Wpisy 3 594 169 – 3 594 268
16 czerwca 2019 00:44 → 16 czerwca 2019 11:21, 100 wpisów
ale najwazniejsze ze ten nygus bez szczeki Antoni przegral
szuka dlugiego prostego na dol, bylo tak nudno jak z Huckiem, nie kazdy sie nadaje na mistrza wazne ze kasa sie zgadza
Ale prostest będzie.
Jurek Kulej w jego ciele bylby dzis wygranym
a moze nie kto to wie, bokser to musi byc dobry z kontry i szybkie rece i refleks
jak tego sie nie ma to nie ma co nawet trenowac, lepiej browar przed tv
jak tego sie nie ma to nie ma co nawet trenowac, lepiej browar przed tv
dzieciak nie moze byc przenoszony, najlepiej taki wczesniak, od malego trzeba mu dawac speeda
Prose Pana, za co andymaniek ma tyle punktów jak tak słabo typowal jak Patrykb?
ja kupiłam basen ,wczoraj jak był wnusio,cały dzień w wodzie .nie moge go zostawiać na noc bo by go nastepnego dnia juz nie było...
Hej dusia, 191979 chyba dziś puszczę ep nie gram w to dziś kusi zrobić wyjątek
Ciekawe czy w najbliższych losowaniach będą 30 tki tak 5-6 sztuk no i czy poleci ze spiochem
23,29,32,36,39,45,48
23,29,32,36,39,45,48
Dziękuję za słowa pocieszenia kiedy byłam w lochu,szczególnie Jacunowi
Było trochę wydarzeń przez ostatnie dni dla, opamiętania. Nawet w kościół piorun strzelil
Chodzi mi o moich sąsiadów,wczoraj całą noc balowali na dworze nie dali spać....nawet burza ich nie powstrzymała...
Magda... Zapomniałaś o mnie ale ok... co tam ja do jacuna... Jak popielniczka do papierosa
magda to tak jak i u mnie ..chlają całą noc nie dają spać.zabrać im o 500+.
dusia znam to ,tyle razy się zwracało uwagę im ale nic nie pomaga...tacy biedni a na chlanie mają...
usłyszane w sklepie;; matka wchodzi do sklepu z 2 dzieci; ,, mamo..kup mi loda--.nie..--przecież to 500+ jest nasze
kobiecie się głupio zrobiło bo było trochę ludzi ,i musiała kupić
2,3,24,49,58
Cześć
Jakie jaja ?
Magda
Magda idziesz na hulajnogę?
Jak to ?
A to dlaczego ?
Tylko dzieci jeżdżą na hulajnodze?