Wpisy 3 593 811 – 3 593 910
15 czerwca 2019 17:30 → 15 czerwca 2019 19:17, 100 wpisów
Cześć
Co Wy z tymi czereśniami?
Niech uważa żeby nie spadł z tej czereśni
On nadal siedzi na tym drzewie ?
Witam Wszystkich
Tak teraz spojrzałam na główną stronę Mp na komórce i szok...
Tyle Wyników...
Tak teraz spojrzałam na główną stronę Mp na komórce i szok...
Tyle Wyników...
ja tu nikogo nie osadzam,i wiem ze konewencja miedzynarodowa zabrania wykonywania kary śmierci,ale to powinno być przywrócone ale nie tak zeby to jeden drugiego na ulicy zabijał tylko aby to sie odbywało w odpowiednich miejscach do tego przenaczonych i po wyrokach sedziów,którzy maja niezbite dowody ze to ta własnie osoba dokonała tego mordu, tu powinien byc dokładnie badany materiał dowodowy krok po kroku nie na odpierdziel, jak to kiedyś robiono, dlatego były pozniej wydawane takie wyroki ze niewinna osba trafiała na kilka nascie lat do wiezienia a pozniej okazlo sie ze niesłusznie siedzial bo nic nie zrobil a, ktos go powiazal z jakimiś tam faktami, bo np był 1 na miejcu zdarzenia jak tam pisze 3 593 791. dobryptak
tak zadazły sie pomyłki napewno tez nie watpie w to wcale, ale teraz wychoodzi po latach jak wtedy osrodki prewencyjne pracowały i ze były pomyłki tez i sedziów którzy skazywali inne osoby niz te które powinny siedziec , a teraz to nagle wychodzi na jaw, ja opowiadam sie za sprawiedliwoscia ale za prawdziwa sprawiedliwoscia nie za partia jakąś która sie tak nazywa, jesli chodzi o to co pisze robert w sprawie tego co robi uwczesny polityk to jestem za tym co piszesz tak powinno byc w tych wiezieniach jestem jak najbardziej za tym, tylko ze nasz minister sprawiedliwosci broni sie i zastawia prawem unijnym i tyle w tym temacie czytałem jego wypowiedz w sparwie kary śmierci i tej małej kristynki, która zgineła feralnego dnia , i tak mysałe jesli nic w tej sprawie nikt nic nie zrobi aby takim sytuacjom zapobiec to nieliczmy nato ze bedzie inaczej w naszym kraju, to sie bedzie szerzyc bardziej, brat bedzie zabijac brata, a wladze nic nadal niebeda z tym robić bo udaja ze to ich nie dotyczy i niema zadnego problemu
3 593 772. dobryptak
Arczibalik73, pomodlić powiadasz? A gdzie był Bóg, gdy zabójca wiózł do lasu dziecko? Dlaczego wcześniej nie wziął takiego skur do piekła.
to jest dobre pytanie , tylko nie powinieneś się mnie oto pytać, bo ja nie wiem gdzie Bóg był wtedy, pewnie u siebie,
a z tego co wiem to nie jego działka jest od zabierania takich oprawców do piekła tym zajmuje sie diabeł, mi tu chodziło oto ze nam osobom tu znajomym, i jako spolecznosci pozostaje tylko pomodlić sie o spokój duszy tej małej dziewczynki, i oto aby tego zwyrodnialca jak najszybciej złapanao i wymierzono mu odpowiednia kare z to co zrobił tej małej biednej dziewczynce
tak zadazły sie pomyłki napewno tez nie watpie w to wcale, ale teraz wychoodzi po latach jak wtedy osrodki prewencyjne pracowały i ze były pomyłki tez i sedziów którzy skazywali inne osoby niz te które powinny siedziec , a teraz to nagle wychodzi na jaw, ja opowiadam sie za sprawiedliwoscia ale za prawdziwa sprawiedliwoscia nie za partia jakąś która sie tak nazywa, jesli chodzi o to co pisze robert w sprawie tego co robi uwczesny polityk to jestem za tym co piszesz tak powinno byc w tych wiezieniach jestem jak najbardziej za tym, tylko ze nasz minister sprawiedliwosci broni sie i zastawia prawem unijnym i tyle w tym temacie czytałem jego wypowiedz w sparwie kary śmierci i tej małej kristynki, która zgineła feralnego dnia , i tak mysałe jesli nic w tej sprawie nikt nic nie zrobi aby takim sytuacjom zapobiec to nieliczmy nato ze bedzie inaczej w naszym kraju, to sie bedzie szerzyc bardziej, brat bedzie zabijac brata, a wladze nic nadal niebeda z tym robić bo udaja ze to ich nie dotyczy i niema zadnego problemu
3 593 772. dobryptak
Arczibalik73, pomodlić powiadasz? A gdzie był Bóg, gdy zabójca wiózł do lasu dziecko? Dlaczego wcześniej nie wziął takiego skur do piekła.
to jest dobre pytanie , tylko nie powinieneś się mnie oto pytać, bo ja nie wiem gdzie Bóg był wtedy, pewnie u siebie,
a z tego co wiem to nie jego działka jest od zabierania takich oprawców do piekła tym zajmuje sie diabeł, mi tu chodziło oto ze nam osobom tu znajomym, i jako spolecznosci pozostaje tylko pomodlić sie o spokój duszy tej małej dziewczynki, i oto aby tego zwyrodnialca jak najszybciej złapanao i wymierzono mu odpowiednia kare z to co zrobił tej małej biednej dziewczynce
Jak można tak zabić dziecko...
Powinni go złapać i zabić...
niech jeszcze przed śmiercią tortury ma jak to dziecko jeszcze gorsze...zwyrodnialec...
Powinni go złapać i zabić...
niech jeszcze przed śmiercią tortury ma jak to dziecko jeszcze gorsze...zwyrodnialec...
Magda trzymaj sie tam w tym lochu,mam nadzieje ze Pasko ma tam klime
jestesmy myslami z Tobą
nie zadręczaj sie ,8 godzin szybko minie
nie zadręczaj sie ,8 godzin szybko minie
Gosia dla mnie szok na fb krąży fotka gostka którego podejrzewaja jak można tak małe dziecko zadzgac nożem mam nadzieję że w obronie własnej policjant strzeli mu w kolano między nogi i w łeb temu czemuś bo człowiekiem nie można to coś nazwać to Zaraza
Ciekawe co z tym multi online ,chyba juz blisko wprowadzenia ze zmienili regulamin
3 593 824. Mewa jest juz na FB portret pamieciowy? nie widziałem tego jeszcze
Na Interi jest art o pikniku w Płocku w którym zginol pilot jest też filmik jak wpada do Wisły szkoda człowieka
Cześć
Wojtt
,,, wypadki można trochę zrozumieć bo i ludzie sobie przesadzają z techniką ,,, ale morderstwa ? nie łapie tego
Wojtt
29,52,53__22,63,68__22,64,68__
50,64,73__36,37,45__12,14,16__
12,14,36__23,49,50__23,50,55__
9,33,51__33,51,59__11,30,65__
3,37,60__11,40,56__20,29,66
50,64,73__36,37,45__12,14,16__
12,14,36__23,49,50__23,50,55__
9,33,51__33,51,59__11,30,65__
3,37,60__11,40,56__20,29,66
panoramix niepal
Tak byłem i jeszcze jadę