Wpisy 3 593 011 – 3 593 110
13 czerwca 2019 22:06 → 13 czerwca 2019 23:46, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Użytkownik marek-m62 dodał nowy komentarz w temacie:
Ekstra Premia - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Ekstra Premia - nowa gra Totalizatora Sportowego !
Dzisiaj "teoretyczna" piątka w Mini bo takowej nie było.
>> 318 850 <<
>> 318 850 <<
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ani jednej głównej wygranej.
Precz z TS.
Precz z TS.
Pasko jeszcze jedno. Będą ilości wygranych w Ekstra Premii podawane na stronie? Bo nie widzę ani w wynikach ani w wygranych.
Pasko - a w swojej aplikacji można zapisac jako plik CSV, ale on jest niestandardowy. Np. zawiera niepotrzebne cudzysłowia pomiedzy liczbami. Jak zapisać jako normalny CSV, bez jakichś niepotrzebnych wpisów, bo wkurza mnie to ze musze za kazdym razem go przerabiac na standardowy CSV
Zbigniew g
Koszt gry bez opcji "Plus": 21,00 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 746,10 zł = 702,20 x koszt
Koszt gry bez opcji "Plus": 21,00 zł
Wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 746,10 zł = 702,20 x koszt
Po co ten cudzysłów, on jest całkowicie zbędny! " Pozycja"," Zestaw liczb"," Ilość wystąpień zestawu liczb"
,,
,,
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Aż się ciśnie coś na usta, by odpowiedzieć krtykykantowi typowan na sucho. Uważam, że jeśli jest taka opcja typowan, nie pobawiajmy jej. Pokaz zatem swoje osiągnięcia w realu. Nie trawie takich ludzi, którzy sami nie typuja a mają tak wiele do powiedzenia. Czy nie lepiej jest powstrzymać się od takich uwag?
Tak. poza tym jest jeszcze inny bug, który np. zamiast analizowac np. 100 losoan, to on analizuje od 1 do obecnego, i bilion kombinacji.
a dlaczego uważasz że analizuje więcej losowań niż sobie zaznaczysz?
Ustawiłem 77 losowań. 1000000000000+ kombinacji https://postimg.cc/F78vt3FJ
cudzysłów jest potrzebny, bo jak sama nazwa wskazuje CSV (Comma Separated Values) to format zapisu, gdzie poszczególne wartości/komórki są oddzielone przecinkami.
Dlatego też nie można by zapisać zestawu liczb np. 1,2,3,4,5, bo umieściłby to jako 5 różnych kolumn.
Dlatego też nie można by zapisać zestawu liczb np. 1,2,3,4,5, bo umieściłby to jako 5 różnych kolumn.
analiza działa tak, że bierze każdą kombinację i sprawdza ją w zakresie losowań
Dlatego też nie można by zapisać zestawu liczb np. 1,2,3,4,5, bo umieściłby to jako 5 różnych kolumn. PRAWDA, ALE NIE DO KONCA, UŻYWAM PROFESJONALNEGO NARZEDZIA, I TAM MOŻNA WSZYSTKO SKONFIGURWOAC jak tylko sie chce , sorryy za capslockjko cos mi sie wlaczylo
to jak używasz takiego narzędzia to możesz sobie zaznaczyć, że wartości są w cudzysłowach
no daj 10 losowań .... nie zmienia to faktu, że każda kombinacja zostanie przeanalizowana
Pawcio.
Mniej ludzi gra.
Przy 5 w Mini takie były by dzisiaj wygrane
5 - 318 000.
4 - 550.
3. 25.
Mniej ludzi gra.
Przy 5 w Mini takie były by dzisiaj wygrane
5 - 318 000.
4 - 550.
3. 25.
bierze np. kombinacje 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 i sprawdza, czy spełnia Twoje kryteria... może taka kombinacja nigdy nie została wylosowana, ale to właśnie sprawdza i ją analizuje
Tak np. wystąpiła np. 1,2,3,4,5 w ciągu dwóch losowań, czyli napewno nie bilion kombinacji
więc czy 1 losowanie, czy 1000 .... to ilość możliwych kombinacji 6 z 49 jest zawsze 13 983 0000
Np. chce sprawdzic jaka piątka jest powtarza w ciągu np. 20 losowań, jak to zrobic ?
19 jest nieoptymalna.... chyba, że nie będziesz analizował na 80 liczbach tylko wybranych... 80 liczb to za dużo kombinacji
Analiza nr 17 nie działa również: ---------------------------
Błąd!
---------------------------
Nieprawidłowo zadane wartości !
OK
Błąd!
Nieprawidłowo zadane wartości !
OK
Ale zaraz znajdę kolejne błedy. TUTAJ zobacz: https://postimg.cc/WDKfWLGR
Ok, masz kolejne błędy różnych analiz https://postimg.cc/1nQYh0jM
a tutaj to błąd zapisu... ciężko powiedzieć. Może otwarł się program 2 razy albo coś
Moim zdaniem dobrze, że nie ma głównych wygranych, bo więcej graczy może się cieszyć z mniejszych wygranych.
problem z MultiPairs jest też taki, że napisałem go 15 lat temu i większość kodu jak czytam to sam nie rozumiem po tylu latach... muszę poświęcić sporo czasu aby się "wgryźć", przypomnieć sobie co i jak ... a potem ewentualnie nanieść poprawkę.
na 100% bład wystepuje 57 liczba i szukaj trendu 3 oraz moj zakres sprawdzilem TO TERAZ
na co dzień nie operuję już tamtym językiem programowanie (Delphi)
Delphi - to nie niest zbyt dobry jezyk programowania, kiedys wielokronie zglaszalem bugi w oprogramowaniu pisanym w tym jezykiem programów innych firm. Ale bezskutecznie niedało sie naprawic, wiec w kolejnych weersjach calkowicie sie pozbyli tych wadliwych modułów, ktore nie potrafili naprawic. ;D
Jeśli chodzi o krytykę gier na sucho, pragnę zauważyć, że krytykujący, jeszcze nie tak dawno typowal na profilu, i nie tylko na tym portalu. Gościu, wyciągnij z tego wnioski, lepiej zamilczc i nie krytykuj. Z mojej obserwacji wynika , że Ci, którzy krytykują, mają jeszcze inna, gorsza przyware. To na tyle przed snem. Panie Pasko, może dla świętego spokoju, by uniknąć dalszej krytyki, zlikwidować możliwość typowan na sucho. Niech krytykujący będą szczęśliwi, bo może tyle im tylko zostało. Dobry ptak we własne gniazdo nie kala.
Ja bardzo poproszę o taki program, który mi przeanalizuje, kiedy się zakocham (koszta nie ważne)
To się chyba nazywa , wziąć poprawkę, jak w każdym takim programie
Raczej nie, i nie chce mieć. Zobacz swój wpis do Sebastiana o seksie ze słoniem i pozdrowienia 'byś zdechł'. Slad pozostał w internecie.Admin powinien zablokować pisanie na czacie a nawet usunięcie takiego profilu.
Żadne programy nie pomogą w wygrywaniu bez przecieków. Wyniki wczorajszych wygranych, o których wspominał Szpaku20 ukazały się dopiero o 1:40.Odpowiedzialny za aktualizację skoczył pracę o 23:30.Aktualizacji dokonał zdalnie z własnego domu. Resztę możecie sobie dospiewac
Dobry ptak Zaczekaj chwilę Będzie Sebastian , to się dogadacie My raczej nie
Zatem szkoda mojego czasu bo się na przeciekach nie znam i szpiegowaniu
Zatem szkoda mojego czasu bo się na przeciekach nie znam i szpiegowaniu