Wpisy 3 592 083 – 3 592 182
12 czerwca 2019 12:26 → 12 czerwca 2019 14:03, 100 wpisów
Pasko Whisky to jest amerykański bimber albo księżycówka jak kto woli
przy tych temperaturach to można pić cokolwiek i jechać samochodem... nie dotrze do krwi jak wyparuje
Pasko jak będą wyglądać typowanie Ekstra Premi i wyniki tego losowania i wygrane w typniętych
Najlepiej powiedzieć,żę się zjadło kg jabłek i sfermentowały jak złapią i wyjdą procenty na alkomacie.....
ja tak poważnie to ewentualnie po losowaniu o 21:40 wcześniej to właśnie ze względu na jazdę nie pijam, by w każdej chwili być gotowym do jazdy.
Gosia_77: stopniowo Ekstra Premia rozleje się na multipasko wszędzie tam gdzie jest Ekstra Pensja. Trochę za późno się o niej dowiedziałem, żeby całościowo się przygotować.
wiadomo, że narazie mapy Ekstra Premii by były nudne do oglądania ale typowania jak najbardziej, jak najszybciej
faktycznie dużo tych losowań ... jeszcze u góry jakoś wcisnąłem bez zmiany wysokości górnej części strony ... ale jak zrobią Multi Multi Premię z drugim losowaniem 20 liczb za złotówkę, to polegnę
Tak Pasko za dużo Tyxh gier już się porobiło a ludzie wygrywają coraz mniej
kiedyś to było TVP1, TVP2, Polsat, się oglądało telewizję ... teraz jest 100 kanałów i nie ma co oglądać
Pasko.
Jak jesteś to... zerknij na wpis:
3589306
3589308
......
Jak jesteś to... zerknij na wpis:
3589306
3589308
......
za 5 dni minie rok odkąd ktoś ostatnio wytypował 9/10 w Multi Multi w standardowych typowaniach
tyle typujących, tyle losowań w roku ... i co najwyżej 8/10 ... trzeba łapać pokorę do tych liczb. A wczoraj ktoś wytypował 6/12 w Lotto Plus ... równie trudno wytypować jak 6/12 w Lotto, ktoś powie, że aż 12 liczb, ale naprawdę nie jest to łatwe. Tak naprawdę trzeba wskazać 37 liczb z których będzie 0 trafień.
jeśli jesteś w stanie wskazać 37 liczb Lotto, z których żadna nie padnie... to już masz klucz do 6/12
3 592 105. Gosia__77 2019-06-12 (12:45) cel 5000zł W E.p
nawet wiem kto
I ja wiem kto to,to ty Sebastan m,który masz wiele nicków....
nawet wiem kto
I ja wiem kto to,to ty Sebastan m,który masz wiele nicków....
Pasko wie ile mam nicków i nie wchodzę w prowokatorskie rozmowyChuck
ostatnio uruchomiłem mały skrypt, który trochę poblokował osoby o większej ilości nicków na czacie.
Czasami się pytacie czy ktoś jest zablokowany... pierwszą wskazówką jest brak księgi gości w profilu. Jeśli osoba nie ma wyświetlonej księgi gości to bardzo możliwe że jest zablokowana do oddawania wpisów (może tylko typować). Bo jest jeszcze taka opcja, że nie jest zablokowana, ale wyłączyła sobie księgę (jest taka opcja).
Czasami się pytacie czy ktoś jest zablokowany... pierwszą wskazówką jest brak księgi gości w profilu. Jeśli osoba nie ma wyświetlonej księgi gości to bardzo możliwe że jest zablokowana do oddawania wpisów (może tylko typować). Bo jest jeszcze taka opcja, że nie jest zablokowana, ale wyłączyła sobie księgę (jest taka opcja).
tak ... widzę nick i od razu w głowie mam liczbę ile ta osoba ma innych nicków
tak poważnie to tylko w wyjątkowych okolicznościach coś takiego sprawdzam... prędzej właśnie piszę jakiś skrypt który coś tam zrobi automatycznie i nawet nie patrzę kogo zablokował.
Ale lipa...muszę jechać do Wrześni na 15 bo lekarz nie przyjmuje na kasę do końca rokuto po co te składki
wchodzę na multipasko i myślę "z którego konta by się teraz zalogować... ostatnio byłem Staszkiem, to może teraz Marzeną" ... nie rozumiem takich dylematów. Po co więcej kont do pisania....
Pasekdobremyślę o osobie A potem ile w nim nickow siedzimasz wirtualne
Pasko ale trzeba się w tym połapać żeby się nie pogubić,ta osoba chyba ma to wszystko w zeszycie zapisane....
no a na koniec dnia na pewno taka osoba dumnie otwiera piwo ... "kolejny udany dzień, znowu Pasko się nie połapał, że jestem klonem"
Pasko co myślisz o tych plusach do zwykłych zakładówBo ja że nie pójda na to ludziechoć u mnie we Wrześni lotto + gość trafił z maszynyNekla słabo
Pasko ale jak się poczyta wpisy dłużęj to idzie się zorientować...
No to trochę słabemam jeden tomi77 i tak 'ostanie A jak trafię coś grubego dam skanbo po co wstydzić się wygranejtylko kiedy to będzie
Staram się grać dwoma dziesiątkami w stosunku 6:4 dla oczekiwanej... Ale jak długo pocisne by coś wycisnąć... może jutro 4 muli po 10 liczb
Witajcie
Słuchajcie na koniec dnia lepiej otworzyć piwo i zapisać w zeszycie ile wygrałem
Konia z rzędem temu kto potrafi trafić 4 na 6 liczb z jednej dyski... zrobiłem dodatkowe tabele parek, trojek... Ale oczekiwane skaczą i ciężko ugryźć cos... Za to te z najczęściej losowanych 2/6 choć to lipa... Bo z kolejnych 4 liczb muszę trafić 2 liczby choć to i tak tyl
Pasko sluchaj możesz odblokować Zbigniewa czy strasznie przeskrobał ?
Pasko bo ja zbieram na wykup tego gościa
Gosia 66,69
69 mam na moim kuponie
Dużo wydałem ale chciałem podtrzymać testuję Zbigniewa. On prawie codziennie podawał liczby którymi grał
Tradycję Zbigniewa
1919 witaj
Dopisano wyniki Multi Multi
01,07,14,16,21,24,25,31,35,40,41,48,49,50,61,62,65,68,72,74
Plusem jest liczba: 01
01,07,14,16,21,24,25,31,35,40,41,48,49,50,61,62,65,68,72,74
Plusem jest liczba: 01