Wpisy 3 591 453 – 3 591 552
11 czerwca 2019 14:15 → 11 czerwca 2019 15:47, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 6 wygrane 8/8
Madzia tyle naszego co użyjemy..a co na konto I modlić się do bez sensu ...Tu..I teraz teraz I już a nie za 100 lat jak nie będzie nas kto się nie dorobił niech się dorabia
A ja idę na obiad
dlaczego filozofy w internecie pitolą co było 500 lat wstecz , przeca ludzie w tamtym czasie nie umieli ani pisać ani czytać
Dostałam teraz sms
Uwaga!Wieczorem i w nocy 11.06 bardzo silny grad i burze,trąby powietrzne.Nie chowaj się pod drzewami,jesli możesz zostań w domu....
od Alert RCB
Uwaga!Wieczorem i w nocy 11.06 bardzo silny grad i burze,trąby powietrzne.Nie chowaj się pod drzewami,jesli możesz zostań w domu....
od Alert RCB
Waldus trzy dni juz nie gram,wieczorem zagram albo nie,zastanowie sie...
2-3 /5
Zbigniew jak jesteś w lochu to mrugnij chociaż okiem że tak
Magda czekasz na Waldusia ?
Te,Eva to wyciągnąć. Zbieramy na wykup
Trzeba go wyciągnąć
Nie gram teraz i zbieram kasę
Jeszcze nie wiem na co ale zbieram. Moze na prezent ślubny
No proszę proszę
Moj dzisiejszy obiad to ozór w socie chrzanowym,kasza peczak, surowka z selera i kompot
Na ulicach jest bardzo dużo nimi
Mini
hejka wszystkim umnie 33 stopni normalnie patelnia
Zbigniew trzymaj się robię co mogę
Arczibalik73
Cześć kto z was ogląda Kruszwila ? Znana też miałem film, ale przerwałem karierę, bo Pani z mojej byłej pracy zadzwoniła do pracy ze co ten Krzysiek robi. A tata na mnie suszarkę i musiałem przestać. A z YouTube taka kasa.
Arczibalik73 A mnie się w samochodzie zepsuła Klima wyobrażasz to sobie ?
Krzysiek tata Ci kupił suszarkę?
Ale do włosów czy na bieliznę?
3 591 525. Sebastian_M noto niewasko jak tak to teraz musisz jezdzić z potwieranymi wszystkimi oknami tak zeby zrobić przeciag tylko musisz uwarzac zeby cie nie zawiało
No niestety tak muszę robić
3 591 529. Sebastian_M suszarke moze taka do szuszenia sałaty
3 591 518. waldus obiad juz teraz w taka goraczke to trze4ba tylko duzo pic wody, icos nie cos zjesc ale sie nie objadać zbytnio, ja przerdchwila skonczyłem pozniejsze śniadanko chlebek z jajeczkiem i sałata zielona, i rzodkiewka, lekkie jedzonko i do tego cherbatka z cytrynka
Nie suszarkę, użyłem metafory.