Wpisy 3 591 233 – 3 591 332
10 czerwca 2019 22:48 → 11 czerwca 2019 08:40, 100 wpisów
Tomi to była jego bajka. A teraz z takimi bolidami nie wiem czy da radę
Myślę że jest słaby... Bolid do dupy a wywieranie presji reklamodawców i sponsorów robi swoje..
Już nie to zdrowie
Nie ta sprawność
3 591 232. tomi77 a ja sie zastanawiam czy aby nie zaczac grac własnie w mini lotka od jutra a dac sobie spokój z multim
w koncu muszi wujsc moja 5 w mini
w koncu muszi wujsc moja 5 w mini
Raz miałem sam okazję przejechać się ale Fabia rs... Ta pierwsza kast... Wrażenia niezapomnianechoć 1,6 moto to moc koło 180 km na tak lekki samochód... Fruwa... Może kiedyś jak wygram kupię używane Clio acrapowic
glupia kara 5 sec, powinien byc nakaz przepuszczenia Lewusa i niech Sebus probuje odzyskac liderke
Arek Milik... Szacun... Mógł strzelacpodał między nogami bramkarza do Kadzior a ten ładnie do bramki
Mega... To trochę glupiewyścig trwał a oni myśleli ile sec karyżałosne.. Spowodowanie zagrożenia to nie samo zagrożenie... To walka na torzei tyle
zrobil blad byl poza torem i niebezpiecznie powrocil kara sie nalezala, ale nie 5 s
Ja też robię wyścig o tej Ukrainkichyba że dostanę kosza to będzie po wyścigu
Tomi spotykasz się z Ukrainką?
A ładna?
Masz jej zdjęcie?
Chodziłem niedawno do fryzjerki Ukrainki. Dobrze patrzyła. Poszedłem do mniej z taką dziewczyną to w tym dniu tak okropnie mnie ostrzygła że myślałem że oszalał. Co to jest ?
do mnie kiedys przyjechala ukrainka poznana na necie na noc na weekend z wawy nad mozie
ale nie chciala duzo figlowac i podziekowalem odwiozlem na drogi dzien na dworzec
ale to dobrze swiadczy w miare porzadna tylko za malo sie oswoilismy
Jak to ?
Była całą noc z Tobą?
Tatiana?
Miała na imię tak jak ta Okupnik?
Miała na imię tak jak ta Okupnik?
Jak to w miarę porządna?
Na jaką miarę?
Na jaką miarę?
odebralem ja z pkp i pojechalismy do mnie, pozniej do kosciola, mowie jej nie jedz cukierka w kosciele, pozniej biedronka a pozniej juz chata i noc
przywiozla mi w prezencie ukrainka wodke i piwko ale nie poczestowalem moglismy sie spic bylby wiekszy luz
ogolnie fajnie bylo ale teraz bym to rozegral inaczej i zatrzymal ja caly weekend, nie mialem wtedy humoru jakos
Lewy lubi pychęwidać że chce by o nim mówiono...Dla mnie Milik jest gość i tylenie szanuje nie wyższa sięI Fabiański ostoja spokoju
jeszcze przyjechala kiedys do mnie studentka matematyki z wrzesni, jechala na studia po lecie do slupska, wielki plecak miala, zrzucila u mnie na chacie a ja sie pytam co robimy?
idziemy najpierw do biedronki czy seksik? a ona seks!
idziemy najpierw do biedronki czy seksik? a ona seks!
jechala tym pociagiem i nie wiedziala kogo i jak spotka, napalila sie strasznie pewnie przez droge
musze spisac sobie wszystkie moje przygody smieszne bo zapomne i nic nie zostanie
https://youtu.be/4E7iopJMqiQ
w te lato osiagam poziom arcymistrza w multi, multi zostanie upokorzony
Ja w Ekstra Premię nie będę grał. Nie wesprę niczego co jest kolejną próbą wyciągnięcia pieniędzy od gracza
Ja oglądałem tego gościa co wchodził po Marriocie No szacunek bez zabezpieczeń
https://youtu.be/CHspo7fphCI
juz wyciagaja extra kase , jakby pensja byla za 4 zl lus 1 to ok
https://youtu.be/ocnqRuSyoOQ
zbliża się burza u mnie grzmotów jeszcze nie słychać ale widać jak co sekundę na niebie się błyska idzie od zachodu
https://www.facebook.com/633152826745384/posts/2390535981007051/
Witam wszystkich
Jak ciepło to super
Jak zimno też fajnie
A chcesz z cukrem ?
Z cukrem nie pasi bez cukru też nie pasi
Ok proszę z cukrem
Lewy strzelileś wczoraj gola ?
Witkawczoraj widziałem odmieniona drużynę każdy wiedział co ma robićczekam tylko na Słowenie by zobaczyć kto jest lepszy
Tomi
2 liczby z tych 2,3,8,9 5,6 widzę
W Mini bez zmian. Wygrane te same tylko cena wyższa.
W EP coś kombinują na gorsze.
Jeszcze w MM jak pokombinują to ludzie przestaną grać na skalę masową
W EP coś kombinują na gorsze.
Jeszcze w MM jak pokombinują to ludzie przestaną grać na skalę masową
Forsami masz szansę wygrać teraz w Mini i w Lotto jedną max wygraną
Wczoraj na piątkę w Mini było "przygotowane" tylko...
>> 314 000 zł <<
>> 314 000 zł <<
Wędrowca netowy
Mini słaby
3 591 310. Sebastian_M 2019-06-11 (07:01) Przerwa w grze. Do odwołania!
W Mini bez zmian. Wygrane te same tylko cena wyższa.
goowno prawda , sprawdzone wysztkie poniedziaki kwietnia, maja 2019r ,wczorajsza pula wyplaconych najwyzsza
coz... kazdy widzi co chce i
Lewy widzisz UFO ?
Walduś
Set75 popatrz na poszczególne wygrane. Tylko 3/5 są wyższe pod warunkiem że nie ma w tym dniu 5 W Mini
Ilość zawartych zakładów w Mini.
6 maja: 1 171 000
.......................
6 czerwca - 1 078 000.
10 czerwca - 1 048 000.
Wystarczy popatrzeć na liczby:
Mniej ludzi gra w Mini.
6 maja: 1 171 000
.......................
6 czerwca - 1 078 000.
10 czerwca - 1 048 000.
Wystarczy popatrzeć na liczby:
Mniej ludzi gra w Mini.
Parówa ?
Wedrowca zdecydowanie mniej ludzi gra w Mini. I wygrane nie powalają. Gdzie chociaż jedna piątka z 400 000 zlotych jak reklamowali ?
Set75 może powiesz że TS ma dobrą strategię?
Tylko +25.
Północna Norwegia: +3.
.............
Środek Francji: +10.
Pod Uralem upał: +26.
Północna Norwegia: +3.
.............
Środek Francji: +10.
Pod Uralem upał: +26.
Seb, nie twierdze ze ts ma dobra strategie, z pkt widzenia jednostki, w tym przypadku Cb, malo placa za "3" , nie badz egoista, myśl strategicznie globalnie, open your mind , jak durzucisz swoje 120gr do puli , to bedzie wiecej. Twoje spojrzenie jest dla mnie zrozumiale, w przypadku , gdybym trafil "3" a placiliby malo