Wpisy 3 591 176 – 3 591 275
10 czerwca 2019 22:07 → 10 czerwca 2019 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Ponownie
Nooo i po wojnie żydowskiej
żeby tylko nam nie poczytali tego za objaw antysemityzmu
Nooo i po wojnie żydowskiej
żeby tylko nam nie poczytali tego za objaw antysemityzmu
Nasz najlepszy mecz... Zresztą Brzeczka trza pochwalić... wolę nudne mecze wygrane niż fajne spotkanie z ujemnym wynikiem
Dopisano wygrane Super Szansa
Gonzo nie przesadzaj
Oglądaj spokojnie mocz
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Bara
Bara
Bara
Pije se browara
Polska znów wygrywa
A to różnie bywa
Bara
Bara
Pije se browara
Polska znów wygrywa
A to różnie bywa
Gonzaga
Dziś wszyscy na pochwalę zasługują.. Ale Krycha w pierwszej połowie jakby trafił... Najpiękniejsza bramka by była całych eliminiacji
Oni to przesadzili
Dobrze że dostają wciry w meczu
Chyba wypije trzecie piwo
3 591 193. Sebastian_M dlaczego dobrzxe ze dostaja jeszcze wszystko sie moze zmienic
Grzegorz Brzęczybarszcz podaje do Władysława Mięcikupy a ten do Janusza Pierdzipompki i strzela Goola
Arczibalik73 już nic się nie zmieni. Dobrze że nasi wygrywają z różnych względów
4-0
Krzysztof C pozdrawiamy
4:0
Demolka
3 minuty
Koniec
4-0
4-0
Aż miło popatrzeć na taką grę
https://youtu.be/IQLY4l6RvsI posłuchajcie jak łepki śpiewaja
Arczibalik73 widzisz nic się nie zmieniło
Karny Lewego.. Czy ładny.. Głupi... Bo przepisy glupiebramkarz musi być jedna noga na styku z linią bramkowa... No jakiś cep musiał to wymyslec
Tomi nie rób z siebie ciągle pokrzywdzonego człowieku
Jaki znowu banan ?
Głowa do góry. Kobiety lubią jak facet jest Alfa
Pewny siebie
A czasami każdy tu przesadził jak w życiu
Wiem Tomi
3 591 220. Sebastian_M noi nic sie niezmienilo a ja myslałemn ze to dopiero 1 polowa jest a nie ze konćwka juz 2 połowy
Obiecałem że nie ruszę multi.. Ale nie mam wyjsciamini cienko idzie więc trza zdywersyfikowac portfel
Tomi to była jego bajka. A teraz z takimi bolidami nie wiem czy da radę
Myślę że jest słaby... Bolid do dupy a wywieranie presji reklamodawców i sponsorów robi swoje..
Już nie to zdrowie
Nie ta sprawność
3 591 232. tomi77 a ja sie zastanawiam czy aby nie zaczac grac własnie w mini lotka od jutra a dac sobie spokój z multim
w koncu muszi wujsc moja 5 w mini
w koncu muszi wujsc moja 5 w mini
Raz miałem sam okazję przejechać się ale Fabia rs... Ta pierwsza kast... Wrażenia niezapomnianechoć 1,6 moto to moc koło 180 km na tak lekki samochód... Fruwa... Może kiedyś jak wygram kupię używane Clio acrapowic
glupia kara 5 sec, powinien byc nakaz przepuszczenia Lewusa i niech Sebus probuje odzyskac liderke
Arek Milik... Szacun... Mógł strzelacpodał między nogami bramkarza do Kadzior a ten ładnie do bramki
Mega... To trochę glupiewyścig trwał a oni myśleli ile sec karyżałosne.. Spowodowanie zagrożenia to nie samo zagrożenie... To walka na torzei tyle
zrobil blad byl poza torem i niebezpiecznie powrocil kara sie nalezala, ale nie 5 s
Ja też robię wyścig o tej Ukrainkichyba że dostanę kosza to będzie po wyścigu
Tomi spotykasz się z Ukrainką?
A ładna?
Masz jej zdjęcie?
Chodziłem niedawno do fryzjerki Ukrainki. Dobrze patrzyła. Poszedłem do mniej z taką dziewczyną to w tym dniu tak okropnie mnie ostrzygła że myślałem że oszalał. Co to jest ?
do mnie kiedys przyjechala ukrainka poznana na necie na noc na weekend z wawy nad mozie
ale nie chciala duzo figlowac i podziekowalem odwiozlem na drogi dzien na dworzec
ale to dobrze swiadczy w miare porzadna tylko za malo sie oswoilismy
Jak to ?
Była całą noc z Tobą?
Tatiana?
Miała na imię tak jak ta Okupnik?
Miała na imię tak jak ta Okupnik?
Jak to w miarę porządna?
Na jaką miarę?
Na jaką miarę?
odebralem ja z pkp i pojechalismy do mnie, pozniej do kosciola, mowie jej nie jedz cukierka w kosciele, pozniej biedronka a pozniej juz chata i noc
przywiozla mi w prezencie ukrainka wodke i piwko ale nie poczestowalem moglismy sie spic bylby wiekszy luz
ogolnie fajnie bylo ale teraz bym to rozegral inaczej i zatrzymal ja caly weekend, nie mialem wtedy humoru jakos
Lewy lubi pychęwidać że chce by o nim mówiono...Dla mnie Milik jest gość i tylenie szanuje nie wyższa sięI Fabiański ostoja spokoju
jeszcze przyjechala kiedys do mnie studentka matematyki z wrzesni, jechala na studia po lecie do slupska, wielki plecak miala, zrzucila u mnie na chacie a ja sie pytam co robimy?
idziemy najpierw do biedronki czy seksik? a ona seks!
idziemy najpierw do biedronki czy seksik? a ona seks!
jechala tym pociagiem i nie wiedziala kogo i jak spotka, napalila sie strasznie pewnie przez droge
musze spisac sobie wszystkie moje przygody smieszne bo zapomne i nic nie zostanie
https://youtu.be/4E7iopJMqiQ