Wpisy 3 590 964 – 3 591 063
10 czerwca 2019 18:13 → 10 czerwca 2019 21:20, 100 wpisów
Gosia nie grasz w nic czy może ino w ep jakieś dziwactwo od jutra w ep przy dopłacie 1zl
Mewa jeszcze nie wiem o co chodzi z E.p
I z czego ma być płacone te 100000zł z trafienia liczb czy co?
I z czego ma być płacone te 100000zł z trafienia liczb czy co?
W tamtym tyg mialem 5 trojek no i w multi tez cos tam bylo wygranych,wiec jestem tydzien na plusie
Wojtt dziś mi też już łeb paruje i nie będę zmyślać liczb mam tyko to co zatypowane
Straszny upał
Niechce się ruszyć do kolekturki,ale...
trzeba będzie
Do...potem
Niechce się ruszyć do kolekturki,ale...
trzeba będzie
Do...potem
No... Biorę się ostro...
Bracie i siostro
Siostro i bracie aż tesik narobiw gacie
Bracie i siostro
Siostro i bracie aż tesik narobiw gacie
Forsami trafiając 2/5 E.p z dopłatą 1 zł w czyli w sumie 6 zł wygrasz 5 zł i 1 zł
Gosia w sumie to nie wiem oco chodzi dopiero wszedłem..a tak poważnie to nieczytałem żadnej ulotki ani komunikatu tak sobie mysle po wypłacie to kupie zamiast pietruszki kilo Marzeń
Gosia ok..widzę..tylko ciekawym jak to zaznaczyć na blankiecie że gram za 6 złotych o te 100.000 chyba że powiem
Gosia aha..kilka dni nie grałem ...nie w temacie... Lotto z Plusem ważne do 13 czerwca I dziś zagrałem w Mini Multi na 2 losowania z Plusem na 10 liczb
Forsami zaś dziś wysłałam jednak mini na multi strajk miałam nie grać ale ciekawy układ liczb w mini
czyli liczby z ekstra pensji będą brały udział w losowaniu ekstra premii
Gosia.
Lewy nie musi reklamowac szamponu przeciwlupierzowego...bo ma siwe wlosytera moze wkrecac emerytow ze zniknely mu siwe wlosy od szamponu...
Witam wszystkich jak tam wygrane? u mnie lipa
To promo w Ekstra Pensji całkiem całkiem. Miło by było przytulić te 90 tys z Premii
To promo w Ekstra Pensji całkiem całkiem. Miło by było przytulić te 90 tys z Premii
Wielka chmura burzowa zmierza w kierunku... Gdańska - Gdyni.
Ogladalem mecze z 1992 Polska grala na olimpiadzie w Barcelonie to byla dopiero reprezentacja,zajelismy 2 miejsce przegralismy w ostatniej minucie z Hiszpanami