Wpisy 359 083 – 359 182
24 czerwca 2011 09:27 → 24 czerwca 2011 09:54, 100 wpisów
lilka dokładnie tak ...szczególnie że pobudkę miałyśmy o 8ej bo mój małżonek po mnie przyjechał pół godziny później

andromeda tylko ptaszki
...gdybyśmy my śpiewały to policja zwaliłby się nam do domu o zakłócanie ciszy

...gdybyśmy my śpiewały to policja zwaliłby się nam do domu o zakłócanie ciszy

Liluś oj tak trzyma i to jak.....od wina głowa mi się jeszcze kiwa hahahhahaha

krysieńka....policja nic by wam nie zrobiła,poprosiłaby o śpiewanie trochę ciszej albo śpiewała by razem z wami ha ha ha

liluś być może hahahahaha...ale ja obecna chwilę mam dość policjantó
...cały czas zbieram kasiorkę

...cały czas zbieram kasiorkę

ja się dobrze już czuję ...no może czasami w główce zawiruje ...ale siedzę to daję radę jakoś

skorzystał ktos z mojej dwójeczki na wieczorne losowanie 71 i 77 ?
master12..nie wiem,jak na razie jest mało osób na czacie więc sam rozumiesz,może i ktoś skorzystał 

kurcze znowu mam zawiechę kompa
Lilka moze i dobrze ze nie pracujesz

Lilka moze i dobrze ze nie pracujesz

mam prośbę...możecie mi doradzić???cały czas widzę te cyferki....70,77,79,71,69,66....będzie coś z nich?????
krysieńka...70,79 i 69 mnie się podoba ale pewnie innym podoba się co innego więc wiesz jak to jest

korn748,,,,mi wyrzygał wczoraj 4200 i na tym koniec a dzisiaj lepiej nie napiszę ile bo szału mogę dostać

gała dzięki....lilka tobie również dziękuję za opinię...moze te % mi mieszają

krysieńka...niech mieszają,ważne żeby dobre liczby skreślić na pukonie a reszta się nie liczy

lilka ..no właśnie..właściwe.....liczby....ale co tam...coś wymyślę na miejscu....
pytanie do wszystkich za 100 punktów: co myślicie o otworzeniu własnego punktu lotto?
dzisiaj byłem świadkiem wypłacania prowizji w wysokosci 700 zł
to chyba nie mało?
witaj lila
dzisiaj byłem świadkiem wypłacania prowizji w wysokosci 700 zł
to chyba nie mało?witaj lila

gała w tym sklepie jest totek a obok flaszeczki z mocnymi trunkami

ja kiedyś poszedłem do kolektury tam buła taka sympatyczna kobieta ok 35 lat a ja do niej poproszę dużego loda zamiast dużego lotka a się cieszyła
no cóż ja zmykam....trzeba zrobić zakupy...wysłać pukony....i do domowej pracy sie wziąść

miłego klikania i wysokich wygranych o 14 życzę 

Gała oj faceci tak robią.....widziałam....

Gała oj faceci tak robią.....widziałam....
wiesiek77 nie odpowiadam bo nie wiem nic na ten temat....ale zapytam pani w kolekturze....
wiesiek77.....wiesz co,musiałbyś się aniqa zapytać ona prowadzi tez lotto,pewnie by Tobie jakoś doradziła i nie płakuniaj

tak 3 maj
witajcie

jubiler chyba chce dostać w

powodzenia