Wpisy 359 053 – 359 152
24 czerwca 2011 09:14 → 24 czerwca 2011 09:46, 100 wpisów
Andro tak,ja oszczędny jestem to mam zkąd pobierać kasiorkę,ale wygrać coś by sie przydało
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
wróciłam do domku z wczorajszej imprezki...ale było zaje fajnie

vanilla..nie ma za co,oby weszło tyle co ostatnio albo jeszcze więcej

Gała mówisz w mini i taki przedział...to ile musiałabym minimum utworzyć zakładów????
kerysieńka....to piszesz,że imprezka się udała.Nam tutaj na czacie też a dzisiaj następna u hanusi

andro oj zaszalałam

w dwie wypiłyśmy prawie dwie flaszki wina cincin
...a spać poszłyśmy ok 4tej ...ptaszki już tak nam śpiewały że tylko było je można słuchać.....

w dwie wypiłyśmy prawie dwie flaszki wina cincin
...a spać poszłyśmy ok 4tej ...ptaszki już tak nam śpiewały że tylko było je można słuchać.....
lilka dokładnie tak ...szczególnie że pobudkę miałyśmy o 8ej bo mój małżonek po mnie przyjechał pół godziny później

andromeda tylko ptaszki
...gdybyśmy my śpiewały to policja zwaliłby się nam do domu o zakłócanie ciszy

...gdybyśmy my śpiewały to policja zwaliłby się nam do domu o zakłócanie ciszy

Liluś oj tak trzyma i to jak.....od wina głowa mi się jeszcze kiwa hahahhahaha

krysieńka....policja nic by wam nie zrobiła,poprosiłaby o śpiewanie trochę ciszej albo śpiewała by razem z wami ha ha ha

liluś być może hahahahaha...ale ja obecna chwilę mam dość policjantó
...cały czas zbieram kasiorkę

...cały czas zbieram kasiorkę

ja się dobrze już czuję ...no może czasami w główce zawiruje ...ale siedzę to daję radę jakoś

skorzystał ktos z mojej dwójeczki na wieczorne losowanie 71 i 77 ?
master12..nie wiem,jak na razie jest mało osób na czacie więc sam rozumiesz,może i ktoś skorzystał 

kurcze znowu mam zawiechę kompa
Lilka moze i dobrze ze nie pracujesz

Lilka moze i dobrze ze nie pracujesz

mam prośbę...możecie mi doradzić???cały czas widzę te cyferki....70,77,79,71,69,66....będzie coś z nich?????
krysieńka...70,79 i 69 mnie się podoba ale pewnie innym podoba się co innego więc wiesz jak to jest

korn748,,,,mi wyrzygał wczoraj 4200 i na tym koniec a dzisiaj lepiej nie napiszę ile bo szału mogę dostać

gała dzięki....lilka tobie również dziękuję za opinię...moze te % mi mieszają

krysieńka...niech mieszają,ważne żeby dobre liczby skreślić na pukonie a reszta się nie liczy

tak 3 maj

jubiler chyba chce dostać w