Wpisy 3 589 120 – 3 589 219
7 czerwca 2019 23:00 → 7 czerwca 2019 23:59, 100 wpisów
346 847,40 zł
5 zł to dwa kupony MM
Lepiej zjeść truskawki
Lepiej zjeść truskawki
A kto z was gra zakłady bukmacherskie ? Bo często o tym piszę tutaj.
Krzysztof dużo osób w to gra ale tu o tym mało piszemy
Dużo kartek ale już z błędem tylko o bezpieczną wygraną.
Krzysztof lepiej napisz co ugotowałeś dziś na obiad
Szukam dziewczyny, jest tu jakaś wolna młoda, 16+ lat, 160 cm około, 45+ kg ? Bo jestem prawiczkiem.
Prawiczkiem ?
A co to ma do rzeczy ?
Ja nie gotuje, jutro jadę na mecz A klasy, gminnego klubu. Będą młode dziołchy pewnie, aha dzisiaj młode się kręciły obok domu. W stopkach pewnie,bo skarpety długie to obciach to teraz. Sam mam je.
Seks to nie wszystko, a mam konto na fotce.
To zapoznaj jutro jakąś fajną dziewczynę ok ?
Krzysztof pracujesz jeszcze w gumiakach ?
12 liczb
Nie,bo szef że redukcja i mam wrócić w sezonie. Wygrałem w lidze Włoskiej 10 meczy, po 5 zł dwa kupony i jeden dałem tacie. To po 1280.18 zł wpadło.
Krzysztof
Bo to ostania kolejka i taka Bolonia wygrała z Napoli i drużyny walczyły różne cele.
Sebastian 12 z trójek wszystkich
nie ma z nich 3/3
29,52,53__22,63,68__22,64,68__
50,64,73__36,37,45__12,14,16__
12,14,36__23,49,50__23,50,55__
9,33,51__33,51,59__11,30,65
To na losowania
nie ma z nich 3/3
29,52,53__22,63,68__22,64,68__
50,64,73__36,37,45__12,14,16__
12,14,36__23,49,50__23,50,55__
9,33,51__33,51,59__11,30,65
To na losowania
Dzięki
Moja najwyższa wygrana, a twoja jaka ?
Krzysztof wygrywaj jak najwięcej
Wygrałem kiedyś ponad 3500 zł
Gosia może jutro coś będzie
A jak zagrałeś ? Mnie korci kiedyś zagrać coś za 1 000.
Może Głowacki ?
Ostatnio chodzi 1.4.7
3 589 127. krzysztof c 2019-06-07 (23:04)
Szukam dziewczyny, jest tu jakaś wolna młoda, 16+ lat, 160 cm około, 45+ kg ? Bo jestem prawiczkiem.
takiej szukasz młodej 16+ przecierz to jeszcze prokurator trzyma reke nad takim dzieckiem, krzysztof a ile ty liczysz sobie wiosen ze takie dziecko szukasz?
takiej szukasz młodej 16+ przecierz to jeszcze prokurator trzyma reke nad takim dzieckiem, krzysztof a ile ty liczysz sobie wiosen ze takie dziecko szukasz?
Krzysztof zagrałem za 100 zł
Gosia zaraz popatrzę
27
Seks od ilu lat ? No dobra może młoda, ale wiek to nie wszystko. Wiem lepiej koło osiemnastki jednak.
Masz 27 lat to weź sobie dziewczynę 22 lata. Doświadczoną żeby Ciebie wszystkiego nauczyła
gosia 77 ta 3/3 która wyszła czyli 29,52,53 mozesz juz wykluczyc z gry ponownie juz nie wyjdzie tak jest zawsze
Krzysztof A Ty szukasz dziewczyny do seksu czy jako panterkę ?
Arczi to już lepiej bo będzie mniej zestawów 3/3
a czytaliscie ze syn Papcia Chmiela pracuje dla nasa i mowi ze w kosmosie moga byc cywilizacje co maja miliony lat, mocno zaawansowane i teoretycznie nawet Jezus mogl byc podstawiony zeby religie na ziemi zrobic, taki projekt
Ale taka jest fajna, 20 lat około brunetka co pracuje w zakładach, 155 cm około, 45 kg około. A tata mówił że taki dzieciak, ale piękna według mnie i jeszcze inna na zastępstwie też fajna.
3 589 156. Sebastian_M 2019-06-07 (23:17) Nie Gram w Mini przez Tydzień
Masz 27 lat to weź sobie dziewczynę 22 lata. Doświadczoną żeby Ciebie wszystkiego nauczyła
lub starsza od siebie o 2 lata czym starsza tym lepsza tak jak wino,czym starsze tym lepsze, co do kobitek , to ja wole tez młodsze ale nie takie 16+ czy nawet 18 + przecie toz to jeszcze dzieci są tylko ze wyrosniete tylko
lub starsza od siebie o 2 lata czym starsza tym lepsza tak jak wino,czym starsze tym lepsze, co do kobitek , to ja wole tez młodsze ale nie takie 16+ czy nawet 18 + przecie toz to jeszcze dzieci są tylko ze wyrosniete tylko
wszystkie dziewczyny zbalamucisz, bierz jedna i nie tykaj innych dziewic , zostaw dla mnie
Arczibalik73 kobieta czym starsza tym lepsza ?
To ma wziąć sobie emerytkę?
rowiesniczki z klasy sa za stare, to kazdy wie, przynajmniej 10 lat mniej
Megamocny a nie może być 10 lat starsza ?
Megamocny wracaj do kraju bo tam zdziczejesz
Zbigniew gdzie jesteś?
Zbigniew gdzieś się schował i nie mogę bo znaleźć
Witam!
Qrcze mały peszek:w 3 zakł.-skreśliłem>2,a w jednym nie...
i tu właśnie mam 5/10
Qrcze mały peszek:w 3 zakł.-skreśliłem>2,a w jednym nie...
i tu właśnie mam 5/10
Gonzaga
Gonzaga ożeniłeś się w końcu z Magdą?
Panoramix nareszcie jesteś
Panoramix wygrałeś coś?
4,6,12,17,22,26,31,38,42,48,54,56
najlepsze w uk na jutro tu jest 6/6 i 10 mln ziko
najlepsze w uk na jutro tu jest 6/6 i 10 mln ziko
dzis o 5 rano odpalam muze na wyczucie przyszlosci i ide spac, po 2 godzinach bede wiedzial dokladnie ktore to numery
Ja już wiem bez muzy spania i czuwania
tak samo mozna z lotto i mini a najlepiej z multi bo duzo numerkow losuja,
w ktorej grze wylosuja ci 1/4 wszystkich numerow? to jest eldorado
w ktorej grze wylosuja ci 1/4 wszystkich numerow? to jest eldorado
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, a wygranym, powodzenia, dobranoc.
Co się dzieje?
przy takim wypisaniu moze sie zdarzyc ze wszystkie 10 pierwsze wejdzie kiedys a napewno sie wygra 2 zl
No to mamy problem
Nieprawda
HUB
Ogień szaleje na wysokości 100 m
Megamocny
HUB
Rozumiesz ?
HUB
Rozumiesz ?
Rondo Daszyńskiego kojarzysz ?
Ok jadę pomagać w gaszeniu
Do jutra
Do jutra
tak jak powiedzialem tylko multi to prawdziwe eldorado bo moga wejsc po kolei wszystkie najlepsze z zakresu i kasa najmocniej grozi a inne gry to trzeba trafic zakres gdzie wystapi trafienie a z tym juz gorzej, wyjdzie w praniu
nie nie nie zrozumcie mnie żle, sebastian piszesz aby krzysztof wziół sobie taka 22 lata doświadczona juz nie, a ja zadam Ci takie pytanie w czym 22 latka jest niby doświadczona i czego krzysztofa moze nauczyć,NIBY PRTZECIERZ WIEK OD 16+ do mnie wiecej 25 lat to sa jeszcze dzieciaki,które jedynie co dobrze robia to wyciagaja od rodziców kase na rózne głupoty, i to jest nagłupszy wiek,takie dziewczyny jeszcze nie myśla powarznie o facecie i o zwiazku, na całe zycie, tylko o zabawie i wykorzystaniu faceta do zabaw, wiem coś otym bo sam chodziłem kiedys z taka panienka która miała 18 lat bylismy ze soba ponad 6.5 roku, mielismy sie chajtać ale coś jej nagkle odwaliło i zerwała zemna, choć miała super, kolezanki jewj bardzo jej zadzrosciły mnie, ze ma ona takiego faceta jak ja, który z nia tyle wytrzymał, no wytrzymałem i wytrzymałbym jeszcze wiecej,ale ona zgłupiała do reszty chyba, mielismy wszystko zaplanowane, slub dzieci, i zycie do konca zycia, niestety nie wyszło tgak jak chcielismy, , nigdy jej z nikim nie zdradziłem a pomimo to i tak odeszła ,wróciła do swojego srodowiska , wróciła w świat alkoholi i itd, pomimo ze wyciagnołem ja z tego wczesniej, ale to juz historia jest, ona mnie teraz juz niezna, i zachowuje sie na ulicy gdy sie widzimy jakby ysmy sie nigdy nie znali, a dzieki mnie ma meza tez, bo gdybym po rozstaniu jej gdzies po 2 latach niezałatwił pracy w firmie gdzie pracowałem to by do dzisiaj byla sama , tam poznała tez kolesia teraz juz obecnego meza i mojego kolege z pracy który tez udaje ze mnie nie zna, i badz tu dobrym dla kogoś, nie, byłem od swojej dziewczyny starszy tylko 8 lat, jej kolezanki nieraz mi proponowały abym ja zostawił i znimi chodził ale nie, byłem swojej dziewczynie wierny i uczciwy i za to mnie spotkało co mnie spotkało, jej kolezankom odmowiłem i powiedziałem ze kocham tylko swoja dziewczyne noi moja panienka przyprawiła mi rogi po 6,5 roku spotykania się z nia, a najlepsze jest to ze tez ustawiła przeciwko mnie swoja najblizsza rodzine, która mnie uwielbiała, no ale cóż,wszystko co dobre szybko się kończy nie tak ustawiała wszystkich poza rodzenstwem które do dzisiaj sie zemna odzywa,i twierdzi ze popełniła wielki bład zrywajac ze mna wtedy, no ale cóz było mineło, powiem tak moja panienka miała zemna super, ale nie doceniała tego co juz ma, szukała dziury w całym i teraz ma to co ma, a umnie została tylko wspomnieniem miłym i nie miłym też
ale jak to moewia co nas nie dobije to nas wzmocni
ale jak to moewia co nas nie dobije to nas wzmocni
musi wziazc mloda i ja dopiero sobie wychowac, i najlepiej towar nieuzywany
zeby nie miala porownania kto jest lepszy w seksie, stare to juz cwaniary
zakocha sie tylko mloda i glupia
zeby nie miala porownania kto jest lepszy w seksie, stare to juz cwaniary
zakocha sie tylko mloda i glupia