Wpisy 3 587 944 – 3 588 043
6 czerwca 2019 15:21 → 6 czerwca 2019 19:40, 100 wpisów
73,74,75 profil no znowu 250 któryś jestemA już dobijalem do 60 w trójkach
Uwaga na trąby powietrzne kupony schowajcie bezpiecznie w suchym miejscu
3 587 948.
A jak Ci już zaleje kupon to z kontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą ,zwłaszcza gdy na kuponie będzie wygrana wyższej wartości a w oddziale z powodu zniszczonego kuponu nie będą chcieli wypłacić wygranej.Wtedy lekarz przepisze odpowiednie lekarstwa by złagodzić zdenerwowanie ,najczęściej zalecany w sytuacjach nagłych jest ...stoperan
A jak Ci już zaleje kupon to z kontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą ,zwłaszcza gdy na kuponie będzie wygrana wyższej wartości a w oddziale z powodu zniszczonego kuponu nie będą chcieli wypłacić wygranej.Wtedy lekarz przepisze odpowiednie lekarstwa by złagodzić zdenerwowanie ,najczęściej zalecany w sytuacjach nagłych jest ...stoperan
sie
Kocham
w
Mewie
Kocham
w
Mewie
Nagrałem tel.filmik wieźli troche kulek mm na myjnie bezdotykową musze zrobić zbliżenie ,na wieczór rozpracować których niebędzie wczorajsze z myjni suszą też nie będzie
Pali się urząd miasta w Raciborzu szkoda że nie siedziba Lotto
3 587 954. Abudabi89 witaj to dlaczego podpaliłeś
Abudabi
11.43.27.19.59
11była w myjni
11była w myjni
Gosia z maila daj cynk które zestawy upał banie przegrzał i niewiem które puścić wszystkie lipa bo było po 3/5
Jedna 4/5
Jedna 4/5
29,52,53__22,63,68__22,64,68__
50,64,73__36,37,45__12,14,16__
12,14,36__23,49,50__23,50,55
50,64,73__36,37,45__12,14,16__
12,14,36__23,49,50__23,50,55
G77
13zestawów 4x3/5 1x4/5
Trzeba ograniczyć albo powtórzyć i czekać 5/5
Trzeba ograniczyć albo powtórzyć i czekać 5/5
kosa mi nie idzie wole zdrapki dziś sss milion w banku i ddd brylanty
Zdrapki niegram brak promocjii
Modle sie by nietrafic dzis 7/10
Chce 6/10
Abudabi89, nie wolno pod podpalac lotto.Tam potrzebny jest ktoś z podstawowym wykształceniem. Te inzyniery w centrali znają się tylko na oszustwach.Czytaj skan.
Skan lisowski
3 587 976. kosalustrzana69 2019-06-06 (17:10)
Chce 6/10 a nie lepiej
7/10 przecierz tam masz wiecej niz śmieszne 24zł, a jeszcze jak to puscisz ten kupon z plusem i trafisz te 7/10 to jeszcze masz wiecej
Chce 6/10 a nie lepiej
7/10 przecierz tam masz wiecej niz śmieszne 24zł, a jeszcze jak to puscisz ten kupon z plusem i trafisz te 7/10 to jeszcze masz wiecej
Arczib
ja bym wolał te 7/10 trafic, zamiast 6/10 do bani taka promocja
Promocja dla
Promocje pionowe a dziś promocja pozioma
Tam jest sztab specjalistów czytających nad tym by było mało wygranych a wielki zysk.Centrala jest opanowana przez byłych pracowników URM.Pinokio z Prezesem czuwają.Grajcie na miskę ryzu
Do wieczora
3 587 989. kosalustrzana69 a ja tam gram , nie żałuje ide zaraz puscić sobie przed burza taki jeden ukladzik na 5 losowań w multika , az do 8czerwca włacznie,na 7/7 ,a co tam wpadnie cos to wpadnie a nie to nie
Meeeeewaaaaa, gdzie jesteś Kochana?
Zagralem 10 zakładów MM 9/9, z plusem, stawka 10 i 30 6/6, stawka 10 z plusem na liczby Mewy.
Mewa, zagralem dla Ciebie.
3 587 996. Mewa 2019-06-06 (17:33) WiCe WeRsA , 50 CeNt , 2 PaC
arczibalik hey a mini
co do mini to ciągnie mnie cholernie na wysłanie pewnych liczb ale na razie odpuszczam sobie ta grę narazie nie gram w mini zobacze co mi przyniesie multik do 8 czerwca, zastanawiam sie nad 1 okienkim czy nie puscic ,ale raczej chyba nie bedzie to potrzebne ,pozostane jednak przy multiku
arczibalik hey a mini
co do mini to ciągnie mnie cholernie na wysłanie pewnych liczb ale na razie odpuszczam sobie ta grę narazie nie gram w mini zobacze co mi przyniesie multik do 8 czerwca, zastanawiam sie nad 1 okienkim czy nie puscic ,ale raczej chyba nie bedzie to potrzebne ,pozostane jednak przy multiku
arczibalik jak chcesz ja mam 4 zaklady multi i 2 mini ciekawi mnie jeden zakladzik szczegolnie powodzenia arczibalik
Arczibalik73, dzisiaj będzie tylko jedna piątka w Mini na jeden zakład prosty za jedyne 1.50.Okkragle 400000 zł. Liczby już znam. Będą 2 powtórki oraz 3467
Mewa dzisiaj wygrywają mili. Nie masz szans nawet na oboki.
25 i 4 do powtórki plus 42 i 20
Tylko w moich zestawach są pewniaki na Mini. Wczoraj było ich moc. 3000 zł wygranych.
gosia poważnie to może do mnie dotrze taka mała żeby troszke po grzmiało powiało szkody nikomu nie narobiło
3 588 003. Mewa nie gram w mini na razie narazie tylko multik , tak postanowiłem i tak robię, choć nie powiem ze mnie na mini lotka nie ciagnie bo ciągnie mnie jak cholera, ale niegram przez 2 tygodnie a pozniej zobaczymy co bedzie
Gosia77 u Ciebie juz burza jest ? u mnie jeszcze niema choc okolo 18 godziny miało juz padac, na razie widze czyste niebo, za oknem , a musze do sklepu jeszcze lecieć kupić pare zeczy na kolacje, i chiałbym zdarzyc przed zapowiadana burza, i lotka tez odwiedzic, po drodze bo z ta pogoda jest róznie umnie nadal jest 28 stopni grzejechoć widze przez satelite ze nadchodza burze na dolnyślask, kiedys tak juz miałem wyszedłem do sklepu po zakupy a wróciłem z dusza na ramieniu w chwilke czesu nadeszły chmurzyska i tak zaczeło lac i piorunowac ze szkoda gadac, wdeszcz tak lał ze ulica w pewnym momencie zamieniła sie w rzeke niemozna było przejsc z chodnika na chodnik a do domu trzeba było wrócic, nie , tym bardziej ze juz sklep zamykali i niebyło sie gdzie schowac, a do domu daleko, CI ludzie co mieli auta to mieli pół biedy bo taki wskoczył do samochodu i pojechał do domu a tu trzeba bylo isc na piechote do domu a tak lało ze gdybym miał kajak czy jakis ponton to bym szybciej po tej ulicy do domu dopłynol a flesze takie leciały ze szkoda gadac , nie nawidzę burzy
Ziemniaki, kapusta, banany chleb, cukier... Zdrozaly najwięcej... Dziękujemy Ci premierze że dbasz o kieszenie najuboższych..
Forsa... jutro... Wypij za mnie dziś a ja jutro za ciebie wypije
Pawłowicz ma tel z lat 90...nawet dzieci z 4 klasy już mają smarkfony
A w poniedziałek polska izrail jako danie główne na obiad wołowina wieprzowina
tomi 77 dzis kupiłewm ziemniaki 4,5kg zapłaciłem za to tylko 18,99zł, młoda kapusta za główke 4.99gr,, bananów nie kupuje, cukru tez nie, chleb 3,40gr,2 x rzodkiewka po 1,99zł, pietruszka 24.99zł
A po ile truskawki jutr chce iść na rynrczek poważnie takie ceny pietruszki której i tak nie jem
3 588 030. Mewa u mnie truskawki w sklepie 12,90 czeresnie 8,99zł
Arczibalik73 4,5 kg pyrow trza było brać cukier bimberek w sam raz na twoje zdrowie
dobra lece do sklepu bo sie chmurzy
3 588 033. Mewa nie pije alkoholi zadnych i mam cukrzyce a takie trunki dlamnie nie sa wskazane , ja bez tego chodze jak pijany,
U mnie truskawki 7,50