Wpisy 3 587 523 – 3 587 622
5 czerwca 2019 22:55 → 6 czerwca 2019 06:57, 100 wpisów
Im więcej kupujecie produktów lotto, tym gorzej dla Was.Podwyzszyli Mini, teraz EP bo trzeba ratować budżet państwa.
3 587 518. Lisowski ale grajac w EP wcale nie musisz dobierac SS co musisz? jak np nie chcesz to nikt CIE niezmusi przecierz tego kupić
Zawierając zakłady mini online ,usuwałem kolejno wszystkie zestawy na chybił trafił.Na 50 zestawów, tylko liczba 25 się znajdowała.Dzieki temu mam 4.Właśnie tej 25 zabrakło do piątki
budżet państwa to niech ratuja politycy CI co zasiadaja w sejmie i senaciem oni maja tyle kasy ze jakby sie zrzekli swojich diet i uposarzeń to by polske dzwigneli z ubustwa, widzieliscie jakie dali oswiadczenia majatkowe ile zarabiaja ile maja mieszkan i oszczednosci, poczytajcie ich oświadczenia majatkowe z 2018r kto ile czego sie nachapał do tej pory , i oni mowia ze oni polaków rozumieja, i ze wpolsce jest dobrze, chciałbym miec ta kase co oni wtedy bym sie śmiał i mowił ze w ppolsce jest super.
Teraz jest więcej oszustów niż dawniej.Te oszustwa są dozwolone na nocy prawa.
Mogę sypnac nazwiskami osób, które przeszły do T.S.Wiecie ile zarabia dyrektor oddziału T.S.i prezesi$
Przestań palić, pić, kupować produkty Lotto a budżet państwa rozlozysz na łopatki.
Proszę grać, kupować produkty lotto, trzeba pomagać Ojczyźnie.
wystarczy prxzestac krasc , i okradac polaków zrzec sie uposarzen i diet, ukrucic wydatki na 500+ i tą patologie spoleczna, i juz bedzie lepiej a tak te wszystkie ich ustawy i to co robia prowadzi do biedoty, bpo oni na wszystkim zarabiaja a my spoleczenstwo tracimy, i rzad dba tylko o 500+ i nic pozatym, słyszeliscie juz o tej nowej ustawie kóra rzad chce teraz wprowadzić, ze kazdy kierowca i osoba która posiada prawo jazdy bedzie co roku zdawała egzamin teoretyczny jak i jazde , tak samo jak zdawała egzamin na prawo jazdy za 1 razem, a to dlatego ze coraz wiecej jest wypadków na drogaz ze strony kierowców jak i pieszych, kto takie egzaminu niezda temu zabiora prawko, no juz lepszych jaj nie mogli wymyśleć, tylko czekać kiedy to wejdzie ale chyba juz w wrzesniu
Dobrze, że jest plus 500, bo więcej jest graczy w Lotto i cpunow
3 587 537. Lisowski to tak , alkoholików i cpunów to prawda jest full
20 zł trójka, 203 czwórka. W systemie fajnie.
ja rzadzacym proponuje juz po przedszkolu zatrudniac dzieci do pracy wtedy gospodarka sie szybciej i lepiej bedzie rozwijała i rak do pracy nie bedzie brakowało jak niby jest teraz, po co emerytom podwyzszac emerytury ,i komuś placic za coś teraz , jak sa tabuny osób które dostaja 500+ niech ida do pracy kase juz biora za nic a teraz bedzie niedługo juz 1500zł na dziecko wiec po co takiemu rodzicowi pracowac,niech siedzi w domu z dziecmi, państwo płaci kase za nic,to poco pracować
3 587 532. Lisowski 2019-06-05 (23:08) Nie zapomne tego dnia
Przestań palić, pić, kupować produkty Lotto a budżet państwa rozlozysz na łopatki.
dokładnie przestań pić, palić i kupowac po drozszych cenach warzywa, lepiej sam posadz warzywa na własny uzytek,a w tedy panstwo nie zarobi nic
dokładnie przestań pić, palić i kupowac po drozszych cenach warzywa, lepiej sam posadz warzywa na własny uzytek,a w tedy panstwo nie zarobi nic
Co robicie ?
Co robicie
Gramy
Typujemy liczby A Ty co robisz ?
Zapisałem się do was na stronke bo słabo mi idzie 3/5 4/5 7/10 pomożecie dorobić 3 cyfry
Mam 5 typowań a jestem 15ty w rankingu 10/10
Pomożemy
W tym miesiącu jeszcze będzie na profilu 8/10
No i 5/5
U Ciebie ?
U mnie tak
Jutro musze gorzej zagrać by było 6/10
Niechce 7/10
Zbierasz wszystkie wygrane ?
Jak byłeś na innym nicku to rozmawialiśmy że sobą
Gram tylko 5/5 i 10/10 zawsze profil gram
Pamiętam
Inny nick
I jakie masz osiągnięcia?
Tak dostałeś bana. Nie pamiętasz?
4 dni 180zł
Ale nie o to chodzi
Ja bana ja jestem nowicjusz myli mnie pan
A jaki masz plan ?
Czekam na 8/10
Aha. To już wkrótce
Mam zestawik musi byc 8/10
Zestawik?
Z tych profilowych ?
Tak nie moge go dac
Dlaczego ?
Profil gram złozony zestaw jest inny
W MM nie Dzieli się wygranych
Dziś pół polski grało moją 5/5 było
Pół Polski ?
20 milionów ludzi ?
Korzystam tylko z stałych zestawów
Super
Skladam je do kupy wybierając po 3 cyfry jest gitara
Basowa czy solowa ?
solo
Prowadząca tak ?
Jutro mam trzonuś 2,10,26
Solo to już nieźle
A jaki drugi ?
2.10.26 jeszcze dwie i do
Zaraz to sprawdzę
Do tego 53
Jeszcze oczekuje zestaw
6.46,22,54,78
6.46,22,54,78
Jutro 33,73
Zestaw lada moment dzień kazdy niewiadomo kiedy napewno ten tydzień
55,7,31,71,23
55,7,31,71,23
Super
Połącz te dwie piątki
I powinno być 8/10
Ok idę już spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Ja łącze kilka zestawów wysyłam zawsze po 10
Dobranoc też idę
Rano powiedzcie mi czy coś z tego będzie
15,19,23,35,67
15,19,23,35,67
Szpiegów 5. x5.
530 000 000 --->> tyle można wygrać w Loterii Mega Miliony w USA.
A my grany o marne... 300 000 zł w Mini.
A my grany o marne... 300 000 zł w Mini.
Lewus.
Ty się nie szpieguj, ale idź... spać.
Ty się nie szpieguj, ale idź... spać.
mam zamiar szpiegować i to na ostro , bo inaczej się nic nie dowiem
Przerwa.
no to ładne wygrane w mini co zrobić trza się liczyć z tym że ktoś parę osób może też trafić 39 tys to dla mnie dużo lepszy wróbel w garśći niż gołąb na dachu
Ciekawe czy liczba 02 poleci 32 losowania raczej długo ja nie będą trzymać następna w kolejce jest zdaje się 18
Później lukne na liczby na nie z Wczoraj i podam liczby na nie wg mnie na 14h Arczibalik73 zapisałes je twoje wlazly 2 z 3 pisales że nie mają szans będę 7-8 powrzucam tam i tu i tam