Wpisy 3 584 620 – 3 584 719
1 czerwca 2019 19:52 → 1 czerwca 2019 21:38, 100 wpisów
Mewa, foto, które mam w profowym ma ten gostek. Wysłałem mu mms i na whatsappa. On to czyta. Sumienie go ruszy.
jak dorwe taki elektryczny w jakims miasteczku siadam nikt mnie nie powstrzyma
byczek przepraszam nie gniewaj sie nie obrazaj te foto co masz nic mi nie mowi
byczek daj sobie spokoj juz dobrze nie bylo tematu dzis dzien dziecka no
Ja kupiłam taki syfon do bitej śmietany,ale tylko raz robiłam bo potem myć mi się tego nie chce....
jagrac ale o co ci chodzi nic w moich wpiach nie bylo o smietanie co z nia lubisz smietane itp ok twoja sprawa mi nic do tego
magda gosia za jedno chociaż dla nas 5/5 w multi i spadam trza sie mi ogarnąć byc moze wpadne w przerwie finalu ligi mistrzow liverpool
Nie mam @ech dużo by pisać... Kłopoty były musiałem usunąć konta
Miałem ale... Nie chciałem mieć problemów a język miałem giętki a i krytyka szła jak paciorki rozanca
5 set 11-7
Polska
11-8
13-8
13-9
14-9
Przerwa techniczna
3-2
Brawo Polska
Polska
Brawo
Wygrana 3-2
Polska -USA 3-2
Brawo
Wygrana 3-2
Polska -USA 3-2
Zaraz idę puścić Kupony
Jadę na Fioletowej Hulajnodze
Po wypadkach z udziałem elektrycznych hulajnóg Ministerstwo Infrastruktury zapowiada zmiany w przepisach.
Abudabi89
Widziałam w kg twój wpis ale gdzie mam tą @ wysłać na jaką pocztę?
Widziałam w kg twój wpis ale gdzie mam tą @ wysłać na jaką pocztę?
Jeszcze niech deski elektryczne zakwalifikuja jako samochód... Będzie ok
Leci do przodu wszystkiego nie daje na typowanieparkami do Korna
Tomi77 od nowego roku wchodzi nowy przepis na deski elektryczne bele gdzie nie pojezdzisz
I dobrze... Deski elektr i hulajnogi elekr powinny zakaz poruszania się po drogach i chodnikach i tyle w temacie.. Podobnie jak jeżdżący na rolkach po asfalcie... Zakaz i tyle... Od tego jest skatepark...
Dziewczyna przyjechała obejrzeć ogrod mamy.. A ja se też ją obejrzałem... No i z tego kwiatka coś może byc
Dziwny final niemam komu kibicować
Niby slabszy Totencham
ja też ale może się opłaci...liczę na ładne liczby nie dla kubraczków
Magda ile dzisiaj wysłałaś zakładów na multi multi