Wpisy 3 584 569 – 3 584 668
1 czerwca 2019 18:51 → 1 czerwca 2019 20:40, 100 wpisów
Byłam na spacerze leżę teraz przed tv oglądam siatkówkę...popijam radler 0% greaphrutowe...
szwy mówią że można nosić nawet do miesiąca...masakra
szwy mówią że można nosić nawet do miesiąca...masakra
Kupiłem 10 zdrapek brylantowych za 300 zł. Zwrot 560 zł. 260 zł do przodu.
dobry wieczór taka pikna pogoda trza było zwijać żagle i do domku za godzinkę ponad meczyk Liverpool Liverpool
Ja dzisiaj zdrapalam dwe Lucky 77 za 10zl ale nic nie było...te za 5zł sa lepsze
jakaś promocja będzie w multi może w czerwcu...może promocja 10...?
u mnie koles wysłał system na 7 skreśleń świadomy ze zdeczka podrożało cóż większa kasa dla nie których to dodatkowy wabik zwłaszcza jeśli graja tylko w mini na wieczór 4 razy mini w tym 2 wlasne 1x10 1x9 1x8 3x5 w zdrapkach dwóch lotto za 1zl zwroty
Dzisiaj gram ostatni raz ,chyba,ze coś wygram to jeszcze będę grała
Wyślę sobie 6 liczb multi na 14 zakładów jak coś wygram i nie będę codziennie wysyłała...
na wieczór mam 14x5 2x10 mm 1 mini i lotto zobaczymy co z tego wyjdzie
nadchodzą potężne upały już dziś był skwar fajnie sie złożyło mam urlopik można sie spalić jutro od rana po puszczeniu się nad wodę szkoda dnia na jakieś bzdety gdzie kolwiek chodzić szkoda czasu w taka pogodę tylko woda przyroda
Liczby na nie w Mini
4,6,12,14,19,20,25, 26,29,35
Na jutro tak, dzisiaj nie
4,6,12,14,19,20,25, 26,29,35
Na jutro tak, dzisiaj nie
Ja mam 1 zakład 10 razy puszczony te same liczby....i kilka innych jeszcze...
johno jeśli poważnie piszesz to żeś zaszalał nie gniewaj sie tu tylu bajarzy
lukasz uuu to nie dobrze ale to nie twoja winna miłego wieczoru i dnia dziecka o ile obchodzisz bo ja jeszcze jutro a przedemna wieczór
Ponad 9 miesięcy utrzymywałem kontakt z portalowiczem. Dzięki moim typom miał wygrane. Był wdzięczny. Każdego dnia pozdrawial jak przyjaciel, gdy trafił 5 w Mini, zapomniał. Nie odpisuje. Zablokowałem go.
Właśnie patrzę... Kobietyidą, upały, opalaj is się na balkonach...
Mewa, uważasz, że to bajki? Zaraz pokaże skany SMS. Portalowicze wg niego to...
madziu bez nich było bu nudno lepiej żartować niż sie gryźć bo co jeśli ktos ze sztucznym wylezie i sie wbije
Mewa, foto, które mam w profowym ma ten gostek. Wysłałem mu mms i na whatsappa. On to czyta. Sumienie go ruszy.
jak dorwe taki elektryczny w jakims miasteczku siadam nikt mnie nie powstrzyma
byczek przepraszam nie gniewaj sie nie obrazaj te foto co masz nic mi nie mowi
byczek daj sobie spokoj juz dobrze nie bylo tematu dzis dzien dziecka no
Ja kupiłam taki syfon do bitej śmietany,ale tylko raz robiłam bo potem myć mi się tego nie chce....
jagrac ale o co ci chodzi nic w moich wpiach nie bylo o smietanie co z nia lubisz smietane itp ok twoja sprawa mi nic do tego
magda gosia za jedno chociaż dla nas 5/5 w multi i spadam trza sie mi ogarnąć byc moze wpadne w przerwie finalu ligi mistrzow liverpool
Nie mam @ech dużo by pisać... Kłopoty były musiałem usunąć konta
Miałem ale... Nie chciałem mieć problemów a język miałem giętki a i krytyka szła jak paciorki rozanca
5 set 11-7
Polska
11-8
13-8