Wpisy 3 584 369 – 3 584 468
1 czerwca 2019 15:20 → 1 czerwca 2019 17:22, 100 wpisów
Waldus, receptę na wygraną masz w swoim profilu.
Sebastian, zobacz jakie otrzymałem perelki.
Waldus, pytanie o pieniądze, dochody, jest nie na miejscu.
Taki zestaw jaki mam na profilu już miałem kiedyś.
Na liczby 1,2,3,4,47,49 20.12.18 r. miałem 5 w Lotto. Na te same 21.11.17 miałem.4 w Lotto plus, system 8.Gram nimi z przerwami, w tym w MM i keno.
Dziwny traf, że ten sam zestaw ponownie otrzymałem dzisiaj na chybił trafił. Coś w tym jest.
W profilu skan z wczoraj gdyby tak człowiek wiedział że upadnie to by usiadł i by dziś to samo wysłał 4/5 w 1 zakładzie
Oglądne 2 połowę i spadam świętować dzień dziecka raz w roku mogę poszaleć a co dobra miłego dzieciaczki i dorośli
Magda, czy trzon 23/17 jest dobry?
Magda, ale nie na sucho
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
T.S zarobił dzisiaj na MM tylko 318776 zł a wypłacił 885316 zł .To skutek promocji i trafnych 5/5
jak nie czarnogłowi myckarze to murzyny,trochę brudu czuję na tej stronie
Kocham promocje,zwłaszcza takie liczby jak dzisiaj.
Galik Ty się wypowiadasz w imieniu pięcioraczków : galik, Galik1,2,3,4,5 ?
Szymon, Kurt, Karol, Marta, powtórka na wieczór by piątek było 300
Użytkownik Byczekk89 dodał nowy komentarz w temacie:
Mini Lotto - wzrost ceny zakładów od 1 czerwca !
Mini Lotto - wzrost ceny zakładów od 1 czerwca !
Galik, jesteś bardzo miły, kulturalny, dobrze wychowany. Dobry materiał genetyczny. Tylko klonowac.Jednak Panu Bogu trochę się konstrukcje pomyliły.
wysylam dzisiaj piatki i jeden kupon na 14 losowan,niech sie losuje,nie bede codziennie do kolektury biegała...
na 14.00 trzeba było stawiać na dzień 1 czerwca w dodatku w plusie razy stawkę
A gdzie intuicja?
Jeśli ktoś kupił zbyt mało zakładów Mini, niech domupi jeszcze kilka. Niech ten dzień będzie dniem rekordowym pod względem sprzedaży zakładów mini. Niech padnie z 10 piątek po 100 000 zł.
Tomi77, gdzie są takie czapki? Już mi się skończyły.
Jeśli jest tak dużo sprzedanych zakładów Mini, to piątek powinno być dużo. W samym Krakowie i Olkuszu będą po 2.
Hmmm, też tak może być, wówczas c, worka będzie płacić 20000 zł.
Czapki nie tylko na głowę a na szyję też.
A w cale się tak ludzie nie rzucą na to Mini jak drożej to raczej odwrotnie. Na rynku czereśnie były po 50 złotych za kg nie jadłem nie kupie nie musze I żyje...
Poczekajmy z tym do wieczora. Będzie kilka. Ludzie grają jak najeci systemowo.Sam kupiłem większą ilość.
Na stronie Multipasko już powinien być aktualny cennik Systemów w Mini. Od 6 do 9 liczb
Tak głupich zestawów na chybił trafił.jak dzisiaj, dawno nie było. Nie tylko jatakie dostałem. Pięciu moich kolegów z uczelni otrzymało prawie takie same zestawy. Stale powtarzsja się liczby małe. Z tego wniosek, że wylosuja duże. Od 18 do 39.