Wpisy 3 584 020 – 3 584 119
1 czerwca 2019 09:51 → 1 czerwca 2019 12:46, 100 wpisów
Dali Ci wygrać żebyś miał na Mini
Taka rekompensata
Z okazji dnia dziecka życzę wszystkim dziecia w tym i sobie szczególnie dzisiaj samych zabaw słodyczy no i trafnych
Mewa
Tomi to Ty jesteś małym dzieckiem ?
A tak w ogóle dużo tu jest dzieci ?
Ja jestem dzieckiem dużym czytaj bahoreczkiem jak się pieszczotliwie u mnie mówi na dzieci
Sebastian dziś jest taki dzień że każdy może czuć się dziecinka no chyba że komuś to przeszkadza jest a, tak poważnie dorosły
Z tego co pisałeś jeździsz Sebastian na hulajnodze a ja na wrotkach
Tak właśnie zamierzam iść na hulajnogę .
Mewa często jeździsz na wrotkach ?
Mewa często jeździsz na wrotkach ?
Wrotki, rolki... Oj to udreka dla mniejeżdżą u mnie po ulicy jak żaby... Gdzie popadnie czasem potrafią zrobić 180stopni
66 ,31,15
Jak żaby ?
A żaby jeżdżą na tym sprzęcie ?
A żaby jeżdżą na tym sprzęcie ?
Tomi dobrze ale na pewno żaby nie jeżdżą na hulajnodze
Idę pochasac na łączące pozrywac kwiatuszki pachnące karuzela karuzela na Bielanach co niedziela.... fajna piosenka
Sebastian dziś są takie przebrania dla dzieci ze nawet kaczkę na hulajnodze wrotkach rolkach zobaczysz
Zobaczymy .
życzę powodzenia
życzę powodzenia
Pa miłego dnia dziecka a dla tych co nie obchodzą miłego dnia do losowania karuzela slizgawka basen czeka
Ale to jest lipa.. Miałem 5/7 z maszyny myślałem że 5 dyszek będzie a pani mi daje 20 zlociszy
Magda, Ty jesteś na FB?
Myślałem że 6 raczkipremier busy rozdaje ale dla dobrze strzelajacych
magda
Tomi77, tylko gratulować, nie zazdrościć.
Ja już na lonie
natury
Szymon
Użytkownik karolkania dodał nowy komentarz w temacie:
Mini Lotto - wzrost ceny zakładów od 1 czerwca !
Wszystkim dzieciom dużo słodyczy a nam starym wygranych w multi 5 magda zyczy
Użytkownik karolkania dodał nowy komentarz w temacie:
Magda daj
Magda tenskniem za Tobom
Czy Magdo nie zsuwarzasz jak pienknie do Ciebie się zwracam?
E to slabe slowem traktowanie
Niech dzieci bede szczesliwe
A dorosli niech wiecej czasu poswieca rodzinie
Bo dziecinstwo w pamieci kazdego
Nigdy nie ginie
Niech dzieci bede szczesliwe
A dorosli niech wiecej czasu poswieca rodzinie
Bo dziecinstwo w pamieci kazdego
Nigdy nie ginie
Idem na
https://youtu.be/g8fzXAiaQeA
Tomi77, każdy o tym wie, ale te dziecioroby, z wykształceniem podstawowym po ukonczeniu klasy życia, splodza takie same.
Tomi77, nie dbam o to. Ja tu jestem ostatni raz. To towarzystwo nie dla mnie. Na koniec chce trochę wpuszyc niektóre osoby.
3 584 062. tomi77 2019-06-01 (11:40) Mini1/2lotto
tak rozdają samochody a póżniej z emerytów i rencistów oraz innego spoleczeństwa bedą sciągać bo ktoś za to musi zapłacić, nie wierze że premier to sam kupił i zapłacił ze swojego portwela
tak rozdają samochody a póżniej z emerytów i rencistów oraz innego spoleczeństwa bedą sciągać bo ktoś za to musi zapłacić, nie wierze że premier to sam kupił i zapłacił ze swojego portwela
Tak arczi....ktos za to zaplaciwszyscy za rozdwanictwo przedwyborcze...Kaczynskiegoteraz zawineli dupy do brukselki i smieja sie z naiwnych polaczkow ze za 2 tys musza utrzymac rodzine...no dali 500 na kazde dziecko tylko zanim ono pojdzie do roboty oni beda juz na cmentarzu
Patrzylem na szkolenie chinczykow w tenisa stolowego...nie dziwie sie tacy dobrzymale gzuby tak dobrze graja ze mysle iz mialbym male szanse by pokonac pierwszego z brzeguu nas to laptok dzieci tyja na potege...nic im sie nie chce
No piwoszem nie jestem....jezdze wiec sobota tak kufel moze dwa jak mecz ciekawynie mam parcia na szklo
Dalej niech czas biegnie...ciekaw jestem jak moje przesuniecia wypadly