Wpisy 3 582 233 – 3 582 332
29 maja 2019 20:11 → 29 maja 2019 21:33, 100 wpisów
powiem tak dawniej ludzie bardziej wygrywali też było ciężko ale szanse większe teraz to komercja czysty zysk a wygrane dla graczy mizerne w skali kraju dla poznaki padają wygrane i coś ludzie wygrywają ale nie tak jak kiedyś
zawężone, pamiętam jak było komisja nadzór nad losowaniem to już dawno zlikwidowano
Ale chyba wtedy jak mini było ekspresem też chyba kalki były ale kupony inne nie zielone
płynie Wisła płynie...
kara dla tapira i resztę b....
za głosowanie
kara dla tapira i resztę b....
za głosowanie
Jeszcze zdążycie kupić ja mam 2 zakłady w mini a wy
teraz czysty zysk i minimalizowanie strat czyli jak najmniej dla graczy jest tam że ile dla graczy wygranych ile dla sportu itp ale ja w to osobiście nie wierzę mimo liczb i statystyk i co z tego to nie jest instytucja charytatywna poza tym żadna zewnętrzna firma tego nie weryfikuje to są dane TS
Rok 1999.
1 zakład Lotto: 50 groszy.
1 zakład Lotto: 50 groszy.
ceny są jakie są w sumie nie aż tak drogie do tego co było wstecz,
1995 - narodziny współczesnej złotówki.
Przedtem były miliony.
Przedtem były miliony.
Wędrowca netowy rok 1999 paczka fajek mniej niż 2 złote
Siekiera, motyka, abrakadabra trele morele hokus pokus bełkot fetysz czary mary, dzisiaj wygram dwa dolary i se kupie dwa browary
i co się dziej wchodzimy w tyś jeśli chodzi o wypłaty już później będą tyś większe aż do 100 tyś aż dojdzie do milionów i znów się cofniemy można nawet statystycznie przewidzieć kiedy ale za pomnieć nie można że raczej tak nie będzie choć powinno być no bo euro będzie w Polsce które przyjęliśmy z tym że nie podaliśmy kiedy więc można zwlekać na odpowiednią porę choć osobiście uważam że każdy kraj powinien mieć własną walutę
Siekiera Motyka baba goła marian pazdzioch to pierdola
Jutro rano: +5.
Jutro rano gdzie nie gdzie przygruntowe przymrozki
mówili o ociepleniu klimatu a tu idzie epoka lodowcowa z leniwcem mamutem czyli Mamut Sit I Diego
HANS33 bajkopisarz powrócił
no to pięknie się wypowiedziałeś przed milionami słuchaczy multipasko
Siekiera Motyka Marian w stresie juz nie sprawdzi się w biznesie
nie widziałeś że to co jest pisane idzie w eterze przenoszone na słowa mówione nie pamiętam stacji gdzieś fm chyba
1 kupon 10/10 nowym sposobem ide puścić prawdopodobnie nikt takiej kombinacji w polsce nie puści
Jeden na polske zobaczymy efekt za godz
Jeden na polske zobaczymy efekt za godz
Siekiera motyka Pomysł niegłupi mam... zaraz szczęśliwe liczby wam dam...
Nic wszyscy łączymy się w bólu gdyż 1,25 za mini przejdzie do lamusa ale cóż będzie 1,50 ostatnio było dużo nieurodzaju i czynniki klimatyczne ale za to wygrane będą większe a wygrywanie jest takie proste że poczujemy wszyscy wysokie wygrane
a pród po jesiennych wyborach tak dopierdzieli że będziemy przy swiczkach siedzieć
kto sieje burzę ten zbiera wiatr mamy nowego Rysia czy ktoś wie kto to
tak mam swoje chyba że te deszcze zniszczą oczywiście pytałem się na kogo głosować by mnie plagi atmosferyczne nie spotkały
Czy kiedyś miałeś robiony test na i teligencje? Jeśli tak, to czy pamiętasz jaki wynik otrzymałeś?
z prądem nie wiem czy wiecie zostało tak zrobione przed 2015 i z tym został obecny rząd
nie bój nie bój przyjdzie powódź , potem susza a na końcu szarańcza , co zostanie to dziki zryją
mam wszystkiego po trochę w szklarniach tunelach okopach może przetrwa ziemniory kapusta głowa pusta itp
za komuny taki dowcip chodził , na polu została kapusta i ziemniaki a idzie mróz co się najpierw zbiera ????
Polska Senegal 0 0 przerwa...graja w miare choc afroamerykanie mieli dobra koncowke...i szczescie polakow
Mini najlepsze dla faceta
Mini najlepsze u kobiety
Na droge do jej raju
Nie potrzeba winiety
Mini najlepsze u kobiety
Na droge do jej raju
Nie potrzeba winiety
1.06.w Mini dla podpuchy dadzą jedna piatke w Mini o wartości 420000 zł, by zachęcić do gry.
Ja juz wliczylem podwyzke...wtorek tylko 8 mini grambo drogo sie robi...i na pelikana starczy
Osa
3,8,9,25,26,29,31,33,37,38,40,42
Taki mam system na 12 z maszyny.
Taki mam system na 12 z maszyny.
A ja 2 zakłady w mini skromnie
Dusia no to wpadną
7 minut