Wpisy 3 582 186 – 3 582 285
29 maja 2019 19:06 → 29 maja 2019 20:48, 100 wpisów
ale pewniaki dziś zbigniewg podam po losowaniu jak coś wyjdzie
Wojtt na wieczór mam tylko Ekstra Pensja dwa zakłady
multi nie gram
multi nie gram
Ja w ekstra pensje gram tyljo od czasu do czasu ,moze 2 razy w miesiacu?
Raz wysylalem pewne liczby 2,czy 3 losowania te same ,za pare losowan pozniej bylo 4/5+1
Wtorki lapaly 3 mininiektóre
Soboty nic nie lapaly więc dobra zmiana na piątki
Soboty nic nie lapaly więc dobra zmiana na piątki
Sekielski zwariowałbędzie sprzedawać koszulki z napisem tylko nie mów nikomunikt nie popiera pedofilii w kościele bo jest wszędzie ale by robić z tego biznes?to gruba przesadagrubsza niż sam Tomasz
Emeryt jak ty będziesz w szpitalu A spotkasz Cimoszewiczato kto będzie leżał na korytarzu?No kto?
Sekielski pominą fakt taki nie winy że większość nie piszę że wszyscy ale cześć to księża służby bezpieczeństwa ale tego nie powiedział bo po co chodziło o uderzenie w Kościół niby o jego oczyszczenie pokazania problemu niby
Tak powinna wyglądać promocja w Mini"
1 zakład - 50 groszy.
1 zakład - 50 groszy.
widać jak TS daje wygrać daje do myślenia są tacy zachłanni że nawet za stawkę 1,25 która obowiązuje do 31 maja nie da w tym terminie majowym zagrać na 10 losowań tacy pazerni to już widzę jak dają wygrywać te miliony i tyś h ehe daje do myślenia nawet tu boli ich te parę tyś
Do końca roku nie zagram w Mini.
Precz z TS.
Precz z TS.
Za 30 min mała powtórka z zeszłorocznego mundialu polska - senegal w ramach ms Poland 2019r u-20
Przerwa na
ja jeszcze pamiętam jak za zakład jeden płaciło się jak jest teraz 3 zł za lotto to za tą kwotę można było mieć klika okienek tyle ile było na blankiecie to jak się nie trafiło w jednym okienku to w innych można było trafić coś teraz za jedno od kilku lat jakoś w tedy TS też się nie miał źle, a wygrać nawet z tymi kilkoma okienkami za tylko 3 zł też łatwo nie było ale kto to już pamięta jak było.
Mewa a ty nie na rybach
Płyną z fala powodziowa do Bałtyku
po tej zmianie że za jedno okienko tylko można grać za kolejna kolejna płacenie przestałem grać spory czas ale jak to się mówi wilka do lasu ciągnie to dalej gram z tym że tylko w mini gram tylko od lat czasem lotto ale to na ruski czas, ważne by nie wpaść wir który nic nie daje.
Ano razem ze śmieciami plastikiem woreczkami wywalonymi przez ludzi a potem jada nad morze ci sami i ale syf zakopujac w piasku kolejne śmieci
Mewa a ty jesteś samcem czy samica bo nie wiem zkim piszę
powiem tak dawniej ludzie bardziej wygrywali też było ciężko ale szanse większe teraz to komercja czysty zysk a wygrane dla graczy mizerne w skali kraju dla poznaki padają wygrane i coś ludzie wygrywają ale nie tak jak kiedyś
zawężone, pamiętam jak było komisja nadzór nad losowaniem to już dawno zlikwidowano
Ale chyba wtedy jak mini było ekspresem też chyba kalki były ale kupony inne nie zielone
płynie Wisła płynie...
kara dla tapira i resztę b....
za głosowanie
kara dla tapira i resztę b....
za głosowanie
Jeszcze zdążycie kupić ja mam 2 zakłady w mini a wy
teraz czysty zysk i minimalizowanie strat czyli jak najmniej dla graczy jest tam że ile dla graczy wygranych ile dla sportu itp ale ja w to osobiście nie wierzę mimo liczb i statystyk i co z tego to nie jest instytucja charytatywna poza tym żadna zewnętrzna firma tego nie weryfikuje to są dane TS
Rok 1999.
1 zakład Lotto: 50 groszy.
1 zakład Lotto: 50 groszy.
ceny są jakie są w sumie nie aż tak drogie do tego co było wstecz,
1995 - narodziny współczesnej złotówki.
Przedtem były miliony.
Przedtem były miliony.
Wędrowca netowy rok 1999 paczka fajek mniej niż 2 złote
Siekiera, motyka, abrakadabra trele morele hokus pokus bełkot fetysz czary mary, dzisiaj wygram dwa dolary i se kupie dwa browary
i co się dziej wchodzimy w tyś jeśli chodzi o wypłaty już później będą tyś większe aż do 100 tyś aż dojdzie do milionów i znów się cofniemy można nawet statystycznie przewidzieć kiedy ale za pomnieć nie można że raczej tak nie będzie choć powinno być no bo euro będzie w Polsce które przyjęliśmy z tym że nie podaliśmy kiedy więc można zwlekać na odpowiednią porę choć osobiście uważam że każdy kraj powinien mieć własną walutę
Siekiera Motyka baba goła marian pazdzioch to pierdola
Jutro rano: +5.
Jutro rano gdzie nie gdzie przygruntowe przymrozki
mówili o ociepleniu klimatu a tu idzie epoka lodowcowa z leniwcem mamutem czyli Mamut Sit I Diego
HANS33 bajkopisarz powrócił
no to pięknie się wypowiedziałeś przed milionami słuchaczy multipasko
Siekiera Motyka Marian w stresie juz nie sprawdzi się w biznesie
nie widziałeś że to co jest pisane idzie w eterze przenoszone na słowa mówione nie pamiętam stacji gdzieś fm chyba
1 kupon 10/10 nowym sposobem ide puścić prawdopodobnie nikt takiej kombinacji w polsce nie puści
Jeden na polske zobaczymy efekt za godz
Jeden na polske zobaczymy efekt za godz
Siekiera motyka Pomysł niegłupi mam... zaraz szczęśliwe liczby wam dam...