Wpisy 3 581 905 – 3 582 004
29 maja 2019 11:18 → 29 maja 2019 13:58, 100 wpisów
Tak zamówiłem w firmie
Gruszka i pompa
Bogaty gość to co będę się szczypał
Małe schody 4.5 m3
Powodzenia
Zalane na raz aby był monolit
Teraz schnie
W miejscowości Wrocław padła wygrana 150 679,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Olsztyn padła wygrana 150 679,30 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Ktoś miał do czynienia ze samochodem z systemem start stop?jak to się sprawuje w mieście
Wrocław
Olsztyn
po 150000i mieszkanie prawie jest...Druga połowa z 500 + można spałacic
Olsztyn
po 150000i mieszkanie prawie jest...Druga połowa z 500 + można spałacic
Start stop jak większe korki to tak jak tylko przepuścić przechodnia lipa spali więcej przy uruchamianiu
Tomii
Tomii
Właśnie to głupie że za każdym dojazdem do świateł silnik się rozlacza Ale światła Klima i radio działa dalej...Czyli bierze z akumulatora prąd
Hans33, zobacz foto zakładów Lotto z 2 maja 2019 r. i wytłumacz tym, którzy twierdzą, że nie ma takich kuponów. Liczby zakrylem dla ochrony przed zauroczeniem.
Szpaku 20, Arczibalik73 i jeszcze, któryś mędrzec twierdził, że nie ma takich kuponów.
To następny skan. No, i są takie kupony Arczibalik73 i szpaku20, sloikorzu?
3 581 932. karolkania 2019-05-29
Szpaku 20, Arczibalik73 i jeszcze, któryś mędrzec twierdził, że nie ma takich kuponów.
sam jesteś mędrcem i zejdż ze mnie
sam jesteś mędrcem i zejdż ze mnie
Tomi77, Ty to rozumiesz a ciemnota nie pojmuje
Nie wchodzę na Ciebie. Mam na kogo. Ty nie jesteś w moim zainteresowaniu
Niewiedza, ciemnota, zacofanie i podejrzliwosc mnie pusza.
3 581 936. karolkania ja takich kuponów nigdy nie widziałem i nie robię w carfurze zakupów,u mnie takiego sklepu nie ma ,wiec skąd mogę wiedzieć jak nigdy czegoś takiego nie widziałem to po 1, a po 2 ja nic nie pisałem ze czegoś takiego nie ma tylko ze nie widziałem takiego koloru pasków niebieskich na kuponie, a to jest różnica chyba nie? i nie nazywaj tu nikogo ciemnota,bo się tak zachowujesz jakbyś sam należał do tych ludzi i nie badż taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie
3 581 942. Faryzeusz wzajemnie
Arczibalik73, facet się wkurzył, bo na tej stronce większość osób żąda skanów, potem podważa ich wiarygodność. Dlatego skończyłem że skanami.
faryzeusz ja nie żądam skanów od nikogo ,tylko proszę o udostępnienie na dowód tego ze naprawdę dana osoba trafiła i wygrała tam coś , a takie tylko się puste chwalenie ze wygrałem bez tzw. dokumentu potwierdzającego to jest lipa i jest po prostu nie wiarygodne ja tez mogę napisać ze trafiłem wczoraj milion i kto mi uwierzy?ze tak jest, jak nie dam skanu kuponu,uwierzycie w to ?
nie chce to niech nie daje ja jak trafie coś większego czy główna wygrana to tez tylko pokaże zaufanym osobom i niedam w profil
narazie wszystkim , i miłego dnia życzę oraz wysokich wygranych co złego to nie ja
Arczibalik73, zobacz mój aktualny kupon.TEZ JEST NIEPRAEDZIWY?
3 581 951. Jurandwolk 2019-05-29 (12:40) Zagadkowo
nie wiem nie gram online i nie wiem jak to tam wygląda ja korzystam z tradycyjnych kuponów w kolekturze a nie przez neta czy na jakimś świstku z jakiegoś marketu
nie wiem nie gram online i nie wiem jak to tam wygląda ja korzystam z tradycyjnych kuponów w kolekturze a nie przez neta czy na jakimś świstku z jakiegoś marketu
ale tłumaczenie podważa jak ktoś daje normalny skan zakładu to okey lub dowód wybranej kwoty z kolektury to okey a takie gadanie że ktoś podważa jak dają jakieś dziwadła niby skany to podważają jak dla mnie śmieszne i nie poważne pisanie
a jak nie chcę dawać to nie musi lecz też niech nie piszę że wygrał fortunę bo na to ma czas pisać oj oj co za dziwne zachowania
co za ludzie czy nie można być normalnym 21 wiek takie dziwne wymówki
albo to siamto a bo to a bo tamto koniec konkret i tyle dobrze że na stronce są jeszcze użytkownicy konkretni dla nich brawo
i tak się możemy bawić w nie skończoność nie mam co komu udowadniać a to po co piszesz że wygrałeś a bo to a bo to aa a bo tak a niby to o co jeszcze oj oj piętnować i tyle w zarodku takie zachowania
Z mej strony sorry... Tych wzorów kuponoch jest wiele w zależności czy gra się w markecie czy onlinea w zwykłej budzie zwykły zaklad
tyle wygranych pieniędzy to bym już tyle nie pisał tylko korzystał z nich i by czasu nie było na pisanie na stronce
Na 14 pewnik 45
niech nas prowadzi do sukcesu przez ścieżki proste i kręte Kilof I Młotek
3 581 954
Oni nawet nie wiedzą jak wygląda kupon/wydruk online >>> skan mini w profilu
Potwierdzenie przychodzi na e-maila >>> wszystko to co zawiera zawarty zakład
Te ich wydruki to tylko fotka ze strony Lotto ,formularza do wypełniania zakładów a nie zawarty zakład
Bajlandia
Oni nawet nie wiedzą jak wygląda kupon/wydruk online >>> skan mini w profilu
Potwierdzenie przychodzi na e-maila >>> wszystko to co zawiera zawarty zakład
Te ich wydruki to tylko fotka ze strony Lotto ,formularza do wypełniania zakładów a nie zawarty zakład
Bajlandia
48,6 nie/normalnych
Golanoim 1 z niebieskiej części Polski.
Mewa
Duuuuzooo 5/5 + obokow
Teraz skanik 10000 w Keno
Jeszcze chwilkę,bo muszę się otrząsnąć po kolejnej wygranej.
Pozdrowka z Zor
Jurand, pozdrów Martę. Nie pokazuje się tu milionerka.
Waldek
Nie grałem jeszcze w tym tygodniu
Waldus na Mini dostałem z chybika takie same liczby jak Twoje plus 3 inne, gram systemem na 9
Juz kończę z grą
Mi 25 groszy podwyżkę na mini nic nie daje co to jest 25 groszy nic