Wpisy 3 580 568 – 3 580 667
27 maja 2019 22:46 → 28 maja 2019 08:49, 100 wpisów
Pablo , jestem dumny z Prezesa.Niebawem połączy się z Wiosna.
3 580 567. tomi77 2019-05-27 (22:43) Lotki male
10,24,40,77,13 na 14 tomi77
w co grasz czesciej w multika czy w mini lotka? w czym jesteś lepszy w trafieniach w multiku czy w mini lotku,?
10,24,40,77,13 na 14 tomi77
w co grasz czesciej w multika czy w mini lotka? w czym jesteś lepszy w trafieniach w multiku czy w mini lotku,?
Tomi77, to nie partie decydują
Polska : Grecja 0:0
No zdecydowanie gram w mini... Ale dziś odpalił... Myślałem że to to zart... 4x5/5maja p0 70 tyszawsze to coś...
Znów leje.Modlmy się o pogodę
jadwisia też dostała się ponownie i powiększy swoje 4 mln do 8
brawo topielcy za głosowanie na reżim
przynajmniej macie karę
woda płynieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
brawo topielcy za głosowanie na reżim
przynajmniej macie karę
woda płynieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
System jaki stworzył Kaczyński sprawił że liczą się te co przekroczyły 5 %i tyle w temacie... Konfederacja miała 6,1 ale przy końcu PiS zjadł 3 mandaty a przez to mruk Czarnecki, Rafalala i Tarczynski dostali się do większego koryta...
Buzek, Szydlo, Wiśniewska to prawie 1300000 głosów... To robi wrazenie
3 580 574. tomi77 jesli w któras z tych gier idzie Ci lepiej gra, to graj tam gdzie coś częściej Ci wpada, graj jednym pojedynczym zakładem nie systemem, tylko zwykłym zestawem 5/5 liczb i wysyłaj go na kilka losowań a nie np 120 kupony na 1 losowanie i jak niektórzy widzę wala jeden i ten sam zestaw w kilku okienkach i bo myślą że ten zestaw liczb zaraz im wejdzie, a jak nie trafią nic to wtedy płaczą ze tyle kuponów poszło w błoto
Ja postawiłem na mini 2 razy w tyg... Ale bywa różnie... Ograniczam do 8 z maszynyjutro mon dzień mój czas... Między 11. A 12chociaż 3 dajcie mi
Beata Szydlo nie chce zrezygnować z mandatu EU na rzecz pracy w sejmie w Polsce bo naród ja wybrał... ale głupoty opowiada... Bo żal Jej ze zamiast 30 tys na miesiąc dostała najwyżej 12 tys
3 580 576. emeryt o czym ty piszesz życzysz ludziom żle?
tomi77 nie graj z maszyny w mini kreśl sam wtedy bedziesz wygrywał maszyna jet dla ludzi leniwych którzy nie majka nic wspólnego z graniem bo oni nie kreślą numerów tylko maszyna za nich wybiera a oni tylko placa za swoje marzenia które i tak sie niesprawdzxaja maszyna jest tak ustawiona i tak wybiera liczby abyś nie trafił dla tego ja nigdy nie gram w nic z maszyny na chybił i trafił niewierze w liczby z maszyny bo kiedys raz zagrałem i polynołem tak na kasie ze szkoda gadac, i od tamtego sam kresle i zawsze cos mi tam wpadnie nieraz mniej nieraz wiecej ale jest ,a z maszyny niestety ale nigdy mi nic niewpadło nawet 3 , wiec jak mozna wierzyć maszynie,
tomi77 nie graj z maszyny w mini kreśl sam wtedy bedziesz wygrywał maszyna jet dla ludzi leniwych którzy nie majka nic wspólnego z graniem bo oni nie kreślą numerów tylko maszyna za nich wybiera a oni tylko placa za swoje marzenia które i tak sie niesprawdzxaja maszyna jest tak ustawiona i tak wybiera liczby abyś nie trafił dla tego ja nigdy nie gram w nic z maszyny na chybił i trafił niewierze w liczby z maszyny bo kiedys raz zagrałem i polynołem tak na kasie ze szkoda gadac, i od tamtego sam kresle i zawsze cos mi tam wpadnie nieraz mniej nieraz wiecej ale jest ,a z maszyny niestety ale nigdy mi nic niewpadło nawet 3 , wiec jak mozna wierzyć maszynie,
Szkoda dziś Hurkacz, trafił paskudnie... Choć Federer czy Nadal też byliby poza zasiegiemale 45 lokata w męskim tenisie budzi szacunek
To jestem leniwie a raczej nie wierzę w swoje kreslenia... Bo wszystko co wygrałem to z maszynyno 4 mini sam skreslilem ale wtedy grałem grubo... W dwa miesiące wpakowalem prawie 400 zł a 4 płacili 540
https://youtu.be/Vj5dPfIu-m0
3 580 584. tomi77 no to graj jak tam sobie chcesz ale w końcu traf coś kąkretnego i pamietaj że nie odrazu warszawe zbudowali, zeby wygrać trzeba dłuższy czas grać bo szczeście nadchodzi w najmniej oczekiwanym momencie przez Ciebie zapamiętaj te słowa graj i wygrywaj
trzymajcie siew ciepło dobranoc
Jarosław, zbaw Polskę. Maj się kończy, ciepła nie ma, leje. Oby przestało łac do 18.06.bysmy mogli uczcić rocznicę urodzin Najukochanszego, Najwspanialszego Naczelnika Państwa.
Polakami dobrze się rządzi.
Gdy urodzi sie mi syn, poproszę na Ojca Chrzestnego, pewnego polityka. Myślę, że nie odmówi.
3 580 582. arczibalik73 to kara za głosowanie
na kuklińskiego zdrajcę też głosowali średniowieczne krakusy, że bohater
tam jeszcze średniowiecze
na kuklińskiego zdrajcę też głosowali średniowieczne krakusy, że bohater
tam jeszcze średniowiecze
Pozdrawiam młodzież końska
Sorry, konecka i Baranów.
Użytkownik Lisowski dodał nowy komentarz w temacie:
Promocja w grze Multi Multi na 5, 7 i 9 skreśleń !
Promocja w grze Multi Multi na 5, 7 i 9 skreśleń !
Witam wszystkich
Walduś czy Ty spać nie możesz?
Napij się kway
Napij się kway
Podam liczby na dziś ale jeszcze nie wiadomo na którą godzinę wpadną
10,11,17,33,34
10,11,17,33,34
To napijemy się razem
Będzie miło
Będzie miło
Walduś a dlaczego nie podasz tych które wejdą ?
Walduś to jest tak że przed losowaniem nikt ich nie zna rozumiesz?
Po losowaniu przychodzi czaroit i czaruje
A przed losowaniem nieliczni przychodzą i jak to napisałeś sypią
A przed losowaniem nieliczni przychodzą i jak to napisałeś sypią
Wczoraj sypał pewniakami ja nimi zagrałem stawką i co ?
Malina z jarzębiną
Polane miodem
Nie udało się bo nie mogło się udać
Ja dziś zrobię dokładnie tak jak to robi TS
Wprowadzę innowację w typowaniu
Będą przedwstępne typy następnie wstępne a na końcu właściwe
pewno przyjdzie jakis qubraczek i se bedzie chwalił co łon to nie nawygrywoł
Witaj Mewa
Nie wiem jak Sebastian czy tu czy na karcie przed wstępne poda o to moje próbne losowanie ....
Moje przedwstępne już było
Najlepszy business jest na exporcie brukselki
Konserwator siedzisz w tym ?
Walduś ale w czym jest tyle do zgarnięcia ?
Walduś to nie aż tak dużo
Potrzebujecie nowych chętnych ?
Walduś a jak Ty myślałeś trzeba się jakoś lansować
Walduś przeważnie jest pod Mini
Dla mnie połowa 700 tys było by dużo ba połowa połowy czyli 350 tys dużo tymczasem
Konserwator nauczysz nas tego biznesu ?
A ja idę na hulajnogę
Typy podałem
Będę myślał o następnych bo to nie koniec operacji ODSIECZ
Typy podałem
Będę myślał o następnych bo to nie koniec operacji ODSIECZ
http://img.liczniki.org/20130707/fl03-1373220710.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.