Wpisy 3 580 499 – 3 580 598
27 maja 2019 22:06 → 27 maja 2019 23:34, 100 wpisów
3 580 491. pan_tadeusz 2019-05-27 (21:59) Polska A
Jutro też wygrwajcie na sucho. I nie grajcie liczbami Arczibalik73, bo takie wejdą za 100 lat
tak masz racje tadusz niech nikt nie gra moimi numerami, dzisiaj były na sucho trafione jutro będa w realu zapewne trafione od czerwca gram tylko w mini lotka cały miesiac i zobaczymy jakie będa wtedy efekty trafienia w realu tej 5/5 może się trafi w końcu , amoze jeszcze do konca tego miesiaca w multika coś przytule wiekszego od 2zł w zwyż
Jutro też wygrwajcie na sucho. I nie grajcie liczbami Arczibalik73, bo takie wejdą za 100 lat
tak masz racje tadusz niech nikt nie gra moimi numerami, dzisiaj były na sucho trafione jutro będa w realu zapewne trafione od czerwca gram tylko w mini lotka cały miesiac i zobaczymy jakie będa wtedy efekty trafienia w realu tej 5/5 może się trafi w końcu , amoze jeszcze do konca tego miesiaca w multika coś przytule wiekszego od 2zł w zwyż
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
8
300
6
Ci, którzy wygrywali w EP pewnie podbierali liczby od gangmatemstykow?
3 580 500. Samuel06 2019-05-27 (22:06) Mów prawde
Arczibalik73 a Twojkwiat77 nie grała Twoimi liczbami.
nie wiem samuel06 czy grała czy nie niewiem a wygrała coś ,ale do czego pijesz, iwonka jest spoko i fajna kobietka, i ja ja osobiscie lubię jak wiele tutaj tez innych gości z czata,
Arczibalik73 a Twojkwiat77 nie grała Twoimi liczbami.
nie wiem samuel06 czy grała czy nie niewiem a wygrała coś ,ale do czego pijesz, iwonka jest spoko i fajna kobietka, i ja ja osobiscie lubię jak wiele tutaj tez innych gości z czata,
Zbigniew nie wiem jeszcze jaką stawką
Wojtt
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 4 x 70 387,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
4 mini
4
Widzisz Tadeuszu że nie 14 zł tylko 16 ?
308 za 4/5
Panie Tadeuszu kochany
Sebastian to tylko 2 zł różnicy na tych liczbach powinno wejść 80 piątek
3 580 503. Samuel06 2019-05-27 (22:08) Mów prawde
Ci, którzy wygrali w EP, tez kradli liczby?
samuel w EXP wcale nie jest tak trudno trafic tej 5 liczb i tej dodatkowej , tylko ta gra jest zbyyt droga zeby sobie pozwolic na kilka oczek na kuponie do skreslenia dzień w dzień i w to mało osób gra lub graja tacy którzy sa przy wie4kszej kasie i moga sobie na to pozwolić a podejrzewam ze jest mało takich ludzi
Ci, którzy wygrali w EP, tez kradli liczby?
samuel w EXP wcale nie jest tak trudno trafic tej 5 liczb i tej dodatkowej , tylko ta gra jest zbyyt droga zeby sobie pozwolic na kilka oczek na kuponie do skreslenia dzień w dzień i w to mało osób gra lub graja tacy którzy sa przy wie4kszej kasie i moga sobie na to pozwolić a podejrzewam ze jest mało takich ludzi
arczibalik73 A ja mam 4,5,i 11 a jest 10 w Mini
Sebastian, Ty jesteś z partii Wiosna, że do Tadzia tak słodko się zwracasz?
3 580 520. Wojtt dzieki
Znowy mam 2/5
Codziennie trafiam 2/5
Codziennie trafiam 2/5
Sebastian, Przyjacielu Artura, gracie tymi samymi liczbami a trafiasz tylko dwie?
Wojtt oby
Samuel06 Kto gra takimi samymi liczbami ?
Samuel06 Kto Ci powiedział że my gramy takimi samymi liczbami ?
Samuel06 Skąd Ty masz takie przecieki ?
No i Samuel06 uciekł
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Roamer22, ufo, Qubraczek
sebastian bez nerwów jutro bedzie lepiej zobaczysz odstaw na bok multika ,Eurojakpota i inne gry , i się tak nie denerwuj, nie dzisiaj to jutro trafisz, nie jutro to pojutrze grunt to grać i się nie poddawać i wierzyć ze się w końcu uda to trafić , pamietaj razem możemy wiele zrobić co dwie głowy to nie jedna, wystarczy abyśmy nw gronie swoim grajacych w mini lotka wszyscy grali tymi samymi zestawami liczb tak na przemiani w koncu trafimy bo liczby lubia sie powtarzać, zobacz juz drugi raz w tym miesiacu weszła mi w mini 5/10 ale na sucho tylko podobno do 3x sztuka i potem ogień w realu
Wojtt, jeśli idziesz na dziewczyny, niech Ci podają odpowiednie liczby. Te dzisiejsze to mikro trzony Sebastiana
Faryzeusz życzył wysokich wygranych w Mini
3 580 540. Samuel06 wiesz dlaczego tak jest ze trafia tylko dwie z 2/5 ponieważ sebastian lubi te uklady liczb przemodyfikować trochę po swojemu i dlatego tak mu wychodzi, a ja tego nie modyfikuje tylko gram tak jak zamyslę sobie, ja sie tez nie spodziewałem ze dzisiaj takie wyjdą akurat w mini lotka bo nie korzystam z porad wrózek, z lini 700 a te akurat liczby pusciłem w multika i tu straciłem bo tylko złapałem 3 /10 a w mini poleciałem na duzych numerach i niestety tez straciłem ale to było dfo przewidzenia bo niemozna co chwilę wygrywaćo 14 trafiłem zwrot, to dopiero nastepna wygrana bedzie jutro, nie ma tak dobrze aby co róż coś trafiać
TVP info
Radio Maryja
Sekielski
To oni wygrali wybory dla Pisudziekujemyno tak to Jarosław zawsze będzie zwycięzca... Dobra zamiana
Radio Maryja
Sekielski
To oni wygrali wybory dla Pisudziekujemyno tak to Jarosław zawsze będzie zwycięzca... Dobra zamiana
głupi naród musi by zamiast głosować na konfederacje głosują na PISuarów bo daje plusa
sebastian M trzymaj się tam ciepło niczym się nie przejmuj pomyśl nad jutrzejszymi liczbami do mini lotka ,a na wieczór ogiŃ z mini lotkiem do kolekturygramy i wygrywamy
Dolny Śląsk pozdrawia Górny Śląsk.Szczegolne ukłony dla Raciborza, Żor, Rybnika, Rydułtow i innych tymczasowo aresztowanych przez substytuta prawnika 0
Kraków
Ładny wybieg zrobili niektórzy wstawiając inne zestawy
No lipa.. 2/5pewniaknie ma mocnych na toska... Tu nic się nie policz ale mam plan... Piszę na sucho już 3 zakłady co losowanie po 1 na pięć liczb przelixzonych... Zobaczę co pi 6 losowaniach
https://youtu.be/RM39FjFqWaQ
To żałosne se PSL, po, SLD musi łączyć się by pokonać małego dziadka kaczora
Pablo , jestem dumny z Prezesa.Niebawem połączy się z Wiosna.
3 580 567. tomi77 2019-05-27 (22:43) Lotki male
10,24,40,77,13 na 14 tomi77
w co grasz czesciej w multika czy w mini lotka? w czym jesteś lepszy w trafieniach w multiku czy w mini lotku,?
10,24,40,77,13 na 14 tomi77
w co grasz czesciej w multika czy w mini lotka? w czym jesteś lepszy w trafieniach w multiku czy w mini lotku,?
Tomi77, to nie partie decydują
Polska : Grecja 0:0
No zdecydowanie gram w mini... Ale dziś odpalił... Myślałem że to to zart... 4x5/5maja p0 70 tyszawsze to coś...
Znów leje.Modlmy się o pogodę
jadwisia też dostała się ponownie i powiększy swoje 4 mln do 8
brawo topielcy za głosowanie na reżim
przynajmniej macie karę
woda płynieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
brawo topielcy za głosowanie na reżim
przynajmniej macie karę
woda płynieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
System jaki stworzył Kaczyński sprawił że liczą się te co przekroczyły 5 %i tyle w temacie... Konfederacja miała 6,1 ale przy końcu PiS zjadł 3 mandaty a przez to mruk Czarnecki, Rafalala i Tarczynski dostali się do większego koryta...
Buzek, Szydlo, Wiśniewska to prawie 1300000 głosów... To robi wrazenie
3 580 574. tomi77 jesli w któras z tych gier idzie Ci lepiej gra, to graj tam gdzie coś częściej Ci wpada, graj jednym pojedynczym zakładem nie systemem, tylko zwykłym zestawem 5/5 liczb i wysyłaj go na kilka losowań a nie np 120 kupony na 1 losowanie i jak niektórzy widzę wala jeden i ten sam zestaw w kilku okienkach i bo myślą że ten zestaw liczb zaraz im wejdzie, a jak nie trafią nic to wtedy płaczą ze tyle kuponów poszło w błoto
Ja postawiłem na mini 2 razy w tyg... Ale bywa różnie... Ograniczam do 8 z maszynyjutro mon dzień mój czas... Między 11. A 12chociaż 3 dajcie mi
Beata Szydlo nie chce zrezygnować z mandatu EU na rzecz pracy w sejmie w Polsce bo naród ja wybrał... ale głupoty opowiada... Bo żal Jej ze zamiast 30 tys na miesiąc dostała najwyżej 12 tys
3 580 576. emeryt o czym ty piszesz życzysz ludziom żle?
tomi77 nie graj z maszyny w mini kreśl sam wtedy bedziesz wygrywał maszyna jet dla ludzi leniwych którzy nie majka nic wspólnego z graniem bo oni nie kreślą numerów tylko maszyna za nich wybiera a oni tylko placa za swoje marzenia które i tak sie niesprawdzxaja maszyna jest tak ustawiona i tak wybiera liczby abyś nie trafił dla tego ja nigdy nie gram w nic z maszyny na chybił i trafił niewierze w liczby z maszyny bo kiedys raz zagrałem i polynołem tak na kasie ze szkoda gadac, i od tamtego sam kresle i zawsze cos mi tam wpadnie nieraz mniej nieraz wiecej ale jest ,a z maszyny niestety ale nigdy mi nic niewpadło nawet 3 , wiec jak mozna wierzyć maszynie,
tomi77 nie graj z maszyny w mini kreśl sam wtedy bedziesz wygrywał maszyna jet dla ludzi leniwych którzy nie majka nic wspólnego z graniem bo oni nie kreślą numerów tylko maszyna za nich wybiera a oni tylko placa za swoje marzenia które i tak sie niesprawdzxaja maszyna jest tak ustawiona i tak wybiera liczby abyś nie trafił dla tego ja nigdy nie gram w nic z maszyny na chybił i trafił niewierze w liczby z maszyny bo kiedys raz zagrałem i polynołem tak na kasie ze szkoda gadac, i od tamtego sam kresle i zawsze cos mi tam wpadnie nieraz mniej nieraz wiecej ale jest ,a z maszyny niestety ale nigdy mi nic niewpadło nawet 3 , wiec jak mozna wierzyć maszynie,
Szkoda dziś Hurkacz, trafił paskudnie... Choć Federer czy Nadal też byliby poza zasiegiemale 45 lokata w męskim tenisie budzi szacunek
To jestem leniwie a raczej nie wierzę w swoje kreslenia... Bo wszystko co wygrałem to z maszynyno 4 mini sam skreslilem ale wtedy grałem grubo... W dwa miesiące wpakowalem prawie 400 zł a 4 płacili 540
https://youtu.be/Vj5dPfIu-m0
3 580 584. tomi77 no to graj jak tam sobie chcesz ale w końcu traf coś kąkretnego i pamietaj że nie odrazu warszawe zbudowali, zeby wygrać trzeba dłuższy czas grać bo szczeście nadchodzi w najmniej oczekiwanym momencie przez Ciebie zapamiętaj te słowa graj i wygrywaj
trzymajcie siew ciepło dobranoc
Jarosław, zbaw Polskę. Maj się kończy, ciepła nie ma, leje. Oby przestało łac do 18.06.bysmy mogli uczcić rocznicę urodzin Najukochanszego, Najwspanialszego Naczelnika Państwa.
Polakami dobrze się rządzi.
Gdy urodzi sie mi syn, poproszę na Ojca Chrzestnego, pewnego polityka. Myślę, że nie odmówi.