Wpisy 3 580 299 – 3 580 398
27 maja 2019 19:45 → 27 maja 2019 20:56, 100 wpisów
Wrzesnia kolejowa ulica...ale na fabrycznej kiedys byla byl te na zieleniaku ale zbankrutowal
Jeśli ma się ciężki dzień jak wczoraj , to efekty są jak na profilowym.
Tomi77, co z Panem Kaziem?
3 580 295. HANS33 2019-05-27 (19:33) SZTYWNY TRZON
Liczby biore z nr rejestracyjnych
Liczby biore z nr rejestracyjnych
marek33 od 1 czerwca zakład mini lotto będzie kosztował 1,50 zł
Gra systemowa
tabele systemowe też wzrosną ceny
Gra systemowa
tabele systemowe też wzrosną ceny
Jestem za podwyższeniem opłat za lotto do 5 zł za zakład.Kazda złotówka to cegiełka dla Polski.Jestem też za podwyższeniem podatków od wygranych.Juz od kwoty 100 zł powinno się płacić 5% podatku.Wszystko dla Polski.
Podwyzka za zakład Mini jest śmiesznie niska.Zaklad powinien kosztować 2 zł.
nie ważne kto głosował
ważne kto liczył głosy
niech zatapiają jak najbardziej tych którzy głosowali na kota
ważne kto liczył głosy
niech zatapiają jak najbardziej tych którzy głosowali na kota
Wiecie kto nie płaci podatków, a zarabia nawet 2000 zł dziennie?
Emeryt wczoraj mogłem głosować wszędzie bez dowodu osobistego.Zaglodowalem bez dowodu osobistego.
Tadeysz co za glupoty...jak nie mini to w co mam grac?reszta jest zbyt droga....a mini daje radosc bo mozna nawet po podwyzce wyslac 2 zamiast 1 lotto
Polska podzielona
PolskaA ludzie myślący
PolskaB ludzie ciemni biedni głodni
Ja należę do A
PolskaA ludzie myślący
PolskaB ludzie ciemni biedni głodni
Ja należę do A
Emeryt głosowaleś na kota ?
Na jakiego kota?
Mieliście kocie wybory ?
I kim zostałeś w stadzie?
Na jakiego kota?
Mieliście kocie wybory ?
I kim zostałeś w stadzie?
Pan Tadeusz A nie jesteś za tym aby zakład MM kosztowal 20 zł?
I aby podatek od wygranych był np 70% ?
I aby podatek od wygranych był np 70% ?
Ludzie co tu się dzieje?
Emeryt został przewodniczącym kociego stada?
70% podatek kto jest za ?
Polska była w opałach A teraz wychodzi na prosta6
Emeryt, wytłumacz Sebastianowi jaka jest różnica pomiędzy Picassem a kiełbasa.
Jestem za podatkiem od wygranej powyżej 10 zł.
Każdy produkt lotto powinien kosztować o złotówkę więcej. Wprowadzić nowa zdrapke, " Kocham Cię Polsko" za 50 zł. Wprowadzić zakłady specjalne dla uczczenia wyborów do Europarlamentu.
Zaprośmy Jarosława na multipasko niech wysłucha naszych postulatów
Jak by tak podatek od głupoty wprowadzili 20% to by nie jeden zmadrzal
Hans33, popieram. Jesteś prawdziwym Polakiem lepszego sportu. Powinieneś zostać min istrem. Finansów.
Mewa, gdyby był podatek od głupoty, Polska byłaby najbogatszym państwem na świecie.
Mewa, obawiam się, że ktoś może znacznie przekroczyć próg podatkowy.
3 580 316. pan_tadeusz 2019-05-27 (19:59) Polska A
pan_tadeusz a myślicie że jak podnoszą ceny gier to zwiekszą się wygrane zaraz? nic więcej mylnego będzie to samo co jest teraz i takie same wygrane to tylko dla zachęty ,tak niby napisali że jesli mini podniosa do tych 1,5gr za zakład to beda wieksze wygrane, a teraz mi powiedzcie jaka macie tzw. trafialnosść w danym miesiacu powiedzmy tej 5/5 ,ile razy w miesiacu trafiacie cała 5 w mini, przy grze normalnej, ta podwyzka jest po to aby TS zarabiał na was jeszcze więcej, a nie żebyśmy my wygrywali więcej, to nie działa w nasza strone tylko w druga stronę i to nie my mamy na lotku zarobić tylko totalizator na nas graczach
pan_tadeusz a myślicie że jak podnoszą ceny gier to zwiekszą się wygrane zaraz? nic więcej mylnego będzie to samo co jest teraz i takie same wygrane to tylko dla zachęty ,tak niby napisali że jesli mini podniosa do tych 1,5gr za zakład to beda wieksze wygrane, a teraz mi powiedzcie jaka macie tzw. trafialnosść w danym miesiacu powiedzmy tej 5/5 ,ile razy w miesiacu trafiacie cała 5 w mini, przy grze normalnej, ta podwyzka jest po to aby TS zarabiał na was jeszcze więcej, a nie żebyśmy my wygrywali więcej, to nie działa w nasza strone tylko w druga stronę i to nie my mamy na lotku zarobić tylko totalizator na nas graczach
3 580 350. arczibalik73 2019-05-27 (20:24) gram i wygrywam mini lotto
.
.
.
Ameryki Arczi to Ty nie odkryłeś
.
.
.
Ameryki Arczi to Ty nie odkryłeś
Dla dobra narodu gracze lotto powinni zostać obłożeni podatkiem śmieciowym
Tysiące kuponów idzie w kosz
Tysiące kuponów idzie w kosz
Hans33
Hans33, wytypuje Cię do Nagrody Nobla
Sebastian, masz u mnie minus
3 580 351. jacunn wiem o tym że nie odkryłem, ale tylko głupi głosują i chcą podwyżek jakichkolwiek za grę i chca aby kupon był drozszy, wiadomo ze ta podwyzka z 1,25 na te 1,50gr nie jest jakas wielka i to jest kropla w morzu , ale zobaczymy jak beda grac ludzie w tego mini lotka czy tak jak teraz ? wątpie? i czy beda grac wogole systemami, jak teraz co niektórzy tylko grajam jesli chodzi onasz kraj to unas gry liczbowe są najdrozższe macie przykład takiego eurojackpota daleko ie trzeba szukać moze niech tą grę teżź odrazu podniosa za kupon nie 12,50 a odrazu 50zł zobaczymy kto wtedy bedzie w to grał i jaki kowalski sobie na to pozwoli wogóle
Jesteśmy najbogatsi jarosław przeprowadzi brexit w polsce
Stać nas na to
Stać nas na to
ale to nie ma różnicy kiedy się wyśle ważne żeby dobrać dobre liczby
wy sobie popatrzcie jakie ceny w sklepach ,teraz są,ludzie nie beda w stanie wyżyć ,.
Dusia ceny są takie bo sąsiedzi wykupują żywność bo u nas tanie
" na PiS głosowali głównie wyborcy z wykształceniem podstawowym oraz zawodowym, rządząca partia odnotowała największe poparcie wśród wyborców po 60. roku życia "
3 580 382. kedzior13 2019-05-27 (20:46) tutejszy
.
.
.
.
Kedzior a mlodzi tacy niby wyksztalceni a olali koalicje i nie poszli do wyborów
.
.
.
.
Kedzior a mlodzi tacy niby wyksztalceni a olali koalicje i nie poszli do wyborów
Babce/dziadkowi odechce sie prezesa tylko pietruszka skoczy na 30pln
u mnie w kościele ogłaszali tydzień nazad że osoby niepełnosprawne i mocno leciwe dowiozą osoby publicznego zaufania
Kedzior po sąsiadke ministrant przyjechał zabrać na wybory fakt autentyczny nie kit
Ja tam nigdy w zyciu nie zaglosuje na po ,ani na zadnych innych pokur..