Wpisy 3 579 967 – 3 580 066
27 maja 2019 14:12 → 27 maja 2019 15:29, 100 wpisów
Arczibalik73, na drugie losowanie trafisz 8/10 lub lepiej i 5 w Mini, po tym calowaniu Twoich 4 liter przez papierek.
Skany
Wszyscy dają skany
Ja nie zagrałem to nie dam skalna
A to dlaczego nie dajesz skana ?
Santo84, Sigma, dzięki Wam mam 8/10 stawka 2, 7/9, stawka 5.Wsxystko z zaprzyjaźnionego portalu.
Tomi77, wyślij w kolekturze koło Kurri Biskupiej. Tam jest kolektura Opatrznosci.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Nie ma siana to nie ma bociana
Prosze oglądać skan na 4/10 zaraz usuwam niechce mieć karków na głowie
Hans zrobiłem zdjęcie zanotowałem wszystko jest w porządku.
Hans Pisałem ci wcześniej że na te liczby będzie od trzech do pięciu na 10 i się nie pomyliłem bo jest 4
Hans Pisałem ci wcześniej że na te liczby będzie od trzech do pięciu na 10 i się nie pomyliłem bo jest 4
Hans to już przychodzą nawet po takie pieniądze jak 2 lub 4 zł?
Ja ostatnio wygrałem 200 zł i jeszcze nie mam Krakowa na głowie
Dopisano wygrane Super Szansa
Nie podawajcie pewniaków będzie lepiej szło gadajcie o czym innym narka zmykam
Ostatnio na 14:00 nie gram nic
Hans przecież ta strona jest o tematyce Lotto to jak można tu nie podawać pewniaków kiedyś podawali pewnie jak i one wchodziły a teraz co się dzieje?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Co się dzieje u mnie jeżdżą samochodami na stojąco
Nie zdążyłem zrobić zdjęcia
Bo bym wysłał skan
45,54 73,75 66,77 na wieczór resztę do 15h na forum jak ktoś luka na moje propozycje i sobie wybiera typniete mam tyz co nieco już
Cóż bo u mnie bez sciemy czarno na białym a raczej zielonym to raz a dwa czasem korci tak napisać by się do wartościowac 8/8 z plusem stawka 20 lub 5/12 w mini ale robić z siebie pajaca blee
magda 8 to liczba Boża u mojej szwagierki 2+6 , ale oni za granicą 500+ nie dostają
Ale ładne liczby o 14h ładne 3/3 gdzieś u mnie w zapisach sa
3,5,8
5,10,15
3,5,8
5,10,15
Magda, dajesz każdemu?
Magda, wejdzie 26?
Gosia 16 lubi iść w 24
ale też w 20 23 do przemyślenia lecę na rosołek
ale też w 20 23 do przemyślenia lecę na rosołek
Jak wejdzie 21 to i 26 wejdzie
Na sucho nie wejdzie nawet 8
kulturalny robal tobie moge dać ale w zeby a szkoda mi reki na g....o...
Dlaczego tak Madziu?
Pytałem czy każdemu dajesz pewniaki
Madziu, ja dam w żeby w obawie przed uszkodzeniem politury
chamstwu trzeba się przeciwstawiać siłą i godnością osobistą -- z czego to cytat -- lecę bo kurak z rosołu ucieknie
Literwki się wkradły.Nie dam w zęby w obawie o uszkodzenie politury
smacznego papa kedzior a ja cos tam na forum zapodam mialo byc do 15 a juz za 2 minuty 15h 5 minut i bedzie jak cos ktos
jak cos ktos lubi lukac na moje propozycje multi mini to na forum co nie co jest co mi wpadlo w oko moze ktos cos wyluska dla siebie i mu cos wpadnie powodzenia ide sobie delektowac sie kawusia
Na profilu prosze się częstować dziś gram profilowymi państwo polskie potrzebuje dotacji
ma tylu lewusow ze musi obdarować bo im sie poprostu to należy i nie ho o 500 plus choć poniekąd tyż a maja oni co raz to większe potrzeby oj maja moze kiedys oby szybko zostana od zrodelka odcieci by sie wszystkim zylo lepiej by bylo na to co brakuje dzieci chore np a ze klapkowi nie widza lecą niczym sępy za padlina bywa no to miłego
Patrze na Wysokie wygrane a w Mini nie widze takiej wygranej..5/7 Ide do proroka.. za pisanie nie prawdy...aaa niech się ludzie bawią..