Wpisy 3 579 409 – 3 579 508
26 maja 2019 22:19 → 26 maja 2019 22:50, 100 wpisów
Faryzeusz
Wygrane nie tylko w Mini. Łącznie ponad 300 000 zł. Od czwartku nie byłem na czacie. Jutro kolej na Was. Daj Wam Boże.
Faryzeusz daj skan niech się nacieszę widokiem
Ide spać bo nie moge tych bredni czytać wygrał 2 zlote a zagrał za 2,50 ale to jest po studniach...tych głebinowych...
Sebastian, jest wiele zakładów. Oprócz kolektur, jeszcze online
3 579 416. Forsami 2019-05-26 (22:21) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Ide spać bo nie moge tych bredni czytać wygrał 2 zlote a zagrał za 2,50 ale to jest po studniach...tych głebinowych...
Dobranoc psychicznym...jak na to odpowiecie to znaczy tylko jedno..
Faryzeusz
Ale z Mini daj skan tej 5/7 super by było to zobaczyć
Ale z Mini daj skan tej 5/7 super by było to zobaczyć
3 579 412. Faryzeusz 2019-05-26 (22:20) Wygrwajcie wszyscy
Wygrane nie tylko w Mini. Łącznie ponad 300 000 zł. Od czwartku nie byłem na czacie. Jutro kolej na Was. Daj Wam Boże
Wygrane nie tylko w Mini. Łącznie ponad 300 000 zł. Od czwartku nie byłem na czacie. Jutro kolej na Was. Daj Wam Boże
A są studia głębinowe ?
Dam, ale obawiam się o zdrowie Forsami. Może być niewydolność krazeniowa.
3 579 421. Forsami miłej nocy trzymaj sie ciepło dobranoc
Faryzeusz Forsami to wytrzyma nie obawiaj się
Faryzeusz
3 579 425. Sebastian_M 2019-05-26 (22:23) Od 1 Czerwca Mini po 1.50 zł
A są studia głębinowe ? sa a co nie wiedziałeś to te w monopolowym
A są studia głębinowe ? sa a co nie wiedziałeś to te w monopolowym
Niech każdy wygra chociaż te 118 000 zł trzymam za wszystkich
arczibalik73 a tego to nie słyszałem
Ja to przynajmniej jestem fanem Gier Liczbowych a kto wam idioci płaci za takie bredzenie I kitów żenienie kogo wy chcecie nabrać..takich wam podobnych..taa..metoda..na multipasko
Dobra daj skan tej mini 5/7 bo to ciekaweja gram z maszyny ale Góra 10 pojedynczych zakładów na losowanie
Forsami zaraz coś wkleję
Witam!
Postawiło się na [35]-To się ma>>>4/10 i 3/5...
...i "tylko">>>16zł w plecy
Postawiło się na [35]-To się ma>>>4/10 i 3/5...
...i "tylko">>>16zł w plecy
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
Faryzeusz 5/7
Faryzeusz 5/7
3 579 396. Sebastian_M 2019-05-26 (22:16) Od 1 Czerwca Mini po 1.50 zł
arczibalik73 nie
Grałem 2 zakłady po 5 liczb
i co trafiłes coś?
arczibalik73 nie
Grałem 2 zakłady po 5 liczb
i co trafiłes coś?
Kumpel trafił 5 mini... Grał z maszyny... Trafił to z rok do tyłu będzie 250 tys minus podatek..
Nie reagować na idiotów troli z innych stron.. wygrali jak wygranej nie było. Co ty sie idioto nakręcasz swoją głupotą... co za idiota...
arczibalik73 Pisałem dokładnie ale czytałeś nieuważnie
Puściłem 2 zakłady Mini
W każdym mam 2/5
Gdybym połączył te zakłady jako 10 systemem to bym miał 4/10
Puściłem 2 zakłady Mini
W każdym mam 2/5
Forsami nasze liczby dały 2/5
3 579 446. Sebastian_M 2019-05-26 (22:30) Od 1 Czerwca Mini po 1.50 zł
Puściłem 2 zakłady Mini
W każdym mam 2/5
aha teraz rozumiem sebastian ale to i tak dobrze kombinowałes i za to mój szacun i
Puściłem 2 zakłady Mini
W każdym mam 2/5
aha teraz rozumiem sebastian ale to i tak dobrze kombinowałes i za to mój szacun i
Sebastian szkoda zdrowia na te liczby I idiotów..dlatego od zawsze twierdze że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych...
3 579 412. Faryzeusz 2019-05-26 (22:20) Wygrwajcie wszyscy
Wygrane nie tylko w Mini. Łącznie ponad 300 000 zł
Bajki z mchu i paproci nie wiedziałem że w psychiatrykach wolno mieć smart-fony i pisać na czatach
Wygrane nie tylko w Mini. Łącznie ponad 300 000 zł
Bajki z mchu i paproci nie wiedziałem że w psychiatrykach wolno mieć smart-fony i pisać na czatach
Forsami
Forsami ale Faryzeusz mógł to puścić
Kedzior.. to istny trol z konkurencji czysty idiota myśli że nam tu kit wciśnie..jak kazdy ma PCV..
A że nie puścił to szkoda
Faryzeusz daj ten jeden 5/7 i będziesz wielki
Faryzeusz nie dawaj 20 kuponów bo zrobisz zamieszanie.
Daj ten jeden 5 w Mini
Daj ten jeden 5 w Mini
Ja gdybym wygrał to bym dał skan bo co mi tam .
Ludzie by się ucieszyli.
Ludzie by się ucieszyli.
Forsami, zapamiętaj. Twoje iwektywy zostaną opublikowane na FB i na innych profilach. Skończysz za te obelgi jak inni. Wszystko wyślę tam gdzie trzeba. Mecenas to ma w ręce.
Zbigniew co tam ?
3 579 457. Faryzeusz czy masz skan tych liczb gdzie trafiłes te te 5/7 w mini lotku, czy grałes tym wszystkim co tam podałes w stałych liczbach w mini lotku, interesuje mnie tylko to czy wszystkie te uklady wysłałes na dzisiejsze losowanie czy nie? i czy mozesz pokazać ten wygrany skan na ta kwote 124 tys zł
Zbigniew jutro gramy na wilgotno
Twoje czyny wyczerpuja znamiona przestepstw z oskarżenia prywatnego. Masz na co zasluzyl es. Za czyny trzeba odpowiadać.
Faryzeusz Tak jak pisze arczibalik73 jak obiecałeś skan to go wklej niech wszyscy zobaczą że można wygrać 5 w Mini
Tak a teraz idę 3 zmiana nocka
Zbigniew miłej pracy
Bujaj sie gówniarzu takie kity iszołomie pisz se tam na innych stronach popaprańcu...staszyć idioto sobie możesz swój cień a nie mnie Milionera. ..bajkopisarzu. urwał się taki idiota..co banialuki sadzi I co losowanie wygrywa 6/6 albo 5/5 w Mini..ty jesteś madry idioto...
Wkleje zawiadomienie o przestępstwie. Dosyć tego. Niech prawo zawsze prawo znaczy.
Faryzeuszspoko... Przejdzie Sebciowi... Może coś wzialżeby wygrać trzeba grać... We wtorek kolejne stracie mini
3 579 453. Faryzeusz ja ci tam nie zazdroszczę żadnych wygranych, ale jesli trafiłes to wszystko co tu podałes w stałycvh w mini to moje wielkie uznanie i szacun za trafienie tych liczbi wielkie brawa, jesli mozesz pokaz skan choć jednej tu wygranej, nie rozpiske liczb ktore masz tylko konkretny kupon z konkretna wygrana, nie uwierze do póki nie zobaczę
Roamer=Faryzeusz dla dzieci co probiły 10000000 ników I kity wciskają..
Tu nie o to chodzi
Mimo wszystko Faryzeusz trafił 5/7 w Mini Lotto i za to wielkie
Na postawie tych publikacji ma wygrana sprawę, bez świadków. Nie warto się przyznawać do wygranych, bo jest zgorszenie frustratow.
Co do tego czy puścił ten zakład czy nie to tylko On wie
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Roamer22 Jesteś w błędzie
Ja np jemu nie zazdroszczę a wręcz przeciwnie.
Cieszę się że trafił 5/7
Ja np jemu nie zazdroszczę a wręcz przeciwnie.
Cieszę się że trafił 5/7
Witam
Jutro sie okaze, czy padla taka wygrana na system 5z7 i wszystko bedzie jasne.
Jutro sie okaze, czy padla taka wygrana na system 5z7 i wszystko bedzie jasne.
Wygraliśmy po 1280.18 zł, bo tacie dałem swój kupon Włoskiej piłki. Bo za 10 ale mi rozbiła, bo by przekroczyło. Po 5 zł i tacie dałem jeden kupon. Ale kasa co ?
Romek z kąd tyś się urwał..niemów mi tylko że z Raciborza....bo..już cię znam..
3 579 480. Mewa 2019-05-26 (22:42) AC/DC-Highway to hell
Bo kto mądry pisze ze trafił 5/7 systemem dlaczego jesli trafił a to wysłał nie okaze sie tym kuponem czy naprawde to wysłał i to trafił przecierz nikt mu tego kuponu nie zabierze ani tej wygranej, ja już na pewno nie, wiec bez obaw i wszystkim tu zycze zawsze wysokich wygranych, co złego to nie ja, ale zanim sie pochwalisz pokaz kupon ze nim zagrałes i ze go trafiłes i nic pozatym uwiarygodnij to ze to trafiłeś i pokazż jaki z CIEBIE kozak
Bo kto mądry pisze ze trafił 5/7 systemem dlaczego jesli trafił a to wysłał nie okaze sie tym kuponem czy naprawde to wysłał i to trafił przecierz nikt mu tego kuponu nie zabierze ani tej wygranej, ja już na pewno nie, wiec bez obaw i wszystkim tu zycze zawsze wysokich wygranych, co złego to nie ja, ale zanim sie pochwalisz pokaz kupon ze nim zagrałes i ze go trafiłes i nic pozatym uwiarygodnij to ze to trafiłeś i pokazż jaki z CIEBIE kozak
Tak jutro się okaże czy padła 5/7 w Mini Lotto
Były dwie wygrane 5 w Mini