Wpisy 3 579 016 – 3 579 115
26 maja 2019 14:27 → 26 maja 2019 18:23, 100 wpisów
Hej Gosia 13,14,16,18,19,25,28,31,34,39
43,45,53,54,58,61, 64,65,69,71
74,77,79
Tak wiem dużo te liczby sa jeszcze do selekcji
43,45,53,54,58,61, 64,65,69,71
74,77,79
Tak wiem dużo te liczby sa jeszcze do selekcji
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Zestawy 5/5 są w stałych na najbliższy tydzień
6trujek
6parek
Łączyć
6trujek
6parek
Łączyć
Trochę jechałem na Lewego alewczoraj to był jego mecz... Szkoda że dla Polski idzie mu tak kulawomoże źle mu piłkę podawajaa on lubi z niemieckiej nogi
Jakie mapy czytacie ?
Nie lepiej czytać książki?
Tomi napisz meila to wszystko Tobie wyjaśnię jak czytać te mapy
Źle przeliczyłem... Trudno już zatypowanechociaż nich 17 wpadnie
Seba... Wyszperalem 3 kołowa z lat 70 Bond bug.. No fajne jezdzidelko.. Tylko że 1 osoba choć miejsca ma na 2mały silniczek 0,7 27kucy i bez problemu robi 120 km/hale cena zwala z nóg bo kolekcjonerskie sa
wpadłem sprawdzić 2x 3/7 i dwa pustaki może wieczorek będzie lepszy a teraz
1.3.6.7.13.15.16.X.X.X
To będzie na bank
Tylko nikomu nie mówcie
To będzie na bank
Tylko nikomu nie mówcie
Gosia77 Hans
Hans, nie ośmieszaj sie
W dniach 30 maja-1 czerwca (czwartek-sobota), wszystkie wygrane Multi Multi oraz Multi Multi Plus przy grze na 5 skreśleń, będą powiększane o 100%.
Wygrane Multi Multi
Wygrane Multi Multi
Już jestem
dzisiaj ze snu mamy weszła parka z plusem >>> miała w swoim dniu
To super
Idź już koniecznie
Pozdrów mamę
Hej... Z 1 strony to dobrze że 1,50 drobne żółte się nie będą platac ta cena od dawna była to raptem 25gr to tak wg mnie
No i co ma coś ktoś coś do multi mini moje były wyżej po drzemce trza mi je poukładać coś odrzucić i się puścić
Pikna pagada z rana zaglosowane by nastała jasność przeciw pijawa dzień wycieczek muzeum obozy koncentracyjne Gross rosen później wąwóz misliborski wieczorem piwko ogródek
3 579 074. Mewa 2019-05-26 (16:34) AC/DC-Highway to hell
Hej... Z 1 strony to dobrze że 1,50 drobne żółte się nie będą platac ta cena od dawna była to raptem 25gr to tak wg mnie
.
.
.
Jak pietruszka drozeje to ludzie lamentują,jak drozeje mini to jest ok
.
.
.
Jak pietruszka drozeje to ludzie lamentują,jak drozeje mini to jest ok
Nawet się cieszą
Byłem zagłosowałem , a swoją drogą narodowcy pchają się do wyborów a są przeciw unii no cóż 40 tys miesięcznie skusi każdego
Co ty pleciesz jakie 40 tysa tak w ogole to w nosie mam wybory....nic nie zrobili...emeryci gnija za grodze a ceny z kosmosu i same nakazyjeszcze troche to zrobia wzor jaka gume uzywac ...
tomi pewnie mało miej podstawa + dieta dzienna + na prowadzenie biur w których fikcyjnie jest zarejestrowana rodzina i znajomi o emeryturce potem nie wspomnę
O to prawda.. Bo nadi zatrudniani asystentów co wcale nie isstnieli.. Ale kur#$&Polaczek potrafi jak okroic kogoś.. Ale jak komuś pomóc... To robią się dwie lewe
ta.... komuna kiedyś miała dać po równo czyli towarzyszą więcej reszcie gów....
stara prawda jak sam nie zarobisz albo ukradniesz to nie masz
Robert też nie zachwyca... Jaki sens na jazda na ostatnim miejscu czy 18
Elyta rządowa zwinela żagle i zabrała się do Brukseli... no dali im najlepsze miejsca więc duża szansa że nowe głowy będą musiały zająć się realizowanie obietnic... Choć Kaczorowe dotarło... Przeznacze na szczytny cel... Na multi i mini na 4 miesiące starczy
3 578 723. Wędrowca netowy 2019-05-26 (08:21)
Zróbmy... jednodniowy strajk.
1.06 - w dzień wprowadzenia podwyżki na Mini nie gramy.
"Precz z TS".
a moze inaczej zróbmy przestanmy grac we wszystkie inne gry a grajmy tylko w mini lotka, czy nie lepiej stracic te 1,50gr niz wieksza kase w multika, EXP,LOTTO, KASKADE , SS, I INNE JESZCZE ALBO TAKIEGA EUROJAKPOTA i nie jeden dzien a np miesiac, nikt niegra w zadna z gier tylko mini i tylko jednym okienkiem i tymi samymi liczbami jakie ktos sobie wytypuje,
Zróbmy... jednodniowy strajk.
1.06 - w dzień wprowadzenia podwyżki na Mini nie gramy.
"Precz z TS".
a moze inaczej zróbmy przestanmy grac we wszystkie inne gry a grajmy tylko w mini lotka, czy nie lepiej stracic te 1,50gr niz wieksza kase w multika, EXP,LOTTO, KASKADE , SS, I INNE JESZCZE ALBO TAKIEGA EUROJAKPOTA i nie jeden dzien a np miesiac, nikt niegra w zadna z gier tylko mini i tylko jednym okienkiem i tymi samymi liczbami jakie ktos sobie wytypuje,
Nie gram w Lotto od kiedy zdrożało z 2 na 3 zł.
waldus no dobra czarna z domieszkami brązu czasem czerwieni eh tak się mi zakręciło że dopiero siadam do wybranych wcześniej liczb coś jakaś globusowa migrena czy cuś mnie dopadła eh a może tak to jest w mym wieku i sie zwie sks
Finanse:
Europoseł przez całą kadencje zarobi... 1 700 000 zł.
Europoseł przez całą kadencje zarobi... 1 700 000 zł.
3 579 098. tomi77 nic sie niezmieni dla nas polaków tam, zmienia sie tylko osoby miejscami i przy tzw korycie, i fdalej bedzie to co było byłismy w tej brukseli na szarym koncu i nadalk tak bedzie, jestesmy w ogonku prawie na ostatnim miejscu, w tej brukseli licza sie tylko niemcy i i francja i nikt pozatym, ja to niestety ale wszystko widze w czarnych kolorach, nasza elyta która wybiora nie bedzie miała nic tam do gadania jak dotad jest, jeszcze donka wykopia ze stanowiaska i bedzie po klopocie, szkoda czasu dla nich,
nic dziwnego ze sie pchaja chca zarabiac jak w zachodniej europie ceny dostosowali do zachodu zarobkow juz nie
W nocy może mocno popadać na północnym zachodzie.
3 579 105. Wędrowca netowy ja tez kiedys grałem w DL obecne lotto, ale to było bardzo dawno temu juz,a pożniej jak podniesli cene gry to zaprzestałem grac ale wtedy jeszcze nie istniał multik, super szansa, exp, i inne gry, i niegram juz w lotto kilka lat, i zyje,
mewa to co piszesz jest prawda tak chca zarabiać jak w innych krajach,co do zarobków w polsce jest marnie to prawda, tu tylko Ci co siedza na wysokich stanowiskach maja gruba kase i nikt pozatym, szarzy ludzie musza zapierdzielac po godzinach tez w zakladach zeby miec cos, czesto pracujac nawet po te 12 godzin na okretke,a panom zelyty sie w dupach po przewracało juz od tego ich dobrobytu, i chca jeszcze wiecej, zobaczcie ile tych ludzi z elyty ma rózne konta dewizowe i kase trzyma w euro na koncie, teraz niech wprowadza jeszcze unas euro to zobaczycie co sie bedzie działo z ich oszczednosciami , jeslli niebeda mogli ich zamienic na złotówki, wtedy ich milony na kontach sie rozpołyna jak woda, juz niebeda najbogatsi, banki tez padna, dla tego u nas tez i tak strasznie nie chca waluty miedzynarodowej u nas bo by wszystko stracili,jesli np nie maja tego w inej walucie z drugiej zas strony, tez i niewprowadzaja waluty euro poniewaz niemamy godnych pensji i takich jak na zachodzie europy sa i gdybysmy te nasze zarobki krajowe tutaj zamienili na euro i przy tych ich podwyzkach to bysmy na stojaco poumierali, a oni tam na stołkach wyzej patrza tylko aby oni mieli nie my tutaj na dole szarzy robotnicy, my sie nieliczymy, tu na dole liczy sie tylko elyta i nic pozatym,
mewa to co piszesz jest prawda tak chca zarabiać jak w innych krajach,co do zarobków w polsce jest marnie to prawda, tu tylko Ci co siedza na wysokich stanowiskach maja gruba kase i nikt pozatym, szarzy ludzie musza zapierdzielac po godzinach tez w zakladach zeby miec cos, czesto pracujac nawet po te 12 godzin na okretke,a panom zelyty sie w dupach po przewracało juz od tego ich dobrobytu, i chca jeszcze wiecej, zobaczcie ile tych ludzi z elyty ma rózne konta dewizowe i kase trzyma w euro na koncie, teraz niech wprowadza jeszcze unas euro to zobaczycie co sie bedzie działo z ich oszczednosciami , jeslli niebeda mogli ich zamienic na złotówki, wtedy ich milony na kontach sie rozpołyna jak woda, juz niebeda najbogatsi, banki tez padna, dla tego u nas tez i tak strasznie nie chca waluty miedzynarodowej u nas bo by wszystko stracili,jesli np nie maja tego w inej walucie z drugiej zas strony, tez i niewprowadzaja waluty euro poniewaz niemamy godnych pensji i takich jak na zachodzie europy sa i gdybysmy te nasze zarobki krajowe tutaj zamienili na euro i przy tych ich podwyzkach to bysmy na stojaco poumierali, a oni tam na stołkach wyzej patrza tylko aby oni mieli nie my tutaj na dole szarzy robotnicy, my sie nieliczymy, tu na dole liczy sie tylko elyta i nic pozatym,
No w końcu poszukałem samochód dla siebie... Corsa 2014 1,2 86 po lifciemi wystarczy