Wpisy 3 577 916 – 3 578 015
24 maja 2019 22:07 → 24 maja 2019 23:32, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 316 525,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Gosia zagramy jutro
Mini Lotto - padło 1 x 316 525,80 zł
Zbigniew a Ty co trafiłeś?
Jeszcze nie sprawdzałem
To sprawdź bo może masz 10500 zł
3 577 909. Sebastian_M 2019-05-24 (22:03) Od 1 Czerwca Mini po 1.50 zł
Ja znowu 2/5 w Mini
sebastian spokojnie ja tez mam tylko 2/5 w mini choc mogłem dzis ustrzelic cała 5/5 ale troszke tu zamieszałem w liczbach i padło tylko 2/5
Ja znowu 2/5 w Mini
sebastian spokojnie ja tez mam tylko 2/5 w mini choc mogłem dzis ustrzelic cała 5/5 ale troszke tu zamieszałem w liczbach i padło tylko 2/5
Pisałem że będzie 77
Sprawdzilem 0/7 zdaza się powaga mam 0/7
Arczi musimy razem TAM pogłówkować nad liczbami do Mini
0/7 ?
A ja mam 2/5?
Gdybym zagrał 7 to może by było 4/7
sebastian M w multika wyszły fajne liczby ja tez troche dzis porzdobrzyłem z liczbami poleciałem wszystkie z koncówka 2, i wszystkie prawie na 7 i 2x mini i w tym jest 2x2/5 chocmogla byc nawet 1x/5/5 no ale pocałosci dzisiaj lipa z miodem
Arczi co Ty na to ?
Znowu Lipa z Miodem ?
arczibalikzobacz te wyżej co podałam może się sprawdzi że będą po dwie liczby...a ty masz dryg do liczb
3 577 939. Gosia__77 juz widziałem te liczby mysle ze powinnaś je wysłac na kilka losowan bo one wyjda w najblizszym czasie wszystkie , graj nimi 3/5 juz chyba była na nich co?
Tak wczoraj 3/6 ale wychodzi mi po numerze super szansy najwyżej po dwie liczby
3 577 939. Gosia__77 tak dryg mam,do liczb tylko niezawsze je wysyłam i na tym pozniej trace, gdybym powtórzył te liczby które dzisiaj wyszły z przedwczoraj to bym dzisiaj miał cała5/5 ale niepowtórzyłem i tylko je zamieszałem a 35 wogóle z tego ukladu wywaliłem
3 577 937. Sebastian_M 2019-05-24 (22:15) Od 1 Czerwca Mini po 1.50 zł
Arczi co Ty na to ?
sebastian jestam zawsze na tak
Arczi co Ty na to ?
sebastian jestam zawsze na tak
arczibalik trzeba było powtórzyć...
tak to jest jak za dużo myślimy...
trzeba iść zawsze na żywioł
tak to jest jak za dużo myślimy...
trzeba iść zawsze na żywioł
3 577 945. Gosia__77 2019-05-24 (22:31)
gosia 77 no dzisiaj poszedłem na żywioł byłem pewny ze wyjda dzisiaj wszystkie z koncówkami 2 i wszystkie 70 tki, niestety z 70 złapałem tylko 71,77,a z koncówka 2 tylko 52 i w mini w jednym układzie 1,38 i w drugim układzie 21,24 jakbym to razem złozył bylaby 4/5 i wszedzie dowaliłem 12a trzeba bylo 12 zamienic na 11 i by byla cała 5/5 ale niema , dlatego mysle jutro zrobic sobie przerwe z multikiem i zagrac tylko w mini lotka na kilka dni
gosia 77 no dzisiaj poszedłem na żywioł byłem pewny ze wyjda dzisiaj wszystkie z koncówkami 2 i wszystkie 70 tki, niestety z 70 złapałem tylko 71,77,a z koncówka 2 tylko 52 i w mini w jednym układzie 1,38 i w drugim układzie 21,24 jakbym to razem złozył bylaby 4/5 i wszedzie dowaliłem 12a trzeba bylo 12 zamienic na 11 i by byla cała 5/5 ale niema , dlatego mysle jutro zrobic sobie przerwe z multikiem i zagrac tylko w mini lotka na kilka dni
Na Golden ma 4 w Mini. Wczoraj w realu 4/8, dzisiaj znów 4/8 na swoje
Roamer22 to na golden a nie tu
Tu nie ma nic a przynajmniej jest ale mało
ja uwarzam ze wszyscy powini grac tylko swoimi liczbami,nie zaporzyczonymi od innych osób, poniewarz liczby zaporzyczone od innych osób, są zawsze przegrane u osób je zaporzyczajacych
Zabronisz? Ja mam też profile na kornie i innych portalach zagranicznych.
Liczby podawane na czacie są dobre na nie. Jest tu taka oso a, która Miala piątki w Mimi i 9/10 w MM. Zzynala liczby od przodownikow, wygrywając.
Jest tu osoba która miała 6 w Lotto
3 577 945. Gosia__77 gosia ja dzis poszedłem na zywiol straciłem wieczorem tylko 7,50,gr, byłem pewny tych numerów ktore wysłałem ze wszystkie wejda na bank na 100% niestety weszły tylko 3 ze wszystkiego, a liczby ktore zawsze kresle dzis nie wysłałem wogole a weszło ich 6, no ale cóż nie posłałem ich wogóle i niemam nic, ale jutro gram tylko juz chyba mini choc moze dopiero wysle sobie swoj ukladzik na tej promocji na 5/5 w multika choc jeszcze nie wiem do konca zobacze najpierw co mi przyniesie jutro mini lotek
Jest tu osoba też która trafiła 10/10 w MM
Arczibalik73, przecież Twoja zaprzyjaźniona koleżanka wygrywa gruba kasę. Nie może Ci podać pewniakow?
ruda
Ruda, trzeba grać tymi samymi liczbami. Lubię rude, z dolkiem w brodzie
Roamer gdybym wygrywała to bym tu nie siedziała a jeździła po świecie...nikt nie jest ainsztainem do liczb lotto i wszystko wiedzącym
Gosia, ostrożnie z tym dawaniem bo ktoś chciał coś ofiarować Arczibalik73, to pewna prawnicza chciała wnieść sprawę do sądu.
Ruda codziennie przez 16 lat ?
To nie była prawniczka tylko pani przewodnicząca
Gosia tak straszyła sądem
Tak z tego parku rozrywki
Pamiętam ten incydent
Było jej żal że ktoś komuś chce i może pomóc
Roamer22 ona dokarmiała czy było odwrotnie ?
Roamer22 ktoś kogoś dokarmiał to jest pewne
3 577 953. Roamer22 niewiem moze i jest, ale zaówarzcie ze jesli kazdy sam sobie wytypuje jakies tam liczby i nimi zacznie grac cały czas to szybciej cos trafi sam niz, pozyczajac liczby od kogos,czy nie jest tak? ja tam niepozyczam od nikogo zadnych liczb od zadnych najlepszych typujacych gram tymi liczbami jakie uwarzam ze moga mi przyniesc szczescie, powiem wam szczerze ze nie znam tu osób które bezbłednie typuja tu pewniakii uwarzam ze wszyscy dobrze typujemy liczby, tylko nie zawsze one nam wchodza tak jakbysmy my to chcieli,aby było, np, podoba mi sie to jak tu GAOSIA 77 PODAJE TE 3/3 CZY NAWET INNE TROSZKE UKLADY, SEBASTIAN,M, wójtt,tomi77, Iwonka czyli twójkwiatt77, i wiele jeszcze innych tu osób ,których nie wymieniłem, jest grono tu osób które dobrze typują liczby, i powiem wam ze mozecie z nich brac przyklad wszyscy, kiedys tu grał tez taki kolega z legnicy gryks 76 którego typy numerów były zblizone do moich a co niektóre soie nawet z moimi typami na dane losowanie tez pokrywały, choc nieraz nasze relacje niebyły moze ostatnio tez i dobre miedzy soba, ale gość miał dryg ten do liczb bo typował prawie to samo co ja i ja gotez polubiłem, i dlatego nazwałem kolega ze stronki, choc on mi pisał ze niejest moim kolega tu wiele razy,ja go jednak uwazałem jako kolege bo i tez mieszkał w wojewodztwie dolnoslaskim, jak ja i jeszcze tu pare osób tez jest z tego województwa, dlatego tez i pozdrawiam tu wszystkich sasiadów z całego dolnegoślaska, a min.z wrocławia, wałbrzycha, świdnicy śląskiej, legnicy, i innych jeszcze miejscowosci, i wszystkim zycze wysokich wygranych, pozdrawiam równiez wszystkich graczy z innych województw jak mazowieckie, opolskie,ślaskie, i lubelskie, krakowskie,i pomorskie
Gosia masz rację
Było minęło
Roamer22 Dobrej nocy
Roamer22 Kobiety są ciekawe
Roamer nie pytałam o nicki ...
tylko zapytałam kto wymyśla te nicki na których można czasem język połamać
tylko zapytałam kto wymyśla te nicki na których można czasem język połamać
Roamer22 w kim ?
powiem tak mówicie że nie rozmawiamy tu o nickach których tu niema dobra ok, ja to rozumie ale powiem wam tyle ze chociarz gryksa 76 tu niema z nami fizycznie na czacie ale ja uwarzam ze on nadal tu wszystko sledzi i czyta co piszemy i tez gra jak kiedyś, niewierze że go tu niema z nami na czacie, on jest tu nadal z nami tylko sie nie ujawnia albo tez siedzi pod innym nickiem, albo tylko czyta, wiec pozwołcie ze wgo tu pozdrowie z tego miejsca jak i wszystkich których tu z nami niema juz na stronce, którzy z stad odeszli z jakiegoś tam powodu,pozdrawiam WAS wszystkich grajciue i wygrywajcie, razem z nami
Roamer sorki ze pominółem wielkopolske a wiec teraz pozdrawiam wszystkich z całej polski i poza granicami polski wszystkich polaków ktorzy tez graja poza naszymi granicami,i zycze wszystkim duzo szczescia i wysokich wygranychgrajcie i wygrywajcie
Roamer sorki ze pominółem wielkopolske a wiec teraz pozdrawiam wszystkich z całej polski i poza granicami polski wszystkich polaków ktorzy tez graja poza naszymi granicami,i zycze wszystkim duzo szczescia i wysokich wygranychgrajcie i wygrywajcie
3 578 006. Gosia__77 dobranoc spij słodko i snij o wysokich wygranych
3 578 013. Gosia__77 dziekuje i wzajemnie