Wpisy 3 577 228 – 3 577 327
23 maja 2019 21:48 → 23 maja 2019 23:09, 100 wpisów
zapowiadałem na czacie (przed godziną 21:40), że umiem przewidywać przyszłość.
7 liczb wypadło w kolejności tak jak zapowiadałem!!!
7 liczb wypadło w kolejności tak jak zapowiadałem!!!
arczibalik dziękuje chciałam to wysłać ale zrezygnowałam żal mi było 7,50zł
Dopisano wyniki Lotto Plus - 17,18,25,29,32,41
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto Plus
domino200 4/6
janina531 4/6
tolekt1 4/6
credit0000 4/6
KAT001 4/6
zubenelgenubi 4/6
KurtDiesel 5/8
dla tych, którzy przewidują przyszłość (tudzież makinero) zaraz dam linka do czegoś koniecznie do obejrzenia
Pasko - nie dawaj, nie ujawniaj moich pomysłów. Nie pozbawiaj mnie moich dokonań !!! TAK SIE NIE ROBI !!! NIE KRADNIJ PATENTÓ
kędzior co to znaczy "obszczelane"? chyba obszczane chciałeś napisać?
https://www.ted.com/talks/james_randi?language=pl (polecam oglądnąć, fajny materiał, napisy Polskie)
Pasko witaj trafna decyzja, z tym linkiem na pewno jest,
makinero ja tez przewidziałem ze dzisiaj nic nie trafie noi mi sie sprawdziło, nic m nie trafiłem no sorki 1/7 i 1/10 dobre nie ale zagrałem w grach
makinero ja tez przewidziałem ze dzisiaj nic nie trafie noi mi sie sprawdziło, nic m nie trafiłem no sorki 1/7 i 1/10 dobre nie ale zagrałem w grach
Nie ma co żałować kasy na grę.. Ludzie przepada 350zl i nic nie mają z tego... Tu możemy zyskać zdrowie i jakieś zwroty
Pasko, nie uszanowales woli makinero. Brak słów na takie postępowanie
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Kumulacja ?
Nie ma bo pisałem że 19 nie przekroczy
A miało być?
jak jeden to
Zgadnijcie kto
Krysia z gazowni dziś nie grała
Już szybciej jej mąż
Arczibalik73za wyczucie choć późno podałam liczby arczibalik73 masz Dobre wyczucie
Nekla ?
4 minuty doliczyli
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 18 504 558,20 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
2-0
Bez przesady
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 312 502,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Mini Lotto - 1 x 312 502,30 zł
no i powinieneś się wstydzić -- bo Polacy nie gęsi i swój język mają
W Lotto mam 2/6
W Lotto Plus 2/6
W Mini mam 2/5
Krzysztof nie popisuj się, bo nie masz czym
I na moje w MM mam 4/7
Zamiast grać moje stawka x 10 to zagrałem Zbigniewa
Arczi miałeś rację grać swoje a nie czyjeś
4/7 to 6 zł x 10 to 60 zł.
Minus 25 na czysto 35 zł
Minus 25 na czysto 35 zł
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Sebastian, mnóstwo razy było pisane by nie wierzyć liczbom podawanym na czacie. Nie wierz żadnym zestawów, mapkom i ststystykom. Statystyki są złudne. Tylko mądrość i intuicja jak Wielce Szanownego Maginero, przed którym chylę czoło. Adminie, podam link o os ustach pewnych gier.
Tak
Nie było we mnie ogromnej energii, ale była wiara i intuicja, że wszystko dobrze się skończy.
Jest coś takiego, jak intuicja i wewnętrzny ukryty głos, chyba czasem warto tego posłuchać.
makinero racja warto
Warto też robić to, co się lubi i otaczać się ludźmi, którzy nie zazdroszczą, nie oszukują i zawsze stoją za nami! Prostota... w sercu i działaniu przynosi szczęście.
3 577 256. Henryk9 co chcesz dobry film ogladnij sobie to co Pasko podał i jeszcze nastepny filmik ja ogladałem to i powiem CI ze coś w tym jest prawdy tez, bo takie wrózki ciagna kase od ludzi, a z tego co wiem to osoba która wrózy niepowinna za to wrózenie pobierać zadnej oplaty, to jest niewskazane w magji, osoba która okresla sie wrózbita i bierze za to kase nigdy niemówi CI prawdy tylko opowiada bzdury i to co chcesz usłyszec i w dodatku za twoje cieżko zarobione pieniadze, kiedys byłem w takiej sytuacji, spotkałem na drodze cyganke , która poprosiła mnie o kilka złotych, odmówiłem jej bo niemiałem zeby jej dac, miałem tylko na bilet na autobus do domu, wtedy ona powiedziała do mnie pewne słowa po cygansku z taka złoscia jakbym jej nie wiadomo co zrobił widziałem w jej oczach wsciekłosc, powiedziało to w swojej gwarze nie po polsku , zanim odeszła usłyszała odemnie w swojej gwarze romskiej,uwazaj aby sie tobie to nie przytrafiło,gdy usłyszała to odemnie , nagle spuściła z tonu i zbladła aż i zapytała mnie po polsku już czy chce aby mi powrózyła , odpowiedziałem za ile? odpowiedziala ze za 20zł wtedy powiedziałem jej ze ja jestem tanszy i moge jej powrózyc za 2zł i wybuchłem śmiechem, owa cyganka była zdziwiona skad ja znałem odpowiedz na jej przeklenstwo i w dodatku w jej gwarze? dlatego spuścila z tonu zaraz i przytym nagle zbladła, owa cyganka niewiedziała ze ja jako mały chłopiec jedziłem kiedys na opolszczyzne do rodziny swojej tam mieszkali cyganie którzy mieszkali kolo mojej cioci,gdy tam przyjezdzałem oni zawsze do mnie przychodzili, zebym wyszedł na dwór pobawić sie z nimi, miałem wśród nich kolezanki,kolegów , oni mnie czesto zabierali tez na swoje tzw. wariete jak ja to nazywam, czyli tance hulanki przy ognisku, i spiewy, bardzo spodobała mi sie ich kultura romska, były tez starsze cyganki ,ktore nie raz mi wróżyły i calkiem za darmo, nie za kase,jako łepek tez uczyli mnie powiedzonek po romsku, choć teraz juz nie pamietam tych słowek, ale wtedy tej napotkanej pseudo cygance odpowiedziałem własnie w jej gwarze i po cygansku , zeby uwazała ze by to ja to nie spotkało, dlatego ona na ta tzw, odpowiedz odemnie zbladła chyba zrozumiała ze nie trafiła na kogos głupiego i kogoś kto zna jej jezyk,
Makinero to mi się podoba
Arczi a wiesz co to znaczy po romsku odziamandziur ?
Arczi a wiesz co to znaczy po Romsku WW1 ?
Ja też znam język cygański spoko
Arczibalik73, zgadzam się z Tobą. W pełni zgadzam się z Makinero. Nie czas i miejsce na to by podawać tutaj przykłady. Dla niektórych mogą być bajka. Mogą się śmiać. Nie bede z nimi polemizowal.Chce podać kilka przykładów z życia. Warto posłuchać.