Wpisy 3 577 028 – 3 577 127
23 maja 2019 18:16 → 23 maja 2019 20:41, 100 wpisów
Arczibalik73 zrobią zobaczysz
3 577 028. Sebastian_M 2019-05-23 (18:16) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
mam taka nadzieje ale czy napewno pomoga tym ludziom, teraz moze tak gdy bo za kilka dni sa wybory do uni a oni chca sie dostac prawdaa co bedzie po wyborach czy nadal beda pomagac ludziom jak przed wyborami
mam taka nadzieje ale czy napewno pomoga tym ludziom, teraz moze tak gdy bo za kilka dni sa wybory do uni a oni chca sie dostac prawdaa co bedzie po wyborach czy nadal beda pomagac ludziom jak przed wyborami
Arczibalik73 myślę że będą pomagać. Mam taką nadzieję
3 577 035. Sebastian_M 2019-05-23 (18:19) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
no miejmy taka nadzieje
no miejmy taka nadzieje
Dajcie mi coś wygraćmuszę teraflu rozpuścićczuje przeziębienie idziewychodziszukanie blondynki
Ja nie chce szóstki w lotto A częściej 4 minitylko kiedy mam zacząć
Zbigniew na moim profilu pojawiły się Twoje liczby
Jak trafimy ze Zbigniewem to będziemy mieli po 7000 zł plus 50% to będzie razem ile 10500 zł
Tomi... jak można nie chcieć szóstki w Lotto to tak jakby nie chcieć pieniędzy no chyba że Ty to Matka Teresa z Kalkuty
Jasnej Góry nie zalewa.
Jadę z Łodzi. Jestem w Częstochowie. Super jazda. Małopolska i Podkarpackie, no i Świętokrzyskie, tam Pan Bóg odwrócił się od tych stron.
Sebastian_ teraz wszyscy zagraja zbigniewa numerami, a ja zagram innymi i moze trafie ta 7/7
Karol
Puść tam Lotto
Puść tam Lotto
Niech żyje PASKO
Arczibalik73 to nie szkodzi że wszyscy zagrają
Tu wygrana sie6nie dzieli
Na 9 liczb bym nie zagrał ale na 7 chętnie bo to mój etap który chcę przejść
Chcę to zrobić z przytupem
Ja wysyłam nie puszczam. Puścić można gołębie. Kobiety coś wiedzą na ten temat. No..., można jeszcze puścić baka.Zagralem na chybikach, a że liczby się śmiały do mnie, zagrałem tymi samymi zakładami na 'zagraj ponownie' będą dwie szóstki. Piotrków Trybunalski i Częstochowa.
Karol
Pamiętajcie że jutro jest piątek
3 577 058. Sebastian_M nie no oczywiscie ja zycze wam wszystkim wygranych, ale ja tymi numerami nie zagram i wyślę inne i postaram sie wybrac takie aby wyszły pomiedzy waszymi
Arczi
Wygraj i Ty
No pietruszka cebula i pyry cena z kosmosuchyba zamiast zboża A małe nam poletko warzywa zacznę uprawiac
Nawalka ma być trener Dynama Kijówteraz jest na 2 miejscuNo po przejęciu przez polskiego trenera też może być drugi
3 577 070. tomi77 dobre posuniecie i szlachetna decyzja zacznijmy sadzic warzywa nie kupujmy w sklepie wtedy ceny tych łakoci spadna, wczoraj widziałem truskawki po 10,50gr za 1kg i sie zastanawiałem czy kupic je choc z pół kg czy lepiej wysłac lotka wybrałem lotka żenada te ceny
pomidory malinowe po 8,50gr, truskawki10,50gr winogron czerwony 8,50gr ziemniaki młode 5,50gr takie wczoraj widziałem ceny na straganie w miescie obok mojego miasteczka
widać ze idziemy co raz bardziej do przodu z cenami, po wyborach w uni będziemy placić jeszcze wiecej wtedy ceny bedzie narzucać unia i nasi politycy w niej, nie inaczej , dlatego tłumnie i z obowiazku tego idziemy wszyscy do wyboów szeregiem, a nie zapomnijcie o swoich mamach w ten dzień 26, sa wazniejsze niz wybory
Właśnie mnie wyzywa że mam gorączkęprzecież nie przynioslem jej w torbie
ja 26 maja jedynie gdzie ide to do kolektury wysłac kuponiki i pobyć z mama w domu,poki jeszcze ja mam,a wybory mi wiszą
tomi77 weż aspiryne i do łóżeczka sie połóż i szybko wracaj do zdrowia
tomi77 weż aspiryne i do łóżeczka sie połóż i szybko wracaj do zdrowia
Potrzebuje oklad na czoło od fajnej pachnącej blondynkimoże być w okularachokulary odłoze na bok
wiecie dlaczego nie chodze na wybory, bo nie dokladam politykom nic do kieszeni, jak inni,i tak jak rzadzacy mi pomagaja tak samo ja pomagam im w tym ich przedsiewzieciu i tak ochoczo głosuje na nich , moim zdaniem sa lepsze jakies zeczy do zrobienia niz jakies tam wybory np. spacer z rodzinka lub odwiedzenie rodzinki lub spotkanie sie z kims dawno niewidzianym
Ja na wyborach byłem raz w wieku 18 lat i do tej pory nie byłem ani razu
witam to ze sie bylo tylko raz na wyborach to nie powod do dumy i nie ma sie z czego chwalic ja jestem na kazdych
Zbigniew zagrałem twoimi liczbami skan w profilu
3 577 091. ANDREA nie jestem oszołomem i nie uczestnicze w tym cyrku,oczywiscie bez obrazy dla wyborców którzy glosuja, ale nie jestem za rzadna z partji które u nas rzadza , nikt mi z nich nigdy w niczym niepomógł i ja tym kadydatom starajacym sie o stołki niebede darmowej kasy nabijał w portwele, a tak pozatym pomimo ze urodziłem sie tu w polsce nieczuje sie polakiem, bo politycy nic dla mnie w zyciu nigdy jeszcze nie zrobili i nigdy mi w niczym nie pomogli wiec ja im tez nie pomoge w tym dniu kiedy oni tak bardzo na mnie licza coś za coś, a osoby które nie płaca podatków maja 500+ namawiam aby wszyscy poszli i głosowali za to co dostaja od rzadu
W MM wygranej się nie dzieli
Katherin twoja 5/5 z 09.05.2019 typowana dziś na 21:40 wygląda ciekawie
arczibalik mnie tez zaden rzad nic nie dal ale ze jestem obywatelem
Dziś w rosmanie widzialem biznesmena wyperfumował sie najdroższymi perfumami i poszedł sobie
Andrea
2/7 ?
A nie 6/7 ?
Seba jestem obecnie na 1 miejscu w trojkach ,mozesz odemnie brac 3 liczby
3 577 103. ANDREA ja tez mam prawo głosowac ale nie głosuje i wybieram jedynie to tylko to co ja chce teraz np, wybieram numery do gry które ide zaraz wysłać aby pomóc sam sobie bo na obecny rzad niestety niemoge liczyc zreszta jak zawsze
Sebastian
Hans...to u mnie babka lepiej...ugryzka kaealek kielbasy i poszla
Czy to bedzie popis czy koalicja rosyjska zawsze bedzie tak samo
Wojtt
Sebastian jak trafisz 6/7 musisz jechać do oddziału a ja jak trafię wypłaca mnie na miejscu
dzisiaj 2 x multik i 1x mini lotto ,odpuszczam sobie lotto bo wygarna padnie w warszawie lub czestochowie
dokładnie tomi 77 tak jest jak piszesz
dokładnie tomi 77 tak jest jak piszesz
A by bylo smiesznie mama mowila ze ona byla chora bo poszla do drogerii...otworzyla lakier pomalowala paznokuec i poszla
Zbigniew jak to ?