Wpisy 3 576 964 – 3 577 063
23 maja 2019 17:49 → 23 maja 2019 18:54, 100 wpisów
Zagraj sebek rok temu zagrales moimi na promocji i było 1/7 i aż 6 obokow
Zbigniew pamiętam
Dam stawkę minimum 10
Zbigniew wierzysz mi ?
Wczoraj zagrałem Twoimi stawką x 10 i co było?
Też 1/5
Ale numer
Dziś gram te 7/7 Na przełamanie
Patrzyłem na Twoje Walduś i jakos6tych 4 razem nie widzę
Doktor pilnie poszukiwany
Chybik mini lotto
4.6.16.32.39
Numery skreślone te same w multi multi
Jak nie wejdzie w mini to wlezie w multi
Albo odwrotnie
4.6.16.32.39
Numery skreślone te same w multi multi
Jak nie wejdzie w mini to wlezie w multi
Albo odwrotnie
Dzwonili do mnie z sąsiedniej strony i mówili że poszukują doktor2p. Nie zanotowalem do niego nr tel więc nie pomogę
3 576 946. zbigniew g z tej Twojej 7/7 widze na tak tylko 4 liczby ze moga wejsc 3pozostałe niestety ale nie ale próbój moge sie mylic też i stawka nie 10 a tylko 1x
Sebastian skan kupione
Arczi
Zbigniew zaraz zrobię to samo
sebastian graj numerami przez siebie wytypowanymi a te numery przyniosa CI szczescie ja tez gram tylko swoimi
Wojtt
Forsami chodzi o to że my że Zbigniewem zagramy te same liczby w promocji na 7 liczb za stawkę x10
Na 14 nie grałem. Szykuje się na 21.40
Arczibalik73 raz na jakiś czas gram liczbami Zbigniew
Ja zaraz wyślę
Wojtt pada u Ciebie ?
To podaj
3 576 980. zbigniew g ja widze w twoich wysłanych lotkach tylko 4 trafione liczby nie wiecej 2x4 napewno
Cały czas leje ?
Może trzeba budować Arkę?
Panoramix dziś gram prawie we wszystko
Wczoraj z roboty z Rzeszowa nie moglismy wrocic ,bo w polowie drogi droga byla krajowa zalana
Ale numer
Ja się wcale nie śmieję. To jest rozpacz
Pozrywane dachy i ulewa
Masakra
Tak myślę jak tu pomóc tym ludziom
Kran ?
Tak lalo ,ze ludziom mieszkania na 3,4 pietrze pozalewalo w blokach u mnie
Dobrze że jest natychmiastowa pomoc rządu
Za rządów poprzedników dostali tylko ubezpieczeni.
tak ludzie sie nie modla tylko wszyscy gonia za kasa, nikt sie nie zatrzymuje, wiec niebo płacze wszyscy chca miec wszystko za darmo, o jak najwiecej, wiec Bóg leje wode,i wtedy powstaja kataklizmy, chcesz wygrac to sie zatrzymaj i pomódl wczesniej zanim wyslesz kupon, a bedzie CI dane
ale od tego jest władza nie tylko daniny zbierać ale w razie potrzeby wspierać
Taka prawda
kiedy rzad coś potrzeboje to wyciaga reke do narodu, kiedy naród coś potrzebuje jakiejs pomocy to kto powinien go wesprzecć chyba rzad prawda ? my jako naród tez mozemy pomóc jesli mozemy, ale czy obecni rzadzacy to też zrobia dla innych?
Arczibalik73 zrobią zobaczysz
3 577 028. Sebastian_M 2019-05-23 (18:16) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
mam taka nadzieje ale czy napewno pomoga tym ludziom, teraz moze tak gdy bo za kilka dni sa wybory do uni a oni chca sie dostac prawdaa co bedzie po wyborach czy nadal beda pomagac ludziom jak przed wyborami
mam taka nadzieje ale czy napewno pomoga tym ludziom, teraz moze tak gdy bo za kilka dni sa wybory do uni a oni chca sie dostac prawdaa co bedzie po wyborach czy nadal beda pomagac ludziom jak przed wyborami
Arczibalik73 myślę że będą pomagać. Mam taką nadzieję
3 577 035. Sebastian_M 2019-05-23 (18:19) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
no miejmy taka nadzieje
no miejmy taka nadzieje
Dajcie mi coś wygraćmuszę teraflu rozpuścićczuje przeziębienie idziewychodziszukanie blondynki
Ja nie chce szóstki w lotto A częściej 4 minitylko kiedy mam zacząć
Zbigniew na moim profilu pojawiły się Twoje liczby
Jak trafimy ze Zbigniewem to będziemy mieli po 7000 zł plus 50% to będzie razem ile 10500 zł
Tomi... jak można nie chcieć szóstki w Lotto to tak jakby nie chcieć pieniędzy no chyba że Ty to Matka Teresa z Kalkuty
Jasnej Góry nie zalewa.
Jadę z Łodzi. Jestem w Częstochowie. Super jazda. Małopolska i Podkarpackie, no i Świętokrzyskie, tam Pan Bóg odwrócił się od tych stron.
Sebastian_ teraz wszyscy zagraja zbigniewa numerami, a ja zagram innymi i moze trafie ta 7/7
Karol
Puść tam Lotto
Puść tam Lotto
Niech żyje PASKO
Arczibalik73 to nie szkodzi że wszyscy zagrają
Tu wygrana sie6nie dzieli
Na 9 liczb bym nie zagrał ale na 7 chętnie bo to mój etap który chcę przejść
Chcę to zrobić z przytupem
Ja wysyłam nie puszczam. Puścić można gołębie. Kobiety coś wiedzą na ten temat. No..., można jeszcze puścić baka.Zagralem na chybikach, a że liczby się śmiały do mnie, zagrałem tymi samymi zakładami na 'zagraj ponownie' będą dwie szóstki. Piotrków Trybunalski i Częstochowa.
Karol