Wpisy 3 576 916 – 3 577 015
23 maja 2019 15:36 → 23 maja 2019 18:08, 100 wpisów
W sumie wolalbym spotkac fajna kobiete niz trafic 6 w totka...bo co mi po kasie jak mialbym zostac sam...na tym lez padole
waldus mam typnieta twoja parke i ja na kuponie 10/10 zmykam sie puscic lece frune powo
Jesli swedzi, to zebral sie brud w postaci sera.Trzeba myc, nie wietrzyc.
Sebastian, Magdę swędzialo w środku, dlatego pożegnała się do wieczora. Swędzenie to niezbyt dobry objaw. Ja reaguje wzrokiem i wechem.
3 576 876. Wędrowca netowy dobre gdzie to tak sprzedaja?
3 576 916. tomi77 spokojnie najpierw traf ta 6 w lotto potem bedziesz miał harem kobitek ,która kobietka by nie chciała kasoownego faceta z kilkoma milonami na koncie?
3 576 916. tomi77 znasz taka kobietke która by niechciała faceta z kilkoma milionami, bo ja takiej nieznam wiec graj i sie niczym niemartw,graj i wygrywaj
W miejscowości Gorzów Wlkp padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Od dziś Są mega promocje
Gramy na
A wieczorem zagramy w Lotto
Arczi jak wygram miliony to każda kobieta mnie będzie chciała?
Jakieś dziecko przed 14:00 chciało pewniaka..już daje... hehe hehe hehe haha hahaha
Waldus e w poniedziałek kupiłem 45 sobie jak chcesz to wierz ale co mi po tym ja się delektuje
7/7 stawka 10 .2.6.22.23.28.45.62
Bo trafisz
A teraz Od Nowego Sącza płynie woda rwąca...i tego sie trzymajmy..a reszta to..j..
Zbogniew
Jesteś?
Jesteś?
Zbigniew słuchaj
Puscilem wczoraj Twoje liczby stawką x 10 i co ?
Były tylko 2 liczby /5
Zaprawdę zaprawdę powiadam wam..... niema gotowych systemów bo przychodzą różni na ten portal oszołomy.....ile lat gracie że tego nie wiecie....
Idę w relax. Po co mam się produkować jak to daremne Ryszard Riedel..Każdy robi to co chce....
My to wiemy Forsami
Jesteśmy już od 2017 roku
Zbigniew wpuścił mnie w maliny
Dziś zagram liczbami Zbigniewa tylko myślę nad stawką
Sebastian tak tu na tym portalu a ogólnie to bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo długo i byle dziecko z pod 100000000 ników nie będzie mi tu pluło w twarz bo kity to niech żeni w swoim nawiedzonym gronie...
Zagraj sebek rok temu zagrales moimi na promocji i było 1/7 i aż 6 obokow
Zbigniew pamiętam
Dam stawkę minimum 10
Zbigniew wierzysz mi ?
Wczoraj zagrałem Twoimi stawką x 10 i co było?
Też 1/5
Ale numer
Dziś gram te 7/7 Na przełamanie
Patrzyłem na Twoje Walduś i jakos6tych 4 razem nie widzę
Doktor pilnie poszukiwany
Chybik mini lotto
4.6.16.32.39
Numery skreślone te same w multi multi
Jak nie wejdzie w mini to wlezie w multi
Albo odwrotnie
4.6.16.32.39
Numery skreślone te same w multi multi
Jak nie wejdzie w mini to wlezie w multi
Albo odwrotnie
Dzwonili do mnie z sąsiedniej strony i mówili że poszukują doktor2p. Nie zanotowalem do niego nr tel więc nie pomogę
3 576 946. zbigniew g z tej Twojej 7/7 widze na tak tylko 4 liczby ze moga wejsc 3pozostałe niestety ale nie ale próbój moge sie mylic też i stawka nie 10 a tylko 1x
Sebastian skan kupione
Arczi
Zbigniew zaraz zrobię to samo
sebastian graj numerami przez siebie wytypowanymi a te numery przyniosa CI szczescie ja tez gram tylko swoimi
Wojtt
Forsami chodzi o to że my że Zbigniewem zagramy te same liczby w promocji na 7 liczb za stawkę x10
Na 14 nie grałem. Szykuje się na 21.40
Arczibalik73 raz na jakiś czas gram liczbami Zbigniew
Ja zaraz wyślę
Wojtt pada u Ciebie ?
To podaj
3 576 980. zbigniew g ja widze w twoich wysłanych lotkach tylko 4 trafione liczby nie wiecej 2x4 napewno
Cały czas leje ?
Może trzeba budować Arkę?
Panoramix dziś gram prawie we wszystko
Wczoraj z roboty z Rzeszowa nie moglismy wrocic ,bo w polowie drogi droga byla krajowa zalana
Ale numer
Ja się wcale nie śmieję. To jest rozpacz
Pozrywane dachy i ulewa
Masakra
Tak myślę jak tu pomóc tym ludziom
Kran ?