Wpisy 3 576 896 – 3 576 995
23 maja 2019 14:52 → 23 maja 2019 18:03, 100 wpisów
robin dzięki wole swoje moze nic nie będzie a jak będzie , będzie większa satysfakcja uciecha powodzenia
grac czy nie w te promocje o to jest pytanie hm a moze poczekac na 5 skreslen
Robin
Dlaczego dobrze że swędzi w środku?
Dlaczego dobrze że swędzi w środku?
To na pieniądze tak swędzi?
Na 14 nie grałem ale na 21.4p to już zagram
sebastian jak swedzi to znak ze lepiej sie nie zblizac moc nadchodzi z lewego sierpowego wiesz kobiety czasem tak maja
Mewa
Na 7 to jeszcze warto zagrać
Na 5 tym bardziej bo płacą 100%
Na 7 to jeszcze warto zagrać
Na 5 tym bardziej bo płacą 100%
Nie wiedziałem że kobiety leją z sierpa
Na 21.40 zagram 7 liczb w MM
hey hey sebastian hey........ zobacze co mi wyjdzie z liczbek to uciekam zostawiam 40 43 do multi do mini 16 24 a do lotto lotto plus 05 09.........sebastian to nie widziales nigdy walki bokserskiej np kobiet juz nie mowiac bokserce np o faceta na dyskotece
Widziałem ale nie doświadczyłem
Do MM proponuję liczbę 80
Zaraz zobaczę co do tego dodać
Do MM proponuję liczbę 80
Zaraz zobaczę co do tego dodać
Zjadł bym jakiś dobry obiad
Mini to strzal w kolano...bo jesli wysylasz kilka to kit ale ludzie potrafia po 20 z maszyny na losowanie wyslac a to robi roznice....z drugiej zad strony te co bedzie chcial grac ograniczy w ilosci na jedno wyjdzie...
W sumie wolalbym spotkac fajna kobiete niz trafic 6 w totka...bo co mi po kasie jak mialbym zostac sam...na tym lez padole
waldus mam typnieta twoja parke i ja na kuponie 10/10 zmykam sie puscic lece frune powo
Jesli swedzi, to zebral sie brud w postaci sera.Trzeba myc, nie wietrzyc.
Sebastian, Magdę swędzialo w środku, dlatego pożegnała się do wieczora. Swędzenie to niezbyt dobry objaw. Ja reaguje wzrokiem i wechem.
3 576 876. Wędrowca netowy dobre gdzie to tak sprzedaja?
3 576 916. tomi77 spokojnie najpierw traf ta 6 w lotto potem bedziesz miał harem kobitek ,która kobietka by nie chciała kasoownego faceta z kilkoma milonami na koncie?
3 576 916. tomi77 znasz taka kobietke która by niechciała faceta z kilkoma milionami, bo ja takiej nieznam wiec graj i sie niczym niemartw,graj i wygrywaj
W miejscowości Gorzów Wlkp padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Od dziś Są mega promocje
Gramy na
A wieczorem zagramy w Lotto
Arczi jak wygram miliony to każda kobieta mnie będzie chciała?
Jakieś dziecko przed 14:00 chciało pewniaka..już daje... hehe hehe hehe haha hahaha
Waldus e w poniedziałek kupiłem 45 sobie jak chcesz to wierz ale co mi po tym ja się delektuje
7/7 stawka 10 .2.6.22.23.28.45.62
Bo trafisz
A teraz Od Nowego Sącza płynie woda rwąca...i tego sie trzymajmy..a reszta to..j..
Zbogniew
Jesteś?
Jesteś?
Zbigniew słuchaj
Puscilem wczoraj Twoje liczby stawką x 10 i co ?
Były tylko 2 liczby /5
Zaprawdę zaprawdę powiadam wam..... niema gotowych systemów bo przychodzą różni na ten portal oszołomy.....ile lat gracie że tego nie wiecie....
Idę w relax. Po co mam się produkować jak to daremne Ryszard Riedel..Każdy robi to co chce....
My to wiemy Forsami
Jesteśmy już od 2017 roku
Zbigniew wpuścił mnie w maliny
Dziś zagram liczbami Zbigniewa tylko myślę nad stawką
Sebastian tak tu na tym portalu a ogólnie to bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo długo i byle dziecko z pod 100000000 ników nie będzie mi tu pluło w twarz bo kity to niech żeni w swoim nawiedzonym gronie...
Zagraj sebek rok temu zagrales moimi na promocji i było 1/7 i aż 6 obokow
Zbigniew pamiętam
Dam stawkę minimum 10
Zbigniew wierzysz mi ?
Wczoraj zagrałem Twoimi stawką x 10 i co było?
Też 1/5
Ale numer
Dziś gram te 7/7 Na przełamanie
Patrzyłem na Twoje Walduś i jakos6tych 4 razem nie widzę
Doktor pilnie poszukiwany
Chybik mini lotto
4.6.16.32.39
Numery skreślone te same w multi multi
Jak nie wejdzie w mini to wlezie w multi
Albo odwrotnie
4.6.16.32.39
Numery skreślone te same w multi multi
Jak nie wejdzie w mini to wlezie w multi
Albo odwrotnie
Dzwonili do mnie z sąsiedniej strony i mówili że poszukują doktor2p. Nie zanotowalem do niego nr tel więc nie pomogę
3 576 946. zbigniew g z tej Twojej 7/7 widze na tak tylko 4 liczby ze moga wejsc 3pozostałe niestety ale nie ale próbój moge sie mylic też i stawka nie 10 a tylko 1x
Sebastian skan kupione
Arczi
Zbigniew zaraz zrobię to samo
sebastian graj numerami przez siebie wytypowanymi a te numery przyniosa CI szczescie ja tez gram tylko swoimi
Wojtt
Forsami chodzi o to że my że Zbigniewem zagramy te same liczby w promocji na 7 liczb za stawkę x10
Na 14 nie grałem. Szykuje się na 21.40
Arczibalik73 raz na jakiś czas gram liczbami Zbigniew
Ja zaraz wyślę
Wojtt pada u Ciebie ?
To podaj