Wpisy 3 576 764 – 3 576 863
23 maja 2019 12:39 → 23 maja 2019 14:08, 100 wpisów
Arczibalik nie pisz z i...tami..wygrali g..o i są w d..e..ich jedna gatka jest taka eellooo mam wyje...to takie coś życia niezna bo mamusia wypierze a tatuś da kieszonkowe
3 576 759. tomi77 o 14 obserwujemy co wyjdzie w multika a dopiero gramy na wieczór, tym co nie wyszło o 14 teji tak aby coś wygrać sprubój tak zrobić,
radomiak47 no forsami chwali dlatego bo akurat ta stronka mu przypadła najbardziej do gustu niz inne zreszta jak dlamnie tez jest to najlepsza stronka gdzie mozna sie swobodnie wypowiadać o wszystkim,prawie, nie powiem ze inne strony sa gorsze akurat, ale tu sie tez i zgadzam z forsami jesli chodzi o multipasko. niepowiem ze np stronka typowanie parkami , czy jakas jeszcze inna jest gorsza, np, tez mi sie podoba typowanie parkami, i to co robi admin dla wszystkich graczy, i niemoge powiedziec ze tamta stronka jest gorsza tu od naszej na której jestesmy, kazda stronka ma coś do zaoferowania ze swojej strony, tylko niestety nieraz sa tam osoby które wszystko robia aby na tej stronce bylo jakies zamieszanie , zamiast współgrac z kolegom obok ktory wcale niejest do Ciebie żle nastawiony, w relacjach ludzkich, ja uwazam ze kazda stronka jest o grach liczbowych jest dobra a najlepsze jest to jesli to TY czy ja wygram to sie powinno liczyc
radomiak47 no forsami chwali dlatego bo akurat ta stronka mu przypadła najbardziej do gustu niz inne zreszta jak dlamnie tez jest to najlepsza stronka gdzie mozna sie swobodnie wypowiadać o wszystkim,prawie, nie powiem ze inne strony sa gorsze akurat, ale tu sie tez i zgadzam z forsami jesli chodzi o multipasko. niepowiem ze np stronka typowanie parkami , czy jakas jeszcze inna jest gorsza, np, tez mi sie podoba typowanie parkami, i to co robi admin dla wszystkich graczy, i niemoge powiedziec ze tamta stronka jest gorsza tu od naszej na której jestesmy, kazda stronka ma coś do zaoferowania ze swojej strony, tylko niestety nieraz sa tam osoby które wszystko robia aby na tej stronce bylo jakies zamieszanie , zamiast współgrac z kolegom obok ktory wcale niejest do Ciebie żle nastawiony, w relacjach ludzkich, ja uwazam ze kazda stronka jest o grach liczbowych jest dobra a najlepsze jest to jesli to TY czy ja wygram to sie powinno liczyc
Brak Argumentów no.i widzisz gimbussie nikt Ci nie pozwoli na ublizanie bo dostaniesz bana dożywotnio a bajki można pisać...
Forsami eksponat przykładowy na konferencję naukowa dbil też czlowiek
Konfidenci..napiszcie lisy..żałosny...bo na tyle was stać...wiadomo gdzie i do kogo....cieniasy cienkie Bolki bajkopisarze....
Forsami Debiut 2017 złoty medal zarejestrowany w 2017 a tyś sobie założył 1000000 nikow i coś trafił..g...o
Force A mi chodzi o to jak nie wiesz że dzisiaj jest losowanie Lotto i Lotto Plus i jest do wygrania teoretycznie 20000000 zł a praktycznie niecałe 19 milionów Ale nie o to chodzi chodzi głównie o to żeby to wygrać i co dzisiaj bo jak nie wygramy dzisiaj kto ktoś nam to zgarnie
I nie pisz że dopiero wszedłeś bo widzę cię już od dobrej godziny na czacie
forasami ja tez w swojim zyciu miałem do czynienie z róznymi oszolomami, psychicznymi i innymi jeszcze ludzmi, wiem cos o tym, nieraz trzeba z takimi ludzmi i wspołpracowac tez ale wszystkich tez trzeba szanowac, bez wzgledu jacy sa, oni tez musza zyc, jesli zas chodzi o osoby takie które chwala sie ze niby wygrali , a np nie pokaza powiedzmy skanu kuponu tej wygranej, nie sa mi wcale wiarygodni,ze akurat to on wygrał, dopuki nie zobacze skanu wygranej nie uwierze, wygrałes to pokaz skan wygranej , to chyba jest proste prawda? a to ze sie chwali ze wygrał to tylko tak zuca puste słowa na wiatr, i to jest tzw, czcze gadanie,ja tez moge powiedziec ze jestem najbogadszy na świecie uwierzuy mi ktos w to jesli np nie jezdze najdrozszym samochodem na świecie nie mieszkam w pałacu i niemam haremu kobiet,powiedzmyczy ktos mi uwierzy ze to wszystko posiadam, jesli np, tego nie widzi raczej chyba nie prawda? dla mnie wazne jest to co mam w rzeczywistosci, nie w marzeniach, i wierze w to co widze,czy myslicie ze jesli byłbym taki bogaty jak wczesniej napisałem to grałbym w gry liczbowe no chyba raczej nie co i chciałbym trafic powiedzmy ta marna 5/5 w mini trafić to tak tu jest wiele osób pisze tu wygrałem ale jesli chodzi o pokazanie skanu kuponu z ta wygrana to juz niema, chcesz sie podzielic wiadomoscia o swojej wygranej pokaz skan kuponuz ta wygrana,a nie zucaj pustych słów na wiatr
Sebastian jestem cały czas.. to tylko też sobie nie pozwolę żeby mnie ktoś szkalował bez z dania racji...możemy żartować śmiać się itd itp..ale jak ktoś podaje że trafia 90/10
Arczi rozumiem tylko co takii gość ma nie wiem satysfakcję..ale z czego że kogoś się mu uda nabrać..no ..sory..mnie takie bajki nie biorą wiem że w każdej grze jest Miliony kombinacji...
Forsami, multipasko to jest to
Walduś witaj Brachu
Niech zyje
prosze tu wszystkich na stronce o nie obrazanie sie wzajemne i nikogo nie szkalowanie i wysmiewanie, badzmy ludzmi normalnymi, nierobmy z siebie psychocznych i oszołomów na na stronce, szanujmy sie i bvardziej polubmy jesli jest to mozliwe , niewprowadzajmy tu zamieszania na stronce, niewazne kto jaki jest czy jest osoba dorosła czy gimbaza czy dzieciakiem ze żłobka, szanujmy sie wszyscy jednakowo i nieróbmy na stronce wiochy, ja tu wszystkich szanuje na stronce i lubie jednakowo, bez wzgledu skad i kto tu przychodzi,
Do madrych nie potrzrbny ten sluszny apel , ale glupi nie ustapi.Trzeba jemu ustapic.
Od czerwca mini 1,50
Ale nowych... Twarzy
Osa
Seb
Żyjesz
Osad Skąd wiesz że od czerwca Mini Lotto będzie kosztowało 1.50 ?
Waldi
Osa
3 576 788. islandorka30,5 2019-05-23 (13:19)
Ale nowych... Twarzy
Ale nowych... Twarzy
Dziś w kol . Mowili
Ok
Hans gdzie brunner
Mam wolne, zaszalalam 7 mm
HANS33 to nie jest nowy czyli nowa twarz to jest stary wyga wyjadacz chleba
Seb nie ma mnie to nie śledzę
Ok będzie tararara
3 576 801. Sebastian_M 2019-05-23 (13:22) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
Ooo bobe4 czemu
Karcer
pamietajcie jestesmy tu wszyscy po to aby razem sie spotkac, popisac o wszystkim i niczym, ale tez i wspolnie typowac i grac w gry liczbowe, stworzmy tu na stronce mila atmosfere dla wszystkich którzy odwiedzaja tu nasza stronke, niech wszyscy tu sie czuja swobodnie i dobrzei miło u nas na stronce,wtedy bedzie dobrze, niech jak najwiecej ludzi ta stronke nasz odwiedza a nie ucieka stad , badzmy najlepsi jesli jest to tylko mozliwe a mysle i wierze w to ze tak jest, niekonkurujmy ze soba kto ile wygrał i w jaka gre tylko grajmy wszycy i dobrze sie przy tym bawmy , i wygrywajmy jak najwiecej, tego zycze wszystkim osobom które graja w jakakolwiek gre liczbowa, pamietaj cie razem łaczac siły wygrywamy wszyscy bez wzgledu nato czy jestesmy wygranymi dzis czy jutro nie trafiłes dzisiaj niemarw sie tym , nie dzis to jutro wygrasz, ale waznr jest ze wygrasz
Forsa
Ew. Przelotem
Przelotem ?
Kupiłam płatki gryczane ale dobre
Forsa
Idę pasować i obiad
Prasowac
Myślałem że robisz komuś pasowanie
Osa jak wygrane ?
Hans nie człon tylko Trzon
Już zapomniałeś?
Tak mamy solidny Trzon
Hans masz rację Jak wejdzie to wtedy będziemy się martwić co dalej robić
razem mozemy wiele zyskać w grach, tylko szanujmy jeden drugiego i sie nie kłóćmy i nieróbmy niepotrzebnego zamieszania na stronce, niechtu jak najwiecej ludzi wchodzi i niech czuja sie tu dobrze i swobodnie, badzmy dla siebie milsi i jesli wygramy cos wiekszego lub głowna wygrana to prosze o skan wygranej w profilu a teraz zycze wszystkim z naszej stronki , jak i wszystkim z innych stron zwiazanych z grami liczbowymi duzo szczescia i wysokich wygranych , grajmy i wygrywajmy miłego dnia zycze wszystkim
forsami to co chcesz zrobic u sasaiadów uwarzam za szlachetna cel,dokładnie pomagajmy tym ludziom którzy tej pomocy potrzebuja, nie odwracajmy sie od nikogo, bo jak to sie mowi dzisiaj ktos potrzeboje pomocy, a jutro moge to byc ja ta osoba potrzebujaca , dlatego badzmy otwarci na siebie i pomagajmy sobie wzajemnie
forsami to co chcesz zrobic u sasaiadów uwarzam za szlachetna cel,dokładnie pomagajmy tym ludziom którzy tej pomocy potrzebuja, nie odwracajmy sie od nikogo, bo jak to sie mowi dzisiaj ktos potrzeboje pomocy, a jutro moge to byc ja ta osoba potrzebujaca , dlatego badzmy otwarci na siebie i pomagajmy sobie wzajemnie
Forsami, proszę pewniaki.
Zagraj systemem na 10 za 840 zł, warto.
576 818. Forsami 2019-05-23 (13:27) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Nara..idę wodę pom...pować sąsiadom..z piwnicy..ciągle pada.
forsami
Nara..idę wodę pom...pować sąsiadom..z piwnicy..ciągle pada.
forsami
3 576 831. HANS33 wlasnie tak o to chodzi aby wlazło
Cześć wpiszcie Krzychu Mielonka to ja na YouTube.
3 576 839. krzysztof c witaj dlaczego mielonka tak masz nazwisko?fajne
Nie pseudonim.
Krzychu Mielonka no gosc fajnie wymiata z pilczka to jestes Ty
Super pewniaki
34,43,5,39,10,2,27,46,48,6,14,41
Tu są wszystkie na Lotto i Lotto plus, no, i na Mini też. Na MM też jest 7 pewniakow.
Tu są wszystkie na Lotto i Lotto plus, no, i na Mini też. Na MM też jest 7 pewniakow.
pewniaki to takie liczby które pojawią się po wpisaniu w profilu na chat na forum itd.
Krzysiek....chyba Krzychu Golonka????
Krzysztof Salceson.
https://youtu.be/jyC7RCp2OUE krzysztof a co powiesz na ten wystep i tego goscia
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 8376974
Wylosowany numer to: 8376974
Dopisano wyniki Multi Multi
01,08,09,17,18,20,23,25,32,33,41,45,51,55,64,67,69,71,72,75
Plusem jest liczba: 17
01,08,09,17,18,20,23,25,32,33,41,45,51,55,64,67,69,71,72,75
Plusem jest liczba: 17
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13043 zestawów od 1603 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 786 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 30 728 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- kaizer1508 - koszt gry: 85,00 zł, wygrana: 4 352 zł = 51,20 x koszt gry
- 11 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- aviv - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 748 zł = 17,60 x koszt gry
- piotrek36 - koszt gry: 40,00 zł, wygrana: 380 zł = 9,50 x koszt gry
- Pishpani1 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 220 zł = 8,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,06,08,11,12,16,17,19,20,21,22