Wpisy 3 576 696 – 3 576 795
23 maja 2019 11:45 → 23 maja 2019 13:20, 100 wpisów
W miejscowości Radom padła wygrana 102 116,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Forsami ja też jestem pełnoletni mimo że lubię jeździć na hulajnodze
Przecież nie wygram .. Sebastian jest prawie 14..Milionów kombinacji ...
Widzisz Forsami 3 Piątki w Mini po 102 116,80 zł
Można ?
Można
Można ?
Można
W Lotto tak ale często ktoś wygrywa i tym razem 6 padnie w Warszawie
W Mini jest około 85 000 kombinacji więc teoretycznie jest łatwiej wygrać 5
Forsami jest sposób aby zmiejszyć ilość kombinacji w Mini i wtedy zamiast 85 000 masz na 30 000
Emeryt robi badania
Najwyższy czas emeryt
Najwyższy czas emeryt
Człowiek powinien się badać przynajmniej raz w roku
Emeryt napisz po wszystkim jakie masz wyniki - nie zapomnij
Pszczyna Jarosław Radom i gdzie ci bajkopisarze co to niby wygrali fakty piszą same za siebie także dzieci idźcie do przedszkola bo tam wasze miejsce kitu nie wciskajcie....w okna.. bo teraz każdy ma PCV A...Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Forsami oni mają jeszcze stare okna nie wiedziałeś ?
Forsami idziemy na podwórko pograć w piłkę ?
3 576 689. Sebastian_M
witaj forsami sebasatian M i inni
tak czytam i czytam co piszecie i widze ze 3 576 630. waldus 2019-05-23 (09:52)
7,14,24,26,34,41,58,63,65,68,70,71 podał tu konkretne liczby które moga być w multika o 14
7,14,24,26,34,41,58,63,65,68,70,71 podał tu konkretne liczby które moga być w multika o 14
To było do przewidzenia pojawili się i jeszcze szybciej zniknęli bo Miłośnikiem to trzeba się urodzić a to zwykli trolle byli prowokatorzy podjudzacze wielotysieczni nikowcy..ej..Przecież komu na złość zrobiliście klik klik klik za odsłony strony kasa leci oj..jacy wyście mondzy między mądrzy wełna zamiast włosów...a skutek odwrotu bo Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Lewy wystarczy że ja wyszpieguję te odpowiednie liczby
Arczi witaj
3 576 721. Sebastian_M 2019-05-23 (12:00) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
Arczi witaj
hejka sebastian
Arczi witaj
hejka sebastian
Arczi naprawdę mam zmiar stoczyć decydujący pojedynek z Mini
sebastian czytałes @ wczoraj
3 576 727. Sebastian_M to dobrze podaj mi na @ ta 12
,, nie grajcie lotto działa na ślepote opowiadano że grał ostro i w kieszeni nie mógł odszukać kasy prawdziwe to
3 576 730. lewy
Arczi napisałeś kiedyś że nie jest sztuka wygrać systemem 5 w Mini tylko pojedyńczym zakładem .
Zgadzam się z Tobą tylko jest jeden szczegół
My tu nie rywalizujemy kto pierwszy wygra 5 w Mini to po pierwsze
Po drugie chodzi nam o wygraną i aby ją wygrać jak najmniejszym kosztem ale nie jest powiedziane iloma kuponami.
Jeden gra jednym kuponem drugi 18 stoma. Zależy jaka jest strategia i ile ma na to środków.
Generalnie chodzi o efekt końcowy czyli ustrzelenie całej 5 w jednym okienku niezależnie od tego czy to jest gra systemowa czy normalna
Zgadzam się z Tobą tylko jest jeden szczegół
My tu nie rywalizujemy kto pierwszy wygra 5 w Mini to po pierwsze
Po drugie chodzi nam o wygraną i aby ją wygrać jak najmniejszym kosztem ale nie jest powiedziane iloma kuponami.
Jeden gra jednym kuponem drugi 18 stoma. Zależy jaka jest strategia i ile ma na to środków.
Generalnie chodzi o efekt końcowy czyli ustrzelenie całej 5 w jednym okienku niezależnie od tego czy to jest gra systemowa czy normalna
Arczi nie czytałem @ przeczytam dziś
Lewy zawsze powtarzam graj za tyle aby nie było Ci żal.
I jak grasz za grubą kasę to nie dziw się że w kieszeni masz pusto.
Żaden okulista ani okulary nie poprawią wtedy wzroku tak abyś zobaczył pieniądze bo ich po prostu już nie będzie
I jak grasz za grubą kasę to nie dziw się że w kieszeni masz pusto.
Żaden okulista ani okulary nie poprawią wtedy wzroku tak abyś zobaczył pieniądze bo ich po prostu już nie będzie
Lewy rozumiesz czy nie ?
3 576 732. Sebastian_M oczywiscie ze nie rywalizujemy ze soba, tylko gramy efektownie zgadzam sie z tym co tu piszesz wszystkim ,ok to przeczytaj @ ,póki nie jest jeszcze za póżno i to nie wyszło dzis proponuje wieksze liczby i oczywiscie gramy za tyle ile mozemy nic na wyrost, ja sobie dzis o 14 odpuszczam multika, bede grał dopiero o 21
Arczi a grasz dziś Lotto i Mini ?
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
20 Milionów w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto
Forsami, jakiś Ty
grzmot
3 576 704. Sebastian_M
najwyższy czas ????
na co ???
rzeczywiście czas
żebyś zmądrzał
bo na pewno ROZUMU TY NIE KUPISZ
najwyższy czas ????
na co ???
rzeczywiście czas
żebyś zmądrzał
bo na pewno ROZUMU TY NIE KUPISZ
3 576 737. Sebastian_M 2019-05-23 (12:13) W Czwartek wygram 6 w Lotto!!!
tak wieczorem puszcze wszystko po 1 sztuce
3 576 744. Forsami trafna uwaga
tak wieczorem puszcze wszystko po 1 sztuce
3 576 744. Forsami trafna uwaga
Wiedziałem że się jakiś padalec uruchomi...nie pasi Ci ttolinko idź do klasztoru konkurencji bo starych weteranów na kity nie nabierzesz i nie dyskutuj leszczu..płotko uklejo
Arczibalik73, jakie dostrzegłes słuszne uwagi?
3 576 748. Radomiak47 poczytaj to sie dowiesz a mam pytanko z kim sie podzieliłes piatka w mini ?
Forsami , nie ublizaj Portalowoczom.Ogranij sie.
Stale powtarzasz to samo.To o czyms swiadczy.
3 576 747. Forsami o kim tu piszesz bo nie rozumie zabardzo kto niby ma isc do klasztoru,oco tu chodzi
Arczinalik73, stosuj wazna zasade: - Nie dyskutuje sie z g...
3 576 755. Psychiatra
Facet nsubliza i znika. Nie warto zwracać uwagi na takiego czloa
3 576 755. Psychiatra ale forsami nma tu duzo racji, poniewaz Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje
To nie musi chwalić. Pisał o tym milion razy. Inne też są dobre.
Dziecko wiesz co to jest ublizanie to raczej wulgaryzmy..a kity to możesz sobie sadzić takim naiwnym. Na super systemy..
Przerobiłem w swoim życiu różnych oszołomów..co to się chwalili Wygrałem wygrałem Wybrałem kup system 100/100% nigdy się takim cwaniakom nie dałem nabrać...
Arczibalik nie pisz z i...tami..wygrali g..o i są w d..e..ich jedna gatka jest taka eellooo mam wyje...to takie coś życia niezna bo mamusia wypierze a tatuś da kieszonkowe
3 576 759. tomi77 o 14 obserwujemy co wyjdzie w multika a dopiero gramy na wieczór, tym co nie wyszło o 14 teji tak aby coś wygrać sprubój tak zrobić,
radomiak47 no forsami chwali dlatego bo akurat ta stronka mu przypadła najbardziej do gustu niz inne zreszta jak dlamnie tez jest to najlepsza stronka gdzie mozna sie swobodnie wypowiadać o wszystkim,prawie, nie powiem ze inne strony sa gorsze akurat, ale tu sie tez i zgadzam z forsami jesli chodzi o multipasko. niepowiem ze np stronka typowanie parkami , czy jakas jeszcze inna jest gorsza, np, tez mi sie podoba typowanie parkami, i to co robi admin dla wszystkich graczy, i niemoge powiedziec ze tamta stronka jest gorsza tu od naszej na której jestesmy, kazda stronka ma coś do zaoferowania ze swojej strony, tylko niestety nieraz sa tam osoby które wszystko robia aby na tej stronce bylo jakies zamieszanie , zamiast współgrac z kolegom obok ktory wcale niejest do Ciebie żle nastawiony, w relacjach ludzkich, ja uwazam ze kazda stronka jest o grach liczbowych jest dobra a najlepsze jest to jesli to TY czy ja wygram to sie powinno liczyc
radomiak47 no forsami chwali dlatego bo akurat ta stronka mu przypadła najbardziej do gustu niz inne zreszta jak dlamnie tez jest to najlepsza stronka gdzie mozna sie swobodnie wypowiadać o wszystkim,prawie, nie powiem ze inne strony sa gorsze akurat, ale tu sie tez i zgadzam z forsami jesli chodzi o multipasko. niepowiem ze np stronka typowanie parkami , czy jakas jeszcze inna jest gorsza, np, tez mi sie podoba typowanie parkami, i to co robi admin dla wszystkich graczy, i niemoge powiedziec ze tamta stronka jest gorsza tu od naszej na której jestesmy, kazda stronka ma coś do zaoferowania ze swojej strony, tylko niestety nieraz sa tam osoby które wszystko robia aby na tej stronce bylo jakies zamieszanie , zamiast współgrac z kolegom obok ktory wcale niejest do Ciebie żle nastawiony, w relacjach ludzkich, ja uwazam ze kazda stronka jest o grach liczbowych jest dobra a najlepsze jest to jesli to TY czy ja wygram to sie powinno liczyc
Brak Argumentów no.i widzisz gimbussie nikt Ci nie pozwoli na ublizanie bo dostaniesz bana dożywotnio a bajki można pisać...
Forsami eksponat przykładowy na konferencję naukowa dbil też czlowiek
Konfidenci..napiszcie lisy..żałosny...bo na tyle was stać...wiadomo gdzie i do kogo....cieniasy cienkie Bolki bajkopisarze....
Forsami Debiut 2017 złoty medal zarejestrowany w 2017 a tyś sobie założył 1000000 nikow i coś trafił..g...o
Force A mi chodzi o to jak nie wiesz że dzisiaj jest losowanie Lotto i Lotto Plus i jest do wygrania teoretycznie 20000000 zł a praktycznie niecałe 19 milionów Ale nie o to chodzi chodzi głównie o to żeby to wygrać i co dzisiaj bo jak nie wygramy dzisiaj kto ktoś nam to zgarnie
I nie pisz że dopiero wszedłeś bo widzę cię już od dobrej godziny na czacie
forasami ja tez w swojim zyciu miałem do czynienie z róznymi oszolomami, psychicznymi i innymi jeszcze ludzmi, wiem cos o tym, nieraz trzeba z takimi ludzmi i wspołpracowac tez ale wszystkich tez trzeba szanowac, bez wzgledu jacy sa, oni tez musza zyc, jesli zas chodzi o osoby takie które chwala sie ze niby wygrali , a np nie pokaza powiedzmy skanu kuponu tej wygranej, nie sa mi wcale wiarygodni,ze akurat to on wygrał, dopuki nie zobacze skanu wygranej nie uwierze, wygrałes to pokaz skan wygranej , to chyba jest proste prawda? a to ze sie chwali ze wygrał to tylko tak zuca puste słowa na wiatr, i to jest tzw, czcze gadanie,ja tez moge powiedziec ze jestem najbogadszy na świecie uwierzuy mi ktos w to jesli np nie jezdze najdrozszym samochodem na świecie nie mieszkam w pałacu i niemam haremu kobiet,powiedzmyczy ktos mi uwierzy ze to wszystko posiadam, jesli np, tego nie widzi raczej chyba nie prawda? dla mnie wazne jest to co mam w rzeczywistosci, nie w marzeniach, i wierze w to co widze,czy myslicie ze jesli byłbym taki bogaty jak wczesniej napisałem to grałbym w gry liczbowe no chyba raczej nie co i chciałbym trafic powiedzmy ta marna 5/5 w mini trafić to tak tu jest wiele osób pisze tu wygrałem ale jesli chodzi o pokazanie skanu kuponu z ta wygrana to juz niema, chcesz sie podzielic wiadomoscia o swojej wygranej pokaz skan kuponuz ta wygrana,a nie zucaj pustych słów na wiatr
Sebastian jestem cały czas.. to tylko też sobie nie pozwolę żeby mnie ktoś szkalował bez z dania racji...możemy żartować śmiać się itd itp..ale jak ktoś podaje że trafia 90/10
Arczi rozumiem tylko co takii gość ma nie wiem satysfakcję..ale z czego że kogoś się mu uda nabrać..no ..sory..mnie takie bajki nie biorą wiem że w każdej grze jest Miliony kombinacji...
Forsami, multipasko to jest to
Walduś witaj Brachu
Niech zyje
prosze tu wszystkich na stronce o nie obrazanie sie wzajemne i nikogo nie szkalowanie i wysmiewanie, badzmy ludzmi normalnymi, nierobmy z siebie psychocznych i oszołomów na na stronce, szanujmy sie i bvardziej polubmy jesli jest to mozliwe , niewprowadzajmy tu zamieszania na stronce, niewazne kto jaki jest czy jest osoba dorosła czy gimbaza czy dzieciakiem ze żłobka, szanujmy sie wszyscy jednakowo i nieróbmy na stronce wiochy, ja tu wszystkich szanuje na stronce i lubie jednakowo, bez wzgledu skad i kto tu przychodzi,
Do madrych nie potrzrbny ten sluszny apel , ale glupi nie ustapi.Trzeba jemu ustapic.
Od czerwca mini 1,50
Ale nowych... Twarzy
Osa
Seb
Żyjesz
Osad Skąd wiesz że od czerwca Mini Lotto będzie kosztowało 1.50 ?
Waldi
Osa