Wpisy 3 576 112 – 3 576 211
22 maja 2019 15:04 → 22 maja 2019 18:53, 100 wpisów
W Lotto za wczoraj 3540 zl
Dzisiaj w Multi Multi tylko 700 zł na stawce.
Witam wszystkich ciocia Merkel mówiła ze zero wygrywania jak chcecie coś zarobić odmienić swoje szare egzystencjalne życie to wyjazd do Niemiec na szparagi bez dyskusji rąk do pracy brakuje na emigrantów czy jak ich nazywać przyszli na socjal i odpoczynek
Cześć ale dzisiaj widziałem bardzo piękne dziewczyny w spodenkach. A teraz piszę z taką w pończochach na fotce jakoś.
Co jej napisać ?
Wczoraj w Plusie miałem 2\6, ale heca by była jakbym 17 baniek zgarnął, już bym nie pracował w gumakach, choć nie pracuje.
Jutro i pojutrze promocja w mm na 7 - 50% więcej, sobota i niedziela na 9 i też 50% więcej
Nie dość, że kradną owce na Pokarpaciu, to jeszcze powódź nawiedzila. Co a to purpurat Józef?
Wojtt, to jest kara boska za grzechy głupoty. Ładne rejony, biedne, zacofane, mnóstwo kościołów i księży masochistw.
Idę pograć w tenisa.
od jutra promocje Multi Multi ... a jeszcze pod koniec tego miesiąca 1400 zł za 5/5
Wojtt co na wieczór proponujesz?bo już nie wiem co skreślić i wysłać
Pada Wojtt ale nie wiem co na mieście nie wychodzę dalej niż do żółtej od czasu do czasu
Gosia jeszcze nic nie myslalem nad liczbami tak na szybko 32,62,19?
Kiedyś to było po ulewie powódź moja kuzynka w zakładzie wody po sufit w piwnicy a dopiero co robiła remont
Wojtt jeszcze nie oglądałam wiadomości więc nic nie wiem
Ale jak jest jak piszesz rzeczywiście nie ciekawie
Ale jak jest jak piszesz rzeczywiście nie ciekawie
Jarosław odwołał spotkanie w Radomiuwybiera się na pomoc pod Lublin pewnie
Do roboty jechalem wlasnie do Rzeszowa dzisiaj to objazdem ,pelno domow podtopionych i drogi zalane ,ze woda przez ulice sie przelewa
Bo na wybory to wiedzą gdzie szukać głosów A jak pomoc to umywaja ręce
Pasko, mógłbyś coś więcej o tych promocjach? bo na stronie Lotto nie ma żadnego info
nie ma info o promocjach i nawet nie ma info o loteri eurojacopt
Jednak podwyzka oplat za Mini.Niech obniza oplaty za MM nie bedzie potrzebna promocja.
Podwyzszajac oplaty za Mini, kazdego dnia lotto ma zysk 325000 zl.Madry pomysl.
Wypromowalismy podwyżkę Mini grając jak najeci. Za to mamy podwyżkę opłat. Grali przeważnie biedni. Oskubac ich o 25 groszy na zakładzie. Średni zysk każdego dnia ponad 350000 zł
Nie było mojej nieznajomej... Lmuszę ją, odszukać w Czerniejewie...
Pytają po co ludzie kandyduja do Parlamentu Europejskiego...to dla kasyprzecież jakby dawali tam 15 tysięcy do ręki nikt by nie poszedłzłodziejeoszuści na7v prawdy nie potrafią powiedzieć
Gulbinowicz trafił do szpitalama 96 lat .Pewnie biskup przejął się że gość oskarżył im o molestowaniebiedaczek
193 miliony z EJ jeszcze nie odebrane...ciekawe kiedy się zgłosi po
Johno, nie martw się o 196 milionów. To moja żona. Gdy wyjdzie ze szpitala, pobierze. Obawiam się by nie dostała drugiego zawału.
kilka razy się zdarzyło że nie odebrali głównych wygranych w Lotto
Tomi77, trzeba odwiedzić biskupa, honorowego o o obywatela Wrocławia.
jak ty nie wiesz jaka była kwota wygranej to na pewno nie masz z tym nic wspólnego
Johno, w Chojnicach nie odebrał 17 milionów.
zgadza się, Chojnice 2012 i jeszcze w 2008 ktoś nie odebrał prawie 12 mln
Wejherowo, zmarł, dlatego nie odebrał. Kuponu do dzisiaj nie znaleziono.
Johno, a ten z Radzionkowa odebrał?
Tomi77, nie będzie 20 milionów. Padnie w Olsztynie.
Ja myślę że za łeb powinni wszystkich braćlekarze,nauczyciele,księża to oni mają największy dostęp do młodych ludziA żaden sygnał nie powinien być ignorowany
Dzisiaj wysłałem mini za ponad 300 zł. Same systemy po 6 liczb. Wszystkie pojedyncze zakłady. Kolejka była za mną. Następni za mną też kupowali po 20 i więcej zakładów. Gdy wygrałem zdrapke za 500 zł, wykupili wszystkie zdrapki. Pełny kosz pustaków. Taki jest głupi naród.
Tomi77, mam szczęśliwa rękę. Mogę Ci podać liczby na Mini.