Wpisy 3 576 086 – 3 576 185
22 maja 2019 14:31 → 22 maja 2019 17:25, 100 wpisów
Po co podajecie pewniaki, gdy one nie wchodzą? To szczyt głupoty
Nie żałuję że nie gram w Multito nie dla mnie A wyrzucanie pieniędzy w błoto lapiac co jakiś czas odpady wolę mini nic nie trafić A trafić późniejalbo też nie trafić jednak to paczka fajek A Multi ciagnie by często grać
Tomi77, masz rację.
Bogate wygrane w MM. Grajcie dalej ciemne dzbany
Tosiek jedzie żywcem na naiwniakach wszelkich portali typu Lotto. Typowania mizerne, wygrane też Waldus, pokaz te kartkę w domu
Kulturalnyrobal co ciebie to obchodzi po co tu wlacisz zamet siejesz
Waldus, zapraszam na
Mewa, fruwaj
no tak frustracja ok ok tylko moze tak zostaw ja dla siebie nikogo i tak to nie interesuje dobra ide w mapki bo nie ma co na frustracie patrzec
Mewa, podaj więcej pewniakow
wldus tys najlepsiejsi musze wlonczyc sobie kiepskich i zobaczyc jaki numer maja na drzwiach o ile maja waldus chyba ze ty pamietasz pod jakim numerkiem mieszkacie
W miejscowości Leszno padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W Lotto za wczoraj 3540 zl
Dzisiaj w Multi Multi tylko 700 zł na stawce.
Witam wszystkich ciocia Merkel mówiła ze zero wygrywania jak chcecie coś zarobić odmienić swoje szare egzystencjalne życie to wyjazd do Niemiec na szparagi bez dyskusji rąk do pracy brakuje na emigrantów czy jak ich nazywać przyszli na socjal i odpoczynek
Cześć ale dzisiaj widziałem bardzo piękne dziewczyny w spodenkach. A teraz piszę z taką w pończochach na fotce jakoś.
Co jej napisać ?
Wczoraj w Plusie miałem 2\6, ale heca by była jakbym 17 baniek zgarnął, już bym nie pracował w gumakach, choć nie pracuje.
Jutro i pojutrze promocja w mm na 7 - 50% więcej, sobota i niedziela na 9 i też 50% więcej
Nie dość, że kradną owce na Pokarpaciu, to jeszcze powódź nawiedzila. Co a to purpurat Józef?
Wojtt, to jest kara boska za grzechy głupoty. Ładne rejony, biedne, zacofane, mnóstwo kościołów i księży masochistw.
Idę pograć w tenisa.
od jutra promocje Multi Multi ... a jeszcze pod koniec tego miesiąca 1400 zł za 5/5
Wojtt co na wieczór proponujesz?bo już nie wiem co skreślić i wysłać
Pada Wojtt ale nie wiem co na mieście nie wychodzę dalej niż do żółtej od czasu do czasu
Gosia jeszcze nic nie myslalem nad liczbami tak na szybko 32,62,19?
Kiedyś to było po ulewie powódź moja kuzynka w zakładzie wody po sufit w piwnicy a dopiero co robiła remont
Wojtt jeszcze nie oglądałam wiadomości więc nic nie wiem
Ale jak jest jak piszesz rzeczywiście nie ciekawie
Ale jak jest jak piszesz rzeczywiście nie ciekawie
Jarosław odwołał spotkanie w Radomiuwybiera się na pomoc pod Lublin pewnie
Do roboty jechalem wlasnie do Rzeszowa dzisiaj to objazdem ,pelno domow podtopionych i drogi zalane ,ze woda przez ulice sie przelewa
Bo na wybory to wiedzą gdzie szukać głosów A jak pomoc to umywaja ręce
Pasko, mógłbyś coś więcej o tych promocjach? bo na stronie Lotto nie ma żadnego info
nie ma info o promocjach i nawet nie ma info o loteri eurojacopt
Jednak podwyzka oplat za Mini.Niech obniza oplaty za MM nie bedzie potrzebna promocja.
Podwyzszajac oplaty za Mini, kazdego dnia lotto ma zysk 325000 zl.Madry pomysl.
Wypromowalismy podwyżkę Mini grając jak najeci. Za to mamy podwyżkę opłat. Grali przeważnie biedni. Oskubac ich o 25 groszy na zakładzie. Średni zysk każdego dnia ponad 350000 zł