Wpisy 3 575 912 – 3 576 011
22 maja 2019 10:43 → 22 maja 2019 13:22, 100 wpisów
Lepiej trafiać drobne odpady
Niż trafić gruba rybe
I mieć łby na karku
Niż trafić gruba rybe
I mieć łby na karku
Walduś proponuję zagrać w jedną grę np Mini Lotto
1919
Jak wygram w multi to zaczne grac w mini te same zaklady na 10 losowan....
Magda ja też tak robię i czekam na wygraną w MM
Tomi mam propozycję
Jak wygrasz grubą kasę zadzwoń do mnie i nie będziesz miał zmartwienia z tym czego się obawiasz
Jak wygrasz grubą kasę zadzwoń do mnie i nie będziesz miał zmartwienia z tym czego się obawiasz
Magda kebab zje i koniec A tak zagra w Lotto A może i z plusem i ma szansę wygrać 18 700 000 zł lub 1 000 000 w plusie
Witam
paskudna pogoda od wczoraj wieczorem. u mnie do rana cały czas pada
dopiero popołudniu ma sie uspokoić
lotto ładnie już 20 mln się nazbierało. można z 2 zakłady puścić
Tak, ja też miałemwygrane w Spocie i Gdańsku. Teraz gram online.
a online w co mo?żna grac
Tylko własne liczby. Żadnych wrozbitow, czaroitow, Janosikow. Spokojne typowanie bez radia, telewizji i internetu.
3 575 964. 191979 2019-05-22 (11:00) Wroclove
Wszystkim wygranych życzę
DZIĘKUJEMY ANIA
Wszystkim wygranych życzę
DZIĘKUJEMY ANIA
Zmieniam, tylko dodaje do tych, które nie weszły. Przeważnie z dat urodzenia najbliższych, polityków i kalendarz.
Pokazał bym pewien knif, ale nie będę nabijal kasy wiadomo komu.
Był skan w profilu. Kto chciał, mógł odpisać. Teraz radzicie sobie sami z załączonej tabeli. Mogę pomóc.
Muszę się postarać wygrać 6 ,żeby Walduś mi nie sprzątnął z przed nosa....
multi 33,48,50,69,76
Myślę że po 3 liczby przy sobie mogą dac lepszy rezultat niż rozrzuconych kilkaAle nie gram
Tak sobie myślę co czuła Podolec wychodząc za Tajnera...36 lat różnicy więc jak ona 50 lat to on 86 jak dożyje
Tomi a rób co chcesz ja tak wczoraj zrobiłem kupiłem 41 Tys...gronie i 4 Ta .ty mocne.. a co mi pozostało ...balety zabawa i śpiew
Tomi a wiesz co czuła tak w dużym skrócie...czuła bo to zwykły pasożyt nierób który ma sponsora..rozumisz czy...a jak nie rozumisz to zapytaj mojego kolegi Mulaga...
Przecież świat stoi na dwóch rzeczach na du...ch i a takim się zwykle robić niechce bo co pójdzie do kołchozu za krajową lepiej dać .. i mieć