Wpisy 3 575 212 – 3 575 311
21 maja 2019 16:55 → 21 maja 2019 19:45, 100 wpisów
Ojcami chrzestnymi powinni byc: Morawiecki, Szydlo, Duda, Kaczyński, Szydlo, Kempa i Pawłowicz. Chrzesnicy wradzaja się do chrzestnych
Dzisiaj już się tu nie pokaże. NIE CHCĘ ZAPESZYC LOSOWANIA. Pamiętajcie o liczbach 6 i 36
3 575 185. Faryzeusz aha teraz rozumiem no tak jak bedziesz tak kombinował to zapewne trafisz no ja niejestem z wałbrzycha a ni z nowej rudy jestem z pomiedzy wałbrzycha a świdnica ślaska
3 575 206. tomi77 2019-05-21 (16:50) Lotki male
W mini... Trza mieć swój dzień, swój czas
dokładnie tak jak piszesz
W mini... Trza mieć swój dzień, swój czas
dokładnie tak jak piszesz
3 575 190. Faryzeusz 2019-05-21 (16:41) Szukamy owiec
Wczoraj koleś podał skan 6 zakładów Mini. Tam były wszystkie liczby na Mini.
mozesz ten skan opublikowac na swoim profilu, chciałbym zobaczyc ,jakie liczby podawał bo nic o tym nie słyszałem i nie widziałem tego gdzie to gość publikował
Wczoraj koleś podał skan 6 zakładów Mini. Tam były wszystkie liczby na Mini.
mozesz ten skan opublikowac na swoim profilu, chciałbym zobaczyc ,jakie liczby podawał bo nic o tym nie słyszałem i nie widziałem tego gdzie to gość publikował
3 575 232. Gosia__77 dziękuje Gosiu tak miałem ale tylko tu wirtualnie , wczoraj nie grałem akurat w nic, nie lubię grać w poniedziałki bo wtedy zawsze mam pecha, ale jeszcze może nie raz mi się uda złapać te 5/5 w mini niema sie co tym martwić trzeba wierzyć że się jeszcze uda nie raz to osiągnąć
Proszę uważnie przyjrzeć się liczbom na profilowym.
arczibalik też tak mam jak po niedzieli gram w poniedziałek to pech niestety
Nie mów, że masz pecha, bo pech się uśmiecha.
Ja 7000 w multi
Dzisiaj nasz kolega, ten, którego zablokowano, dobry typer, trafił 8/10 w MM, stawka 4.Za jedyne 10 zł. Arczibalik73, znasz go.
Gdyby w Dominowie mnie sie poszczescilo...to co czwartek bym tam wysylal ale...tanio skory nie sprzedam
Nasz Admin przynosi szczęście. Zapewne nie wiecie komu i w jakiej postaci?
A u mnie Kropi
Cześć Gosia
Kiepski
No...byla spokonawet w moim typie..i ta sukienka czarna jak z pogrzebu...az sie zagapilem
Gosia wrealu zagrane 5/5 stawka 10 multi mam je wtypowaniach 5/5 wejdzie i sprawdź tylko na mojego skana nie patrz prosze
Wejdź miało być i sprawdź
A mój skan jak wygląda
Waldka zatkało
3 575 240. Faryzeusz piszesz o o nicku robin74 własnie dostałem informacje ze niku takiego niema nie istnieje
3 575 241. Faryzeusz 2019-05-21 (18:18) Anioł Dobroci
Dzisiaj nasz kolega, ten, którego zablokowano, dobry typer, trafił 8/10 w MM, stawka 4.Za jedyne 10 zł. Arczibalik73, znasz go.
o kim piszesz o jakim naszym koledze który został zablokwany,kto to taki?
3 575 241. Faryzeusz 2019-05-21 (18:18) Anioł Dobroci
o kim piszesz o jakim naszym koledze który został zablokwany,kto to taki?
Osa
W Lotto liczby 7 i 13 odpadają. System ich nie wylosuje. Te liczby są najczęściej skreślane.
3 575 240. Faryzeusz niewiem co jest grane dlaczego mi tak podało ze taki nick nie istnieje choć teraz mi sie po ponownym logowaniu ukazał ze jednak jest takie coś , wiec zwracam honor
Teraz najmocniej leje na wschód od Krakowa.
Jutro wieczorem przestanie padać.
Jutro wieczorem przestanie padać.
Dostałem ostrzeżenie ESEMESA PRZED OPADAMI
U mnie jest tak:
Dusia.
Wędrowca teraz dostale esemesa ostrzeżenie a ty
U mnie jest słoneczko i nie ma chmur.
Wczoraj był mały potop i grad.
Wczoraj był mały potop i grad.
Nieciekawie wygląda prognoza dla południa Polski.
Między Krakowem a Rzeszowem jest centrum niżu który od rana stoi w miejscu.
Między Krakowem a Rzeszowem jest centrum niżu który od rana stoi w miejscu.
I Trąby powietrzne przechodzą tam gdzie ludzie są sportu lepszego
10 cetrymetrow od środy do piątku co to jest nic wejdź na Wikipedii rok 1997 to było coś 45 56 centymetrów w 3 dni
Wędrowca od 16stej u mnie Kropi
Witam wszystkich
Co robicie?
Gramy dziś czy robimy przerwę?
Ale w Lotto czy w mini?
Hej to sobie posiedze poczytam was puszczone kuponiki mogę polukac co ewentualnie proponujcie co typujecie
Powinieneś wiedzieć o które liczby chodzi. Pozdrawienia od Murzyna.
Wiem o której liczby chodzi żartowałem
Ciężki kaliber do myślenia. Lotto, wszystkie w lewo. One były na czacie.
Pozdrawiam Neo
Sebek trzemu nie grasz swoimi kotami 66 69
Zbigniew w realu gram moimi liczbami
To daj skana
Wiem że jest na basenie bo mi pisał smsa
Zbigniew jak ja ci dam skan skoro odebrałem wygraną?
Zbigniew mogę ci dopiero dać dzisiejszy kupon który wyślę
Da daj skana wygranej
Dzisiaj dadzą 2000000 w Super Szansę i milion w Lotto plus. W Lotto, kumulacja będzie wzrastać.
Zbigniew jak mam dać skan wygranej ?