Wpisy 3 575 164 – 3 575 263
21 maja 2019 16:11 → 21 maja 2019 18:56, 100 wpisów
Waldus, jesli bedziesz samolubny, zamekduje sie na portalu o 21:40 i zalatwie Ci liczby.
,,pewnie zgubił kupon albo wyprał w automacie
https://wiadomosci.wp.pl/eurojackpot-polak-ktory-wygral-miliony-nie-odbiera-pieniedzy-6383392722532481a
https://wiadomosci.wp.pl/eurojackpot-polak-ktory-wygral-miliony-nie-odbiera-pieniedzy-6383392722532481a
Arczibalik73, nalezy sie Ci wygrana.Legnica, Walbrzych,Slupiec, Nowa Ruda
3 575 178. Faryzeusz no masz tu troche racji, wygrana bardzo by sie przydała ale niestety niema, no jesli bym posłał wczoraj te liczby tak jak zrobił to ten gość z Legnicy to niestety ale musieliby ta wygrana podzielić na nas 2 ale niewysłałem i ten gość zgarnoł wszystko, ale niema sie co martwic tym, jeszczed moj czas przyjdzie kiedy to ja zgarne tez 5/5, to widac niebył jeszcze mój czasm mój czas nadejdzie
faryzeusz a dlaczego podajesz takie miejscowosci, ,legnica,wałbrzych, słupiec ,nowa ruda, czyzbys był z którejś tu miejscowosci?
W miejscowości Ruda Śląska padła wysoka wygrana w zdrapce EKSTRA PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
1,26,51,60,77
w lotto pewniak wg mnie 18
Wczoraj koleś podał skan 6 zakładów Mini. Tam były wszystkie liczby na Mini.
Mam skan szczęśliwego kuponu mini , który zamieścił Portalowicz.
Ojcami chrzestnymi powinni byc: Morawiecki, Szydlo, Duda, Kaczyński, Szydlo, Kempa i Pawłowicz. Chrzesnicy wradzaja się do chrzestnych
Dzisiaj już się tu nie pokaże. NIE CHCĘ ZAPESZYC LOSOWANIA. Pamiętajcie o liczbach 6 i 36
3 575 185. Faryzeusz aha teraz rozumiem no tak jak bedziesz tak kombinował to zapewne trafisz no ja niejestem z wałbrzycha a ni z nowej rudy jestem z pomiedzy wałbrzycha a świdnica ślaska
3 575 206. tomi77 2019-05-21 (16:50) Lotki male
W mini... Trza mieć swój dzień, swój czas
dokładnie tak jak piszesz
W mini... Trza mieć swój dzień, swój czas
dokładnie tak jak piszesz
3 575 190. Faryzeusz 2019-05-21 (16:41) Szukamy owiec
mozesz ten skan opublikowac na swoim profilu, chciałbym zobaczyc ,jakie liczby podawał bo nic o tym nie słyszałem i nie widziałem tego gdzie to gość publikował
mozesz ten skan opublikowac na swoim profilu, chciałbym zobaczyc ,jakie liczby podawał bo nic o tym nie słyszałem i nie widziałem tego gdzie to gość publikował
3 575 232. Gosia__77 dziękuje Gosiu tak miałem ale tylko tu wirtualnie , wczoraj nie grałem akurat w nic, nie lubię grać w poniedziałki bo wtedy zawsze mam pecha, ale jeszcze może nie raz mi się uda złapać te 5/5 w mini niema sie co tym martwić trzeba wierzyć że się jeszcze uda nie raz to osiągnąć
Proszę uważnie przyjrzeć się liczbom na profilowym.
arczibalik też tak mam jak po niedzieli gram w poniedziałek to pech niestety
Nie mów, że masz pecha, bo pech się uśmiecha.
Ja 7000 w multi
Dzisiaj nasz kolega, ten, którego zablokowano, dobry typer, trafił 8/10 w MM, stawka 4.Za jedyne 10 zł. Arczibalik73, znasz go.
Gdyby w Dominowie mnie sie poszczescilo...to co czwartek bym tam wysylal ale...tanio skory nie sprzedam
Nasz Admin przynosi szczęście. Zapewne nie wiecie komu i w jakiej postaci?
A u mnie Kropi
Cześć Gosia
Kiepski
No...byla spokonawet w moim typie..i ta sukienka czarna jak z pogrzebu...az sie zagapilem
Gosia wrealu zagrane 5/5 stawka 10 multi mam je wtypowaniach 5/5 wejdzie i sprawdź tylko na mojego skana nie patrz prosze
Wejdź miało być i sprawdź
A mój skan jak wygląda