Wpisy 3 575 133 – 3 575 232
21 maja 2019 15:29 → 21 maja 2019 17:18, 100 wpisów
Robin074, peterf his, pan3110, dudu
Mulag, to żart z mojej strony. Ciągle Q malo
Waluś co urodziny tata był w pośrednisku znów nie ma pracy po jego wykształceniu
Witam
ts nie był dziś rano dla mnie łaskawy
ale teraz zaczęła się u mnie ulewa grzmi burza idzie, a jutro ma caly dzień padać
dzisiaj trzeba chociaż 1 zakład lotto kupić nic więcej . 17mln jest to można jednego spróbować.
Maj niestety nie udany były ładne dni sporadycznie ale większość deszczowe chłodne
u mnie rano troche chmur potem parowa znowu chmura potem znowu parówa a teraz burza . zmienia się co 2 godziny
,, ale się rozpisałeś co masz nadzieję jeszcze co no dobra daj czadu ojej kradną owce barany taki świat jest dziwny a co dobre jest
Waldus, jesli bedziesz samolubny, zamekduje sie na portalu o 21:40 i zalatwie Ci liczby.
,,pewnie zgubił kupon albo wyprał w automacie
https://wiadomosci.wp.pl/eurojackpot-polak-ktory-wygral-miliony-nie-odbiera-pieniedzy-6383392722532481a
https://wiadomosci.wp.pl/eurojackpot-polak-ktory-wygral-miliony-nie-odbiera-pieniedzy-6383392722532481a
Arczibalik73, nalezy sie Ci wygrana.Legnica, Walbrzych,Slupiec, Nowa Ruda
3 575 178. Faryzeusz no masz tu troche racji, wygrana bardzo by sie przydała ale niestety niema, no jesli bym posłał wczoraj te liczby tak jak zrobił to ten gość z Legnicy to niestety ale musieliby ta wygrana podzielić na nas 2 ale niewysłałem i ten gość zgarnoł wszystko, ale niema sie co martwic tym, jeszczed moj czas przyjdzie kiedy to ja zgarne tez 5/5, to widac niebył jeszcze mój czasm mój czas nadejdzie
faryzeusz a dlaczego podajesz takie miejscowosci, ,legnica,wałbrzych, słupiec ,nowa ruda, czyzbys był z którejś tu miejscowosci?
W miejscowości Ruda Śląska padła wysoka wygrana w zdrapce EKSTRA PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
1,26,51,60,77
w lotto pewniak wg mnie 18
Wczoraj koleś podał skan 6 zakładów Mini. Tam były wszystkie liczby na Mini.
Mam skan szczęśliwego kuponu mini , który zamieścił Portalowicz.
Ojcami chrzestnymi powinni byc: Morawiecki, Szydlo, Duda, Kaczyński, Szydlo, Kempa i Pawłowicz. Chrzesnicy wradzaja się do chrzestnych
Dzisiaj już się tu nie pokaże. NIE CHCĘ ZAPESZYC LOSOWANIA. Pamiętajcie o liczbach 6 i 36
3 575 185. Faryzeusz aha teraz rozumiem no tak jak bedziesz tak kombinował to zapewne trafisz no ja niejestem z wałbrzycha a ni z nowej rudy jestem z pomiedzy wałbrzycha a świdnica ślaska
3 575 206. tomi77 2019-05-21 (16:50) Lotki male
W mini... Trza mieć swój dzień, swój czas
dokładnie tak jak piszesz
W mini... Trza mieć swój dzień, swój czas
dokładnie tak jak piszesz
3 575 190. Faryzeusz 2019-05-21 (16:41) Szukamy owiec
mozesz ten skan opublikowac na swoim profilu, chciałbym zobaczyc ,jakie liczby podawał bo nic o tym nie słyszałem i nie widziałem tego gdzie to gość publikował
mozesz ten skan opublikowac na swoim profilu, chciałbym zobaczyc ,jakie liczby podawał bo nic o tym nie słyszałem i nie widziałem tego gdzie to gość publikował