Wpisy 3 574 391 – 3 574 490
20 maja 2019 14:36 → 20 maja 2019 16:30, 100 wpisów
Walduś jak chcesz to mogę Ci podać swoją 5 na dzisaj,ale nie wiem czy idziesz wysłąc?
11,14,18,29 multi reszta za jakis czas na forum i w profilu na 2 losowania powodzenia slodkiego rozkosznego fruwania tzn popoludnia
sprawdzone po pracy 5/8, 5/9, 2x4/6 , 2,3 liczbusie wziete z mapek + senne z obróbki
brawo kedzior ja nie mam sie czym pochwalic o ile jedno oko dobrze widzialo na forum kosz i 4/8
kedzior juz mam co nie co na forum co nie co na wieczor jest teraz cos z nich i nie ktorych innych chce sie typnac
tomi szalejesz 50 60 stki a nie lepiej 20 stki nastki male odradzam
Mam na wieczór wczoraj był browar na powietrzu Ale lataja owady to nic nie użyłem
Materla Michał przegrał w ksw ale dziwię się kto daje zgodę na takie walki w klatce gdzie można kopać we wątrobę czy oglądać pięściami głowęto jest chore i ludzie co to oglądaja też są chorzy ale rządzi pieniądz więc ludzie będą prac się i kopać jeśli widownia jest rządna wrażeń...Smutne żałosne widowiska na które godzą się sportowcy olimpijscy także
waldus fajne foto w profilu jakis ty cudny na ktorej jestes liscie do brukselki
waldus waldus waldus dobra mały żarcik bez urazy już lecę pofruwać dorwać jakaś rybcie i ja skosztować
dudzia sie tylko przywitam pogratuluje dobrych typow patrzac po pkt i zmykam miłego popoludnia papa ............44 dudzia jesli zagladasz na forum luknij propozycje ósemek multi mini lotto na dane losowanie moze cos ci sie spodoba no to pa nie zasmiecam
dudzia patrz dopiero przy skresleniu co za sklepota 7 i 8 mam typniete no to kresle i lece 44 49 55 58 61 pikne co
Walduś od nowa teraz typuję zaraz napiszę jakie liczby wymyśliłam...
Magda wpadło 2 8
Magda pilnuj tego 6 45
Waldek
Zbigniew też to zauważyłam i pomyślałąm o Tobie,zapomniałam co było dalej ,chyba 59?
W tym tygodniu mam 1 zmiane wiec do piątku nie gram na 14sta
Magda kupuje 5/5 stawka 10 patrz moje zatypowane 5/5 kupuje
Lecę kupić multi
W MM o 14tej tylko 700 i 420 zł.