Wpisy 3 574 359 – 3 574 458
20 maja 2019 14:23 → 20 maja 2019 15:43, 100 wpisów
Muszę się przygotować na konkretne uderzenie
Będę atakował Mini
Na 14 nie gramy taka jest zasada
Tylko po to aby z większą siłą zaatakować o 21.40
Jednym zakładem nic nie wskórasz to trzeba posłuchać przynajmniej dwa zakłady
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Magda to teraz już wiesz i jutro stosujemy zasadę numer jeden czyli na 14:00 nie gramy a na 21:40 szykujemy frontalny atak
U mnie pada teraz deszcz a to oznacza że o 21:40 sypnie się deszcz pieniędzy
Jeszcze nie wiem do kogo to poleci ale dowiemy się o tym wkrótce
Chmury z kuponami i z liczbami nadciągają a z nich spadnie deszcz pieniędzy
Dopisano wygrane Super Szansa
Najważniejsze być dobrze do tego przygotowanym jeśli Magda masz już zestawy liczbowe to tylko pogratulować
Ja natomiast mam ołówek i pusty kupony ale jestem dobrej myśli
Sebastian pełnych zestawów jeszcze nie mam,ale kilka liczb dobrych już wymyśliłam....
przygotowanym to na klasówce lub sprawdzianie a tu nie ma co pisać bajek
Magda Pamiętaj zasadę numer 2 jeśli masz kilka pewnych liczb to je Wyślij Nie licz na 10 z dziesięciu
Lepszy wróbel w garści niż małpa na drzewie
Walduś jak chcesz to mogę Ci podać swoją 5 na dzisaj,ale nie wiem czy idziesz wysłąc?
11,14,18,29 multi reszta za jakis czas na forum i w profilu na 2 losowania powodzenia slodkiego rozkosznego fruwania tzn popoludnia
sprawdzone po pracy 5/8, 5/9, 2x4/6 , 2,3 liczbusie wziete z mapek + senne z obróbki
brawo kedzior ja nie mam sie czym pochwalic o ile jedno oko dobrze widzialo na forum kosz i 4/8
kedzior juz mam co nie co na forum co nie co na wieczor jest teraz cos z nich i nie ktorych innych chce sie typnac
tomi szalejesz 50 60 stki a nie lepiej 20 stki nastki male odradzam
Mam na wieczór wczoraj był browar na powietrzu Ale lataja owady to nic nie użyłem
Materla Michał przegrał w ksw ale dziwię się kto daje zgodę na takie walki w klatce gdzie można kopać we wątrobę czy oglądać pięściami głowęto jest chore i ludzie co to oglądaja też są chorzy ale rządzi pieniądz więc ludzie będą prac się i kopać jeśli widownia jest rządna wrażeń...Smutne żałosne widowiska na które godzą się sportowcy olimpijscy także
waldus fajne foto w profilu jakis ty cudny na ktorej jestes liscie do brukselki
waldus waldus waldus dobra mały żarcik bez urazy już lecę pofruwać dorwać jakaś rybcie i ja skosztować
dudzia sie tylko przywitam pogratuluje dobrych typow patrzac po pkt i zmykam miłego popoludnia papa ............44 dudzia jesli zagladasz na forum luknij propozycje ósemek multi mini lotto na dane losowanie moze cos ci sie spodoba no to pa nie zasmiecam