Wpisy 357 396 – 357 495
23 czerwca 2011 09:10 → 23 czerwca 2011 10:55, 100 wpisów
Darek,ja nie mam zdania,już się systemami nie zajmuję,bo nikt u nas tego nie poszukuje,sam czasem obserwuję,ale nie stać żeby sobie się pobawić...po prostu ludzie zwątpili,a po drugie :\za dużo na otwierali kolektur,że nawet nie zarobisz...
"Gdyby istniały związki wynikające ze statystyki losowań i były by one prawidłowością, znaczyłoby to ni mniej ni więcej tylko tyle, że maszyna losująca albo metodyka losowania ma jakąś ukrytą wadę bądź TS zapewniło sobie możliwość manipulowania losowaniem i de facto wykorzystuje ją."
anzu >>> do bardzo ciekawych wniosków doszedłeś ... dla mnie losowość to chaos,bez żadnego składu i ładu ...
pozdrawiam ...
pozdrawiam ...
Robal ta 5 w jokera była do trafienia miałem ją w planach ale szkoda kasy na większą ilosc zakładów bo i tak by było pewnie na - a wygrana 10 zł 

dziś wieczorem ma być lepiej

trasy będą zakapslowane...
i będą panny z jagodziankami
i misie
szerokiej
anzu zgadzam sie z toba co do tego ze proces losowania nie pamieta poprzednich itp. ale rozpisujac 9 liczb trudno bedzie komus trafic 10/10 a jesli pozpiszemy 11 to szansa na 10/10 istnieje
podaje tak dziwne zestawy dla jasnosci mego widzenia co do sensu istnienia systemów
podaje tak dziwne zestawy dla jasnosci mego widzenia co do sensu istnienia systemów
witam wszystkich
kosmaty po mnie nie przyjeżdaj nie mam za bardzo siły na wycieczki
kosmaty po mnie nie przyjeżdaj nie mam za bardzo siły na wycieczkikosmaty >>> rachunek prawdopodobieństwa ??? hmmm przy założeniu,że wszystkie liczby są przypadkowe ....
może być i tak
ja też ostatnio zastanawiam sie nad prawdopodobieństwem ... z ilu nicków pisze do mnie jedna i ta sama osoba ...
może być i tak

ja też ostatnio zastanawiam sie nad prawdopodobieństwem ... z ilu nicków pisze do mnie jedna i ta sama osoba ...

Czesc. Andromeda, jak tam wczorajsze losowanie o 14??

4,27,34

polecam

polecama dla wszystkich Ojców w dniu ich święta dużo zdrowia,miłości oraz wygranych

andromeda dobrze ze nie posluchalem wiekszosci bo z lewej nic nie stalo
ja niestety nie miałam ojca od małego
zaczał pić z radości moich narodzin i nie mógł przestać...tak więc mama się z nim rozwiodła.....a na dodatek abym o nim pamietała zmarł w moje urodziny

zaczał pić z radości moich narodzin i nie mógł przestać...tak więc mama się z nim rozwiodła.....a na dodatek abym o nim pamietała zmarł w moje urodziny

Gała niestety tylko 4 zł od kosmatego ...zapodał mi wieczorkiem 3 liczby i ta jedna była obok...ze stawką 2
ja już swojemu tacie dałam prezent..czekoladki,i krem po goleniu

Krysia współczuje,ale najważniejsze że Twój mąż nie pije tylko Cię bardzo kocha

gała jak masz ochote to możesz sie cofnąć w czacie co mi się wczoraj przytrafiło...pisałam ok 20,15 chyba...
Móż maż pije imprezkowo...wczoraj.a raczej dzisiaj wrócił o 2 giej w nocy

andromeda a tobie jak idą wygrane????bo widzę że typujesz super

Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Padła główna wygrana Jokera - co dalej?
andromeda wolę już do tego nie wracać ...możesz sobie poczytać w poprzednich wpisach z wczoraj ...
aaa to..krysia mandat to ja czytałam...krysia no w pewniaczka sie wstrzelam
Gała no nie wiem czy to takie zabawne
wolałabym aby mój się o tym nie dowiedział

wolałabym aby mój się o tym nie dowiedział
Gała --bo tata lubi słodycze dlatego czekoladki..no a pianka do golenia sie zawsze przyda
ziemniaki młode..to skórki zabrudzisz
ziemniaki młode..to skórki zabrudzisz

krysieńka >>> cóż mogę napisać - może to,że jeszcze pół biedy jak nie ma się ojca,jak nie ma się matki ... to dopiero ..
madzia wiem o tym...ale czasami ojcowie są 100 razy lepsi niż matki...ja niby mam matkę ale czuję sie jak obca osoba ...bardziej woli tą pozoatałą dwójkę ,którą ma z innym facetem

Gała a ja wczoraj mowiłam pierwsze liczby co napisałam na forum to było 13.40
Gała dziekuję 
tylko mam nadzieję,że sklep w którym jest punkt lotto będzie dzisiaj otwarty ...bo jak nie to typuję tylko na sucho...chyba ze poproszę kumpelę z Wielenia ...

tylko mam nadzieję,że sklep w którym jest punkt lotto będzie dzisiaj otwarty ...bo jak nie to typuję tylko na sucho...chyba ze poproszę kumpelę z Wielenia ...a ja nie mam słów jak bardzo będę się cieszyć ze mam tak dobrych doradców,którzy mi pomagają...

Gała no coś ty ...za wasza pomoc nigdy nie 
nawet jeśli nie wejda

nawet jeśli nie wejda
i tak powinno być!!!!w końcu wszyscy walczymy o to samo...aby jak najwięcej skubnąć z TS