Wpisy 3 573 691 – 3 573 790
19 maja 2019 18:36 → 19 maja 2019 19:59, 100 wpisów
Lech ciśnie brawo za sportowa postawę walkę również za walkę dla zagłębia Lubin
I dobrze
Waldek
Vujadinovickibice prosili byśmy przegraliE A co robili przez cały sezon?
Legia 1-2
Ale numer Legia nie chce zostać Mistrzem
Specjalnie to robi ?
Piast ma szanse być Mistrzem cały czas pisałem że chcę by Mistrzem był Piast ale pisałem że Mistrzem będzie jednak Legia że chcę się pomylić i chyba się uda pomylę się i Legia nie będzie Mistrzem
Zagłębie jeszcze jeden jeszcze jeden
Na stronie flashscore.pl są wyniki wszystkich lig i same bramki ładne kontry zagłębia i bramki
Zagłębie poprosimy o 3 bramkę
Cracovia odpuściła lub pogoń Szczecin taka silna w następnym sezonie się będzie działo
Już widzę minę Fornalikamało mówi mało się uśmiecha Ale mina pokerzysty
jeszcze w tamtym sezonie bronili się od spadku Piast Piast cała Polska oprócz Warszawy dziś kibicuje Piastowi Gliwice
ale poczekajmy do końca, wszystko wskazuje że Mistrzem Piast ale mecze trwają na boiskach poczekajmy do gwizdka
Legia była pewna Mistrzostwa ale to ich granie to masakra przegrana z Pogonią Jaga i dziś jak inne mecze cieniutko
Tomi kupujesz skuter ?
Mini we wtorek 10 z maszynymuszę O c zapłacić to resztę na grę będę miał
Wodny ?
Mulag Legia nie była pewna mistrza
Jakaś używana 125 albo 50tylko przy tej pogodzie to nie wiem czy jest sens
Poza tym Legia gra słabo
Tomi a gdzie chcesz jeździć skuterem ?
nie była pewna i wcześniejszych sezonach a była Mistrzem teraz też była wystarczyło nie remisować z Pogonią wygrać i z jagą też wygrać dziś wygrać nie przegrać z Piastem i Mistrz by był
Mulag ale sam widziałeś jak Legia grała.
Z taką grą na mistrza nie pasuje
Z taką grą na mistrza nie pasuje
ale dobrze Piast Mistrzem to dobra wiadomość cała Polska się cieszy jeśli nic się nie zmieni oprócz Warszawy Piast Gliwice Mistrzem niech tak zostanie do końca
Lewy a Ty grasz czy się tylko patrzysz ?
Mulag to już jest pewne
Piast Mistrzem Polski
Piast Mistrzem Polski
Seba z naszym poziomem żaden zespół nie jest dobry a co pisać bardzo dobry na grę w Lidze Mistrzów czy Liga Europejska
Mulag co Ty porównujesz pytam?
W innych zespołach jeden piłkarz jest wart więcej niż kilka drużyn w naszej lidze i o czy my mówimy ?
O to prawdaPiast nie ujedzie w pucharachAle tytuł zostaje na lata
I dobrze
liga tak wyrównana że jak widzisz Mistrzem mógł być również inny zespół to porównuje i perspektywę gry w Europie rozumiesz
Ja wszystko rozumiem.
Widzę tylko że u nas jest kopanina w porównaniu z zespołami na Barcelona, Juve , Bayern
Widzę tylko że u nas jest kopanina w porównaniu z zespołami na Barcelona, Juve , Bayern
Piast i tak nieźle gra
Ale kiedy to było?
Dostała zadyszki i po Lechii
Mają za mała ławkę
zawsze legia mistrzem mimo wyrównanej walki w lidze jak kiedy teraz w lidze co mam ci wszystko piswać
Legia remis
2-2
I na tyle Legie było stać
Legia wyrównuje walczy o Mistrz lub drugie miejsce była trzecia już jest druga
Mistrz to ma być Mistrz
Musi wygrywać a nie liczyć na cud
Legia na mistrza nie ma szans
Szkoda słów na grę Legii
Piast Mistrzem
Ale coś ten blad dziwny Lechaz Lecha 10 zawodników odchodzi razem z bramkarzem
Teraz my powinniśmy wygrać 5 w Mini i też się cieszyć
Fornalik super trener