Wpisy 3 572 186 – 3 572 285
17 maja 2019 22:27 → 17 maja 2019 23:59, 100 wpisów
Ile kosztuje taki system na 10 liczb w Mini Lotto?
75
Lepiej kup 10 mini ne 6, niż jeden na 10
Wymień i najlepiej się gra albo na 6 albo na 7 liczb
Mini Lotto
Mam 5 zakładów lotto z chybika.W każdym jest po 3, a w jednym 4 liczby z Mini.
Te z Mini dobre na Keno.1,3,4,9,12,13
Dziadostwo
Dziadostwo
Regulaminowa to graj w Mini Lotto liczbami które dostałaś na Lotto odejmij tylko jedną liczbę
Pasko podał do ts by niebyło 75 i mam tylko 2x4/5
Pasko usuń mój profil
Pasko usuń mój profil
1
2
3
4
Seba zobacze czaje sie narazie na cos z tym mini,ale wlasnie nie moge sie zdecydowac
5
6
Kombajnlotto wszystko w swoim czasie
7
Kombajn podajesz liczby czy co?
1
2
3
4
5
6
Kombajnlotto stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Wojtt zagraj rozpiskę
Użytkownik capite dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Seba chyba wlasnie tak zrobie?, chociaz juz tak gralem i wiekszych sukcesow nie bylo
Ok czemu nie
Wojtt, musisz poczekać na koniec maja i początek czerwca to Twoje dni
17.05.rocznica urodzin mojego kolegi, który wygrał ogromna kwotę w EuroJackpot
Jarek777, aż chce się głośno zabluznic
Kupić 10 zakładów Mini , system 12, wykonać foto i anulować.Reszte potem
Kupić 10 zakładów Mini , system 12, wykonać foto i anulować.Reszte potem
Spadam, bo jak widzę Czaroita, denerwuje się mi reka
Wojtt, jutro napiszę
Czaroit sssssss
Patrz na chybiki na foto.Takich mam 10
uwazaj synek bo zrobie wjazd na chate i chyba nie chcesz zeby 1000 demonow rozj cie na 1000 sposobow
1000 demonow na 1000 sposobow , sam to wymyslilem a moze to nie ja
3 572 195. Kombajnlotto 2019-05-17 (22:32)
Pasko usuń mój profil
o ile faktycznie masz chlopcze 4/5 to masz tylko ze 75 nie mialo prawa byc a co do twoiej prosby a noz pasko przeczyta i spelni twoja prosbe
Pasko usuń mój profil
o ile faktycznie masz chlopcze 4/5 to masz tylko ze 75 nie mialo prawa byc a co do twoiej prosby a noz pasko przeczyta i spelni twoja prosbe
02,06,08,12,14,18,23,27,30,35,38,41,44,45 hm z nich 2 zaklady chce stworzyc do lotto plus jakies sugestie na nie na tak
osobiscie 1 melonek w lotto plus by mi styknoł nie chce 15 baniek w lotto z 5/5 w mini by byla radocha w gniezdzie
dobra nie ma nikogo ide w mapki nie bede tak sam ze soba konwersejszon papa
give me fuel give me fire my desire
uwolnilem cie mozesz pisac nastepne 5 postow
uwolnilem cie mozesz pisac nastepne 5 postow
na tvn leci film Sekielskich ale nie mogę oglądać o tych świętoszkach zbokach pedofilach
wiadomo w każdym zawodzie trafiają sie czarne owce ale tu pasterze którzy dobierają się do swoich młodych bezbronnych owieczek ... tfu sodomia
biskupi pasibrzuchy którzy zatajali i pomagali takim zwyrodnialcom powinni odpowiadać za współudział tak jak stanowi prawo karne
biskupi pasibrzuchy którzy zatajali i pomagali takim zwyrodnialcom powinni odpowiadać za współudział tak jak stanowi prawo karne
kedzior a co tu oglądać cos o czym wiadomo od dawna jeśli wierzący wierzą to ich sprawa tylko po co chodzą do nich jak sa im tylko potrzebni po przez chrzest komunie slub pogrzeb sa może tacy którzy nic nie biorą ale to nie strona na to bo zaraz mozna wejsc na pewna osobe z pewnego miasta zwana kopertowka ostatnio znowu łowy byly i na tym kropka tylko niech potem nie placza ze na leki nie ma a jak kiedys na nich przyjdzie czas to nie bede jego ani jemu podobnym obchodzic jesli kasy nie bedzie
ja bylem ministrantem jezdzielem na obozy ale nie zauwazylem zadnego molestowania
nie raz ksiedzu stope na twarz postawilem jak wychodzilem z namiotu w nocy odpryskac sie
najgorszy byl ten co na lozu smierci z usmiechem od ucha do ucha opowiadal jak to bylo za co ten tego ten chlopcow masakra co do duchownych inni rodzaj jest taki jak na pewnym filmiku podczas chrztu uderza dziecko bo placze czy niechce plakac nie pamietam eh ide bo nie moge a to nie jest strona od tego tu ludzie chca odpoczac posmiac sie pogadac o liczbach tak wiec milcze dobranocka
Mewa żeby tylko nie przyśnił ci się ksiądz który cię molestuje
Rozdzielenie państwa od kościoła i nie byłoby tylu takich rzeczy i ukrywania pedofilów mówie to świadomie jako wierzący . Temat wyczerpany
ale to nie sa czarowane to nie pokladaj nadziei w tym. czarowane beda w lipcu
lepiej daj mi parke na lotto uk jutro 1-59 . i wpadnie 300 zl razy stawka easy
potrzebuje kasy na wczoraj nie bede czekał aż raczysz przyjechać do kraju
potrzebuje kasy bo za tydzien wychodzi oculus rift s gogle vr za 400 funciakow
pier kasa ciagle nie ma. ile juz bylo tych dni pracy ile nadgodzin a ja sie pytam gdzie jest tak kasa???
czy masz 100 kafli czy 200 czy 300 to zadna roznica wciaz za malo potrzeba miliona
Cześć
Kto potrzebuje kasy?
pewnie zamknął się w chałupie a chłopaki z Wołomina stoją pod drzwiami
Jutro 66
Teraz TS daję sztabki złota. Tak słyszałem
Ale jeszcze nie wiem za co
MW
dzisiaj znowu lipa TS
2 tyś na miesiąc to za mało
Z 10 milionów będziesz miał 20 tyś
mnie ostatnio TS daje same 2,4 zeta max 8 w multi
Wygraj teraz w Lotto 6 i tak będziesz miał