Wpisy 3 571 376 – 3 571 475
16 maja 2019 15:43 → 16 maja 2019 18:53, 100 wpisów
Prąd o kilkadziesiąt złotych w górę od nowego rokudają 40 zł biorą 50 zł
Files to Africa. GOODBYE!
I have a good lott app. I have good results.High wins
Wiemy ze znasz ang ale możesz po polsku albo zamilknij na zawsze
w gołańczy woj wielkopolskim widziałem przez kilka sekund ufo na wiatrakami.
Gdzie w Polsce mogę się ubezpiczczyć na wypadek kontaktu z ufo ?
Gdzie w Polsce mogę się ubezpiczczyć na wypadek kontaktu z ufo ?
to samo by było za poprzedniej Donaldowej służbie niby dla nas wszystkich he he z tym że tu coś skapnęli ludziom a tam podwyżki i nic więcej nie ma pieniędzy i nie będzie dla społeczeństwa raczej, lepiej nie będzie tylko gorzej. Witam Wszystkich
jeden po angielsku drugi po niemiecku a jeszcze kolejny po chińsku i po języku marsjańskim
to nie ufo choć tak wyglądało to nowa technologia a dla ludu ufo czyli zjawiska nie wyjaśnione
szczególnie badania, eksperymenty, z pewnością nigdy nie wyjdą na jaw wszystkie tylko nie liczne
kiedyś w telewizji mówili że USA i Japonia dają na świat kilka procent swojej technologi a resztę ponad 90procent mają w swoich bazach bunkrach czy gdzie tam jeszcze.
co jakiś czas wypuszczają ułamek tego co mają a nawet tak sobie myślę filmy wymyślone ileś lat temu bajki dla dorosłych tam była technologia której nie znał nikt dziwne że jest już w naszych rękach u przeciętnego Kowalskiego trochę to dziwne ktoś coś sobie wymyślił i nagle staje się to rzeczywistością, tak oglądałem filmy z lat 60 czy 70 czy nawet 80
czyżby ktoś to miał i używał a miliardy ludzi nie ? Tego nie wiem czy to prawda czy nie ale zastanawia do myślenia
wszystkie filmy zdjęcia w internecie o ufo są nie wyraźnie, oddalone, itp. nie widać tego ufo tak wyraźnie jak widzę samochód na ulicy, toteż jest dziwne, mimo że jest 7-milardów ludzi na świecie i jest wiele sprzętu co robią fotki filmy.
Mulaq
Największym paradoksem jest to-że cały postęp wynika z lenistwa
Największym paradoksem jest to-że cały postęp wynika z lenistwa
chciałem zrobić zdjęcie ale obiekt uniósł się z wielką prędkością w górę.
w pewnym stopniu na pewno tak, oby sobie ułatwić życie jak najmniej się ruszać itp i przyjęty wygląd kosmity przez ludzi stanie się rzeczywistością a kosmitami my będziemy choć w zasadzie dla innej nacji jeśli tak określę to takim słowem my będziemy, zmieniamy się wyglądowo to co jemy jak żyjemy co wdychamy jak myślimy
W stopniu zasadniczym!
Gdyby nie lenistwo(chęć ułatwienia sobie życia)...to byśmy do tej pory siedzieli przed jaskinią-łupiąc kamienie
Gdyby nie lenistwo(chęć ułatwienia sobie życia)...to byśmy do tej pory siedzieli przed jaskinią-łupiąc kamienie
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Gosiu
Jak w ruskim banku...Chyba,że nas...łupną!
Chyba quva nie wyjdę!!!
Jak w ruskim banku...Chyba,że nas...łupną!
Chyba quva nie wyjdę!!!
Gonzaga mam Ci pomóc?
Gonzaga Ciebie wszystkiego trzeba uczyć. Masakra
I znowu dzwonili do mnie pomóż bo Gonzaga chce wyjść A nie wie jak
Nie będziemy mówic po angielsku nie będziemy tacy jak oni w mamy dziennikarzy...
Mam nowyfon
Sebastian
Osa
Osa to teraz możemy przeprowadzać wideo rozmowy
Seb grasz?
Gram
A Ty ?
S dziś mam wsio nach po drodze
Lecę
zależy sławek ostatnio z 20 dyszki wzięłam nr 11 była wygrana potem 9
też była wygrana potem 1 też
Wczoraj za 2 dyszku nr 10 pełna nr 8 pełna nr6 pełna nr 2 pełna nr 4 pusty
też była wygrana potem 1 też
Wczoraj za 2 dyszku nr 10 pełna nr 8 pełna nr6 pełna nr 2 pełna nr 4 pusty
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
u mnie brak wygranych w multi strajk tra dalej
dziś tylko dl+ i mini zdam przed pracą
dziś tylko dl+ i mini zdam przed pracą