Wpisy 3 570 034 – 3 570 133
15 maja 2019 09:51 → 15 maja 2019 13:45, 100 wpisów
Wszystkim Zimnym. ZOSKOM, wysokich wygranych i więcej ciepła dla nas.
u mnie pada brrrrrrrrrrryyy zimno ,chyba rozpale w centralnym....
nie wiem co dzisiaj puścićmam dylemat ..inny niż nasi panowie
nie wiem co dzisiaj puścićmam dylemat ..inny niż nasi panowie
Dusia a może z lotto lotto plus odwrócone które się da np 13 dać 31
Magda
Twojkwiat teraz zatypowala
Twojkwiat77 /daniel1981 gratulacje
Teraz Poznan, Rzeszów, Tarnów.
U niej w kolekturze ktoś trafił
panoramix ,a no pada ...mój mąż mówi że jak popada to grzybki w czerwcu mogą się pojawić..
ze snu to 10,27,49
ze snu to 10,27,49
Brudziński jajecznica ze zsiadlym mlekiem a Hic fasolę po bretonsku ze sokiem pomarańczowym na sniadaniepewnie dupy im rozerwaloale black howkiem zdążą do kibla
Jak nie ma 5 mini jeden + za trójkę i czwórkę płacą więcej... Tylko jak je trafić?
Tomi żeby wygrać trzeba grać
Jeszcze nie
Jak pujde na 2 zmianę kupuje stawka 10 na 14sta na 21:40 nie gram w multi .5/5 sprawdź moje typowania 5/5 teraz zatypodałem i je kupuje
jestem u was na pierwszej stronie w gazecie usuwam konta i dacie juz spokoj rada grajcie a wygracie
Twojkiat
kazdy mi przesyla @ hi hi czasy sa piekne
Takie czasy twojkwiat
Nikt tutaj nie trafia w lotto więc jak komuś się udaje to mu się gratuluje
He he
Nikt tutaj nie trafia w lotto więc jak komuś się udaje to mu się gratuluje
He he
Tu trafiają ale na sucho hehe
wysylaj te same liczby wygrasz
Twojkwiat nie odchodz
Grajcie w mini
19,34,31,27,01,46,43 .............. 1/7 + 5/7 .... 7 500 zł
lotto idzie wygrac hi n hi
I jeszcze masz w lotto 5/7
Twojkiat77 lepiej nie graj eurojacka bo jeszcze trafisz 200 000 000 baniek ja bym nie chciał
Mój kolega z pracy przysłał mi zdjęcie zaraz po losowaniu 1 zakład mini I 4/5 trafione ....ja go podpuscilem by grał choćby 1 zakład co losowanie bo to Tylko 1.25
Forsatu sami wygrani A ja gram I nawet na koło do crossovera nie uzbieralem
A tak do końca bym nie wierzył ktoś kto się podaje za ... a tam parówka cóż to za problem dać fotke..ale jak by nie było strona żyje klik klik kasa na konto przecież nikt strony internetowej nie prowadzi za darmo..
Znam z widzenia gościa co trafił w mini chcecie wiedzieć ile wejdzie na mój profil moja kolektura
Magda mogę ci dać skan
No wiesz czego jesteś chyba pełnoletnia
Ogórka kiszonego
Właśnie jem
u mnie pomidora na profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i ŻADNA INNA
2 zmiana nie mogę
Żebyś ty widziała ile ja pieprzu daje to by cię zatkało
15 gramów chilli starcza mi na 2 dni
Musze iść
no..gdzie te skany tych babo chłop ów..cEkam..yyy ci co się podają za kobitke a teraz wszystko jest jasne to zwykły hotdog. Tu już taki ciepły był co się podawał za wiedzę
klik klik kasa na konto klik klikajmy strona warta ponad 300.000 teraz wiadomo czemu trole chcą nas was ich ...skłócić by odejść z tąd na inne fora Ale zaprawdę zaprawdę zaprawdę powiadam wam Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Magda.
Cisza to przerwa.
Cześć upadłem na schodach na łokieć i boli. Co to może być ? Bo wygłupiałem się że niby nogami uderzałem iż niby spadłem i niestety stało się.
Ale strasznie nie, tylko że przy zgięciu, a i tyłek też zarobił. A dzisiaj 1 rocznica śmierci mojego dziadka.