Wpisy 3 569 434 – 3 569 533
14 maja 2019 15:15 → 14 maja 2019 18:36, 100 wpisów
ok dzięki
dzięki za wskazówkę
zobaczymy w praniu czy to idzie
Dziś powtórzy 3 nieparzyste i 3 parzyste
to ładnie doisz ts
Z dzisiejszego wynalazku poszło niewiadomo jak dalej ale metoda jak narazie skuteczna
tylko nie zdradzaj na czacie jak wybierać bo jak wszyscy tak będą robić to nici. ts nie śpi
Ok idziemy doić ts
powodzenia. trzymać kciuki
Jak wszyscy tak bedą grać to metoda bedzie
lotto na dzisiaj: 2,7,11,14,25,38
10,13,15,18,20,37
14,27,28,33,48,49
10,13,15,18,20,37
14,27,28,33,48,49
ważne żeby nie wiedzieli jak wybierac to starczy
Adis i abudabi wiedzo
ale na czacie ogolnym nie podawać sposobu doboru.
Adis abudabi w 5/5 jest najlepszy
Mw
tacy dobrzy sa?
Dobra spadam potem studiować powtórki
Tak prawda z Mini Lotto że kosztować będzie 1,50zł i w Ekstra Pensji za dopłatą 1zł coś będzie.
czyli mini powinny byc o 25 procent wyższe wygrane
ale to max . niech juz chociaż mini dadzą spokój. ta cena to max
ale 6 zeta EP to przesada. nie powinni nic zmieniać
5 zeta za sam zakład to dużo na nasze polskie warunki
gdzieś są te infa na jakieś stronie?
to skąd te newsy?
uwaga mam takie pytanie po ile chodza u WAS ziemniaki młode w sklepach?
aha czyli pewnie tak będzie
niech już przestaną to jest max. zyjemy w Polsce
Wiesz nadawali ludziom hajs to muszą jakoś odbierać tylko bekają za to ci ci uja dostają.
uwaga mam takie pytanie po ile chodza u WAS ziemniaki młode w sklepach?
pytam dlatego ponieważ wczoraj byłem w sklepie lewiatan, po ziemniaki wziołem 2kg i zaplaciłem 11zł toż to jest kpina i rozbój w biały dzień, i jak tu żyć
arczi u mnie stare chodzą po 3.40 młode do 5 dochodzą ...kpina w biały dzień
dusia dziekuje zaszybka odpowiedż,ja wczoraj poszedłem kupic mlode ziemniaki poniewaz do soboty miałem jeszcze stare,które kupowałem na zimę, wziółem tylko 2kg,młodych,u mnie w miescie za 1kg wołaja 4,99gr, dlatego zapytałem bo myślałem ze to tylko takie u mnie są ceny w miescie,co ten PIS wyrabia
teraz jest dylemat co zrobić wysłać 2 multiki na dzień czy kupic 1kg ziemniaków i codziennie spożywać tylko po 1 ziemniaku
arczibalik73 >>>> demokracja jaśnie panie , za kumuny były po 20 groszy
chyba bedzie trzeba przestac grac w gry liczbowe i trzeba bedzie zbierać na ziemniaki jaka denokracja przecierz to czysta złodziejka jest,
ja stare kupuje u dziada w budzie po 2 zł jeszcze ma , choć młode zaczynają wypierać . Nie chcę młodych bo nawozami pędzone
Ale co Wy myślicie co rolnik ma całe życie sprzedawać za tzw damski..j a zarobek to gdzie..
chleb 4,40 gr,ziemniaki młode 4,99 gr, normalnie idioci rzadza w tym kraju jak takie ceny daja to niech kazdemu do wypłaty dadza po te 500+ co miesiac nie tylko na dzieci tera beda wybory , ja na nich i ich wybory klade uj po całosci
3 569 482. jackwar 2019-05-14 (16:52) Wawa
kto ogląda Jackowskiego ?
ja ogladam, to super gość jest uwielbiam jego programy , gość na poziomie
kto ogląda Jackowskiego ?
ja ogladam, to super gość jest uwielbiam jego programy , gość na poziomie
wczoraj Jackowski uzasadnił dla czego będzie głosował nie na PiS tylko na konfederacje . Mnie przekonał
3 569 480. jackwar 2019-05-14 (16:50) Wawa
Forsami , rolnik ma grosze , zarabiają pośrednicy!
tak rolnicy zawsze byli w dupę kopani przez każdy rzad zawsze byli stratni na wszystkim, dlatego dużo osób posprzedawało ziemie, bo się im nic nie opłaca chodować czy sadzić,
jackwar nie nie słuchałem go wczoraj , poniewaz ja ogladam go na kanale na youtube , ma tam swój blog poświecony różnym tematom, które ja lubie akurat
Forsami , rolnik ma grosze , zarabiają pośrednicy!
tak rolnicy zawsze byli w dupę kopani przez każdy rzad zawsze byli stratni na wszystkim, dlatego dużo osób posprzedawało ziemie, bo się im nic nie opłaca chodować czy sadzić,
jackwar nie nie słuchałem go wczoraj , poniewaz ja ogladam go na kanale na youtube , ma tam swój blog poświecony różnym tematom, które ja lubie akurat
3 569 488. jackwar dzieki pozniej posucham sobie , link juz skopiowałem,do notesu
teraz muszę iść do jakiegoś sklepu żeby kupić coś do jedzenia bo echo w lodówce jest, może jakąś rzodkiewkę ,mleko, i jeszcze coś, zobaczymy co będzie i po ile , muszę sprawdzić ceny w innych sklepach tych ziemniaków też, bo trzeba coś jeść nie, powietrzem się nie da żyć samym
na razie wszystkim
3 569 494. Forsami
tak Alleluja i do przodu jak to ma zwyczaj mówić oj.Tadeusz
tak Alleluja i do przodu jak to ma zwyczaj mówić oj.Tadeusz
nie warzne gdzie jedziesz, z kim jedziesz i za ile jedziesz ważne że jedziesz
Alleluja i do przodu już złożone
5/5 6/6 10/10
Dziś moja metoda dała
4/6
4/5
5/5
Jeszcze jeden zakład bym posłał i było by
5/6
5/5 6/6 10/10
Dziś moja metoda dała
4/6
4/5
5/5
Jeszcze jeden zakład bym posłał i było by
5/6
Od dziś typuje na profilu inne na zmyłke ts bardzo to pomaga
Portalowiczka nie pochwalila się piątka w Mini. Ona skutecznie wybiera liczby od Portalowiczow. Po jej wizycie na profilu, trzeba usunąć zestawy i typowania. Ma źle moce.
Zawsze podajemy 1,2,3,4,5 itp
Wysyłamy x.x.x.x.x
Wtedy padają wygrane
Wysyłamy x.x.x.x.x
Wtedy padają wygrane
Tak trzeba robić+metoda=
Dziś R-z miasto i pan portalowicz na A
Kombajnlotto, święta prawda. Trzeba się opłacać pięknym za nadobne.
Portalowicz odszedł z tego portalu, i zaraz szczęście się usmiecnelo. Ma 7/7 w keno na stawce i piękna zdrapka. Wczoraj wpadło mu 10000 zl
Grudziądz
Jestem Roman Tyk, a ja Doruch Ania.
Grudziądz 9/9 plus
Tak
Do zobaczenia za 3 godz 56 min
Na portalu bylo wielu inteligentnych Portalowiczow.Niektorzy nie mogli zdzierzec, że skutecznie typowali.Denuncjanci stale odnosili do ....Ten bezpodstawnie pousuwal ich konta.Ja też się z tym liczę.Mnie ten portal jest potrzebny jak psu piąta noga.
Tak, tak odnosili, że ich też usunął
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.G76.Teraz ma inny Nick.
Jackwar, słuszna racja Jackowskiego.Jeszcze trochę a Polacy będą się...Już rodziny są skrócone.
Na portalu są też fałszywi. Typują innymi liczbami, a w realu grają innymi.Podaja pewniaki, które się nie sprawdzają.Taka postawa przynosi szkodę uczciwym.Regulamin portalu pozostawia wiele do życzenia. Admin usuwa uczciwych i takich, którzy piszą prawdę.Pozostawia gorszy sort.
Ze sprawiedliwościa ten człowiek jest
propaganda goni propagande może to fakty już nie wiem gdzie co jest
Na 14 nie gralem,na wieczor zagram mini i multiduzego msm juz dwa zaklady wyslane
Pewniaki na profilowym.