Wpisy 3 569 276 – 3 569 375
14 maja 2019 10:30 → 14 maja 2019 14:02, 100 wpisów
W miejscowości Pow. Piotrkowski padła wygrana 212 169,90 zł w grze Eurojackpot
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Podkowa Leśna padła wygrana 212 169,90 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Lublin padła wygrana 212 169,90 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Nidzica padła wygrana 212 169,90 zł w grze Eurojackpot
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 808 000
Końcami trudno się typuje... Chociaż jeden +jak trafisz to 4 albo 5 na 8
Taka tylko mała różnica za trafienia w poszczególnych grach i tak np za 4/5 w Multi Multi 20 złotych za 4/6 w Lotto Plus 100 złotych za 4/5 w Mini jakieś od 390 do 1200 złotych w Ekstra Pensja za 4/5 200 złotych A za 4/5 w Eurojackpot ponad 200.000....
Widać różnice w co grać gdzie widzisz swoją szansę na wygraną...
Widać różnice w co grać gdzie widzisz swoją szansę na wygraną...
A Kęty kiedy
Jak się Zbigniew... ożeni.
Witam wszystkich dziekujemy Milionerowi Forsami za oświecenie uświadomienie
Wczoraj pisali pow Piotrowski ponad 1 000 000
Dziś piszą Pow Piotrowski 212 000 co jest grane wczoraj bylo losowanie eurojacku
Dziś piszą Pow Piotrowski 212 000 co jest grane wczoraj bylo losowanie eurojacku
Ciekawe czy się sprawdzi.
Zestaw systemowy na 2 losowania - wysłany jak zapewnia autor./2 x ponad 2 700 zł/.
Prognoza pierwsza: 1-3/12.
--->>3 568 696.
Prognoza druga we czwartek.
Życzę wygranej.
Zestaw systemowy na 2 losowania - wysłany jak zapewnia autor./2 x ponad 2 700 zł/.
Prognoza pierwsza: 1-3/12.
--->>3 568 696.
Prognoza druga we czwartek.
Życzę wygranej.
Forsami każdy to wie
Twojkwiat77 ma 5 w Mini
Co ty bredzisz psychiatra
Dzwoniłem do T. S. Mają problemy techniczne. Trwa konserwacja. Udało się zawrzeć zakłady, ale nie ma potwierdzenia. Tylu wygranych w EJ, co podaje pasko, nie było.
Hej...jacy ciekawscy kto wygrał adres imię wg mnie nic nie powini podawać nawet powiatu
TS nie napiszę gdzie padła główna wygrana w EJ.
Zastosują "metodę na oszusta".
Powiedzmy wygrana padnie w Szczecinie, a napiszą że w... Katowicach.
Zastosują "metodę na oszusta".
Powiedzmy wygrana padnie w Szczecinie, a napiszą że w... Katowicach.
13 pewniak na 14sta
A swoją drogą każdemu Polakowi po 500 tys i by miał na pokolenia jeszcze swoje
Ts napisze gdzie padła wygrana jak juz nagrodę odbierze ten ktoś co miał pecha wędrowca
Zbigniew, u, asadnij Twoja diagnozę co do bredzenia. Nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam.
Po co mają podawać zaden smiertelnik nie wygrał to podziekowania dla Polski za przyłaczenie sie do gry kaska dla t.s
Psychiatra jakie ma w mini 5
Ale upał za oknem.
>> +7 <<
>> +7 <<
Wędrowca Netowy no..co za rok jak narazie istny syf...w maju grzać bo w domu zimno dzieciom to tylko nic tylko tak..
Jakie bykowe nie wiem o co chodzi ale dopiero teraz tu weszłem
Hej,
Wygrane EJ
Pow. Piotrkowski
10-05-19I (5+2)193 396 500,00 zł2.SierakowiceDworcowa 4
Podane w wysokich wygranych u Pasko
Wygrane EJ
Pow. Piotrkowski
10-05-19I (5+2)193 396 500,00 zł2.SierakowiceDworcowa 4
Podane w wysokich wygranych u Pasko
Tylko kaska idzie a ja mam zwrot mowiłem ci kubraki ubierajcie jakie wolne za chwilke ide do pracy
Jacunn Oj... NIGDY W ŻYCIU nie zarzekam się Ale znam kolegę który mieszka na bloku i o niczym nie myśli jak tylko o swoim domu prywatnym..ale to każdego sprawy szanuje..na blok to mogę iść w odwiedziny wypić małe co nieco
Wygranych wszystkim zycze na 14 jak ktos gra i na 21 40 tyle do wieczora lub do jutra
Kwiatmosiny
W miejscowości Nowa Sól padła wysoka wygrana w zdrapce CZARNY KOŃ
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zbigniew, nie w profilu a w realu. Nie strzelaj obelgami bez namysłu. Roamer22
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wysoka wygrana w zdrapce PUDEŁKO CZEKOLADEK
W miejscowości Kamienna Góra padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Chcą zaostrzenia kary za pedofilie.I słusznie. Jeszcze kastracja. Był tu taki wrogpedofilii, to nick wroga tych czynów. Komuś, jakiemuś obrońcy okrutnych czynów przeszkadzał ten nick. Konto zostało usunięte.
Dawać losowanie.
co do pedofilów i jakichkolwiek zabójców jedno rozwiazanie kula w łeb i do piachu, tacy nie powini chodzic po ziemi, nie sa godni by żyć
19 minut jeszcze zdążycie
Arczibalik73 krótko ho o równe traktowanie nie tuszowanie a tego pana glodz wywalić i dokładnie go sprawdzić skoro uważa że byle czego nie ogląda i kropa to strona o lotto
Najpierw kastracja, potem ekspedycja do piekła. Ale tacy do nieba nie pójdą, a w piekle ich nie chcą.
Cześć kto z was pamięta wypadek Ayrtona Senny z TV na żywo ? Aha i dzisiaj wydziałem w zakładach bukmacherskich fajną dziewczynę co się przyucza do pracy. Brunetka, fajna twarz, niska około 160, 45 kg wagi. Muszę ją poznać. A taki starszy kolega taty z pracy do niej jaka ładna dziewczyna, będę chętni chłopacy chodzić tutaj. O co chodziło jemu ?
Chociaż taka inna ładniejsza, co była na zastępstwie.
Po ujawnieniu procentu pedofilów, rządzacym jest nie na rękę. Wezwać do Watykanu i tam ich zostawić w specjalnych więzieniach. No, cóż, ale w tym przypadku escorci stracą klientów, sponsorów.
No i się zaczynają znowu podwyżki, Mini będzie kosztowało 1,50 zł i do wygrania nawet 400 000 zł.
Już wszystko... Wiem...zdrapki mi nie sprzedali z nowej seriia że starej nie chcialemsuper 7
Extra pensja
Szczęśliwe linie
Tylko te bierzcie z nowej serii
Extra pensja
Szczęśliwe linie
Tylko te bierzcie z nowej serii
3 569 347. Pawcio skad masz takie informacje o podwyzkach za zakłady,?bo ja sie pytałem w ko tutaj
, gdzie to pisze ze podnosi sie cene zakładów?
lekturze kolektorów i nikt nic nie wie o jakimś podniesieniu cen na gre wiec nie siejcie zamentu
, gdzie to pisze ze podnosi sie cene zakładów?
lekturze kolektorów i nikt nic nie wie o jakimś podniesieniu cen na gre wiec nie siejcie zamentu
Iwona, gratulacje. Po Tobie wygra i to dziś kolega z Raciborza, którego perfidnie zablokowano.Mowa tu o Abudabi89. Nie typuje i nie rozpacza z tego powodu. Ci blokowani i już nie typujacy najczęściej wygrywają.
dlaczego jak sie wbije wiadomosc to ta wiadomosc jest poprzekrecana i urwana w dodatku
To nie sianie zamętu.Kolektorki już wiedzą o podwyżce od dawna.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 1p2
3 569 360. jagawisia za wczorajsza wygrana
witam wszystkich na czacie
Ryybik, Racibórz, Żory, Rydułtowy, dzisiaj uśmiechnie się do Was los