Wpisy 3 567 822 – 3 567 921
12 maja 2019 00:51 → 12 maja 2019 11:10, 100 wpisów
Tankował
Rower ?
To nie to samo uwierz mi
w te lato cos 125. pozniej 600 na koncu h2r i sepuku 400 km
fajnie to wymyslilem . lifes good
fajnie to wymyslilem . lifes good
Ja lubię tankować do pełna
Ale tylko wtedy jak kierowcą jest kobieta
Tak
Wiem o tym
Masz Trzon?
A teraz znowu jedziesz tam ?
Jestem gotowy tylko daj znać od kiedy
Jutro grasz te 3 liczby?
W sierpniu wyjeżdżam na urlop
Ale raczej od połowy
jedna mi kiedys wysylala/ oddam oddam nie martw sie. 100 dlugu i nie bylo okazji
Wyslac6Ci te 3 liczby czy więcej?
I co wisisz jej 100 zł?
To nie wiesz jak się to robi?
Powiedz jej że mozesz oddać w maturze
Naturze
No i super
Tak trzymaj
nie martw sie ustawie cie jeszcze w tym roku bedziesz ze mna w raju
Mnie też zapraszają nie raz. I po co mam się żenić?
O nie tak to dziękuję nie skorzystam
O nie też mnie to nie bawi
Lubię naturalne kobiety
Żywe
A nie jakiś cyber
Ok to ile dajesz na początek?
Galerianek nie tykam
Radzę Ci to samo.
Widzę że już zasypiasz. Miłej nocy i niech Ci się przysnią fajne numerki. Tylko zapamietaj
W mm jestem obcykany na 5/5
Jutro na 21.40
2,22,18,38,xpewniak do dorobienia
Jutro na 21.40
2,22,18,38,xpewniak do dorobienia
Jeszcze jedna 5/5 na 21.40
7.27.45.51,xjedna do dorobienia
Uczyć sie buraki
7.27.45.51,xjedna do dorobienia
Uczyć sie buraki
40 zakładów lotto plus, 40 zakładów Mini, 10 zakładów MM z maszyny. Wygrana, slownie
Z E R O. Już nie gram. Kolega też poniósł porażkę. Zero gry w Lotto.
Z E R O. Już nie gram. Kolega też poniósł porażkę. Zero gry w Lotto.
Ile ton ryżu kupią sobie za nasze pieniądze oszuści?
Witak...pogoda barowaleje i wiejedzis wolne bez gry...wtorek 10 mini
Tez mysle czy cokolwiek wiekszego trafie w mini...jeszcze 5 strzalow przewiduje ale zobacze co zlowie
Nie wiem dlaczego kobiety powiekszaja usta czy piersi...Czy my powiekszamy jezyk czy ptaka?
Grac nie bede ale wezme dla checy jokera i 7 zdrapki po sztuce....zamiast
Matka Boża z tęczowa aureola... wygląda normalniebo kiedyś też była ale z kolorem indygo dodatkowo
Trza mieć swój dzień swój czas...
muszę do czerwca trafić 4 /5 mini... Czy tego ktoś chce czy niebo za co mam grać?
muszę do czerwca trafić 4 /5 mini... Czy tego ktoś chce czy niebo za co mam grać?
Matka Boska Kodenska miała aureole... W kształcie tęczy nawiązujące do Apokalipsy... Szperam dalej w tą paskudna niedziele
https://i.pinimg.com/750x/6c/fd/2c/6cfd2c7109f22cf636c671fa00c8bb7f.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Witajcie
U mnie nie pada
Można iść na hulajnogę
Ja policję na 5 w Mini
Dziś atakujemy Mini.
Dziś atakujemy Mini.
Mewa
Poluję na 5 w Mini miało być
Ale powiem szczerze - myślę że bez rozpiski będzie trudno to osiągnąć.
No dobra trza rzucić okiem w liczby co by tu na 14h dać plan cel realizacjia plan liczby z mini lotto lotto plus oraz kalendarz łapka liczby pionowe następnie która liczby wchodzą po których może dadzą radę cel 5/5 w multi realizacja w toku
Podobno 18 milionów z Rybnika nieodebrane
Jednym kuponem to trójki lub czwórki. Piątka jest możliwa przy rozpisaniu 12 liczb
Roooobbbbeeeerrrttt nie mam o tym pojęcia. To nie moja sprawa bo ja nie wygrałem 18 mln zł
No to muza z YouTube saksofoniczna i znikom jak coś wpadnie blysnie zapodam wstępnie 02,04,44,26,35,56,65
Eksperyment do Mini
3,8,19 na razie takie trzy
3,8,19 na razie takie trzy
28,36,40,14,15,09,12,35,38z tych zrobię 4 zakłady mini aczkolwiek jeszcze jakieś korekty mogą być 1-2 liczbowe no to dalej multi jak by co miłego
Radość 18 latki na Fiata Bravo kilkunastoletniego jako prezentu od rodziny była super... W Polsce ludzie za dużo w duoach maja i chcieliby od razu Bmw albo Mercedesa
Sebastian... Ja poluje na 4 miniwtorek albo sobotaalbo wtorek albo sobota... Gram rownojak naradzie gow#$&
To jest żenada... 5 lat byli w EU nie było o nich słychać... Tera przed wyborami są wszedzieA Karski chyba przebił wszystkich... Walczy z Krzyzakaminajpierw powinien walczyć z oszukiwaniem wyborców... Jak w 5 lat zarobic 7 000000 nawet jak się nie gra w lotto
Biedron? czasem nie romumiem o co mu chodzi... No ci z pisu też cuda obiecują ale oni mają media radio i tv więc mogą mówić co chca